- 4 Haziran 2023
- 155
- 128
- 23
- Konu Sahibi Leylamalatya44
15 -20 kere sorulurmu kardeşim bişeyKompleksli mısınız![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
15 -20 kere sorulurmu kardeşim bişeyKompleksli mısınız![]()
Tipik ezik kaynana.Kaynana beni görüntülü arıyordu eşimin mesleğinden dolayı doğudayız arar asla kırmam saygısızlık yapmam kimsenin dış görünüşüne bugüne kadar seninde şuran niye şöyle demem ama kadın sürekli abartısız hastamısın göz altın mor tekrar arar yine aynı kendini ne kadar kusursuz görüyorsa artık iyi niyet yok bence en son kocama söyledim oda ara sıkıntını söyle dedi söyledim tamam annecim bide demem dedi demedi de ama her görüntülede tam söyleyecek gibi oluyo sonra söylemiyor bende dün noldu rengin sararmış anne dedim bozuldu hastamızın dedim neye uğradığını şaşırdı ben insanlara hassas davrandıkça kendilerinde eleştiri hakkını görüyorlar artık bende lafımı esirgemeyecem
Ya eşim askeri personel uzaktayız arayınca kızımda küçük ben açıyorum telefonu yoksa meraklı değilim bendeBastan falso kizim KVyle goruntulu konusma nedir![]()
Ya eşim askeri personel uzaktayız arayınca kızımda küçük ben açıyorum telefonu yoksa meraklı değilim bende
Aynen öyle huy yada yaşa bağlı da olabilir yada bazen de fikirsiz lik ten sürekli mesela hep paradan bahseder lerdi hep yanımda meğersem içindeki kıskançlık duygusunu böyle kapatıyormuş...Konu sahibi yaşı ileri mi unutkanlık vardır belki rahmetli babaannem de beni her gördüğünde sen niye zayıfladın derdin mi var diye sorardı günde iki kere gördüğünde bile aynı soruları tekrarlardı bana bir takıntısı olduğundan değildi huy yada yaşına bağlı bir durumdu
Aynen yetersizlik veya içindeki değersizlik duygusunu kapatıyor saçmalıyor..Tipik ezik kaynana.
Bu bişey mi ben saatlerce doğum sancısı çekip açılma olmayınca acil sezaryen e alındım.
Hiç beklemediğim bişey değildi, üzgünlük şaşkınlık ağrılar içindeyim. Doğrulamıyorum, oturup kalkamıyorum düşünün öyle canım yanıyor.
Bana dediki sezaryen de doğum mu kesip alıyorlar asıl önemli olan normal doğum herkes yapamaz. Ahh hala aklıma geldikçe sinir oluyorum cevap vermediğime.
Ne safmışım.
En güzel onlar, en akıllı onlar, en hamarat onlar.
Bıktırdılar bu ezikliklerinden.
Yüzünü inceliyırsa bu konuyla ilgili geçmişte yaşadıpu eksiklik vardır güzel olmakla ilgili takıntısı da olabilir dedim ya benim kaynana temizliği takıkdır neden öğrendik ki kendi bekar evinde çok güzel temizlik yapıyorsun demişler.... Temizli sevdiği için dk başı temizlik yapıyor içindeki boşluğu dolduruyor.... Ona da gençken çok güzelsin dedilerse o eksiğini kapatmaya çalışıyor dur....... Takıl olabilir bu duruma....Kaynana beni görüntülü arıyordu eşimin mesleğinden dolayı doğudayız arar asla kırmam saygısızlık yapmam kimsenin dış görünüşüne bugüne kadar seninde şuran niye şöyle demem ama kadın sürekli abartısız hastamısın göz altın mor tekrar arar yine aynı kendini ne kadar kusursuz görüyorsa artık iyi niyet yok bence en son kocama söyledim oda ara sıkıntını söyle dedi söyledim tamam annecim bide demem dedi demedi de ama her görüntülede tam söyleyecek gibi oluyo sonra söylemiyor bende dün noldu rengin sararmış anne dedim bozuldu hastamızın dedim neye uğradığını şaşırdı ben insanlara hassas davrandıkça kendilerinde eleştiri hakkını görüyorlar artık bende lafımı esirgemeyecem
Bazı insanlar düşüncesiz ve fikirsiz dir ondan dır o örnek benim kaynana fikirsiz ve kıskanç bir kadın....Bence iyi niyetiyle soruyordur bende biraz uykusuz kalsam herkes sorar noldu gözlerin mosmor diye alimam asla,belki oda iyimisin hastamisin diye soruyor bunun için kalp kırmaya değmez çok basit bir konu