• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam ve eleştiri

Benim göz altlarımda da şişlik var. Doktora gittim tahlil yaptirdım. Tiroidlerim hızlı çalışiyormus ama doktor tamamen bununla alakalı olmayabilir dedi cunku genetik annemde kardeslerimde de var. Sizde bir baktirın bence tabi rahatsız oluyorsanız. Kv bunu bana surekli söylese bende rahatsız olurdum. Sivilce de gayet normal yani özellikle regl donemlerinde de oluyor. Bunlari bilmeyip te hic görmemiş gibi " çenene ne oldu " demesi ilginç.

Kaynana beni görüntülü arıyordu eşimin mesleğinden dolayı doğudayız arar asla kırmam saygısızlık yapmam kimsenin dış görünüşüne bugüne kadar seninde şuran niye şöyle demem ama kadın sürekli abartısız hastamısın göz altın mor tekrar arar yine aynı kendini ne kadar kusursuz görüyorsa artık iyi niyet yok bence en son kocama söyledim oda ara sıkıntını söyle dedi söyledim tamam annecim bide demem dedi demedi de ama her görüntülede tam söyleyecek gibi oluyo sonra söylemiyor bende dün noldu rengin sararmış anne dedim bozuldu hastamızın dedim neye uğradığını şaşırdı ben insanlara hassas davrandıkça kendilerinde eleştiri hakkını görüyorlar artık bende lafımı esirgemeyecem
İnsanlar kendi içindeki değersizlik duygusunu karşısındaki ile kapatmaya çalışır bu böyledir bu durum da sınırını çiz ve sorumluluk almalısın... Yada saçmalıyor de içinde umursama sen bilirsin... Sana çözüm yöntemleri bunlar....
Benim kaynanam da hep içindeki değersizlik duygusunu kapatmak için sürekli benim karşımda yok x eltin şunu yaptı yok y eltinin bunu yaptı bunların hepsi eksik kapatma mekanizması ve saçma sapan fikirsiz haller.....
Sürekli alaycı konuşmalar eltimi benim yanımda bazen yüzeltmeler bazen küçümsemeler sürekli dk başı saçmalıyor fikirsiz in önde gideni yani ben direk artık gittim söyledim tmm dedi...
Hala aynı şeye devam... Ara ara sert laf soktum devam....
Şimdi de artık hiç umursamıyorum banane benimle alakası yok ki kendi içindeki eksikleri benim üzerimden kapatmaya çalışıyor çoğu insan böyle yapıyor saçmalıyor yani....

Kaynana beni görüntülü arıyordu eşimin mesleğinden dolayı doğudayız arar asla kırmam saygısızlık yapmam kimsenin dış görünüşüne bugüne kadar seninde şuran niye şöyle demem ama kadın sürekli abartısız hastamısın göz altın mor tekrar arar yine aynı kendini ne kadar kusursuz görüyorsa artık iyi niyet yok bence en son kocama söyledim oda ara sıkıntını söyle dedi söyledim tamam annecim bide demem dedi demedi de ama her görüntülede tam söyleyecek gibi oluyo sonra söylemiyor bende dün noldu rengin sararmış anne dedim bozuldu hastamızın dedim neye uğradığını şaşırdı ben insanlara hassas davrandıkça kendilerinde eleştiri hakkını görüyorlar artık bende lafımı esirgemeyecem
1 kere söylerse tamam ama birden fazla kez söylüyorsa bu bir eksik kapatma dır.... Hiç üstüme bile almam... Ama cevabını anında çat diye veririm de bir işe yaramıyor yani hiç dediğimi de mi duymuyor ne aynı şeyi yapıyor ve konuyu sürekli uzatıyor.... Bir insan sürekli aynı şeyi yapıyorsa fikirsiz dir.... Sana tamam deyip yine aynı şeye devam ediyor bir çok kişi bunun üzerine ben terapi aldım...
Çok uzatıyorsa kendi isteklerini sana yaptırmaya çalışıyor demektir.... Eltimi yanında eltim yemek yapmış kıza eline sağlık demek yerine benim yemeklerimi övüyor aklı sıra beni onlarla yatıştırmaya çalışıyor bende ona inat yemek yapmadım.......Bir gün itiraf etti kendin kıskanç olduğunu gelinleri hırslandırmaya çalıştığını ne yaparsan yap hiç umrumda değil ben kendimi kimse ile kıyas yapmam.....
Aklı sıra bir gelin yemek yaptı diğeri de yapıcak onları rekabete sürükleyecek ben bunu yemiyim tabiki hayır benim kafam onun gibi aptal şeylere çalışmıyor kafam....
Ben lafa söze değil sadece kendi hayatıma bakarım kendi fikrime önem verrim ben değerliyim kıymetli yim....
Kendimi her konuda yeterli hissediyorum.... Kimsenin ne düşündüğü de umrumda değil....

Bende kv alt katında oturunca, sesim çıkmadığı tüm zamanları hastayım(demir eksikliği var biraz bende) uyuyorum zannediyormuş (oysa kahveler içip kitap okuyorum belgesel izliyorum) adımı bu kız hep hasta uyuyora çıkarmış…

Şimdi uzaklaştım (ÇOK ŞÜKÜR)
Bir şey sormak için bilerek 8buçukta aradım erken kalkıyorsun neden dinlen diyor😵‍💫

Kv sorundur,derttir, tasadır…

Kızlar en az on beş kere demiştir bu lafı iyi niyetli olduğunu sanmıyorum çünkü yüzümde sivilce cıkıncada aa çenene noldu filan derdi sanki kendisi Jennifer Lopez ne kadar cüretkar kendini bilmez insanlar var ben kimseyi eleştirmem çünkü doğru değil artık bende bana nasıl gelirlerse öyle gidicem
Niye insanlar bunu yapıyor deme ver cevabını kendini rahatlat. Kapat çenesini bitti gitti ben bir kere lafımı söylerim baktım uzatıyor. 2.kere söylerim hala uzatırsa çeker giderim hiç uğraşmam..
Benim kendime öz değerim var.
Bu kaynana olmuş başkası olmuş hiç farketmez sessiz kalıp kafama taktım da ne oldu olan bana oldu bu konuda yaşadığım sıkıntıyı sana anlatamam...
Dengesiz insanlarla uğraşmak zor....

Yada bir seçenek cevabını verdin sustu mu sorun yok susmadı mı umursama dinleme çok dır dır ediyorsa hiç al telefonunu başka şeylerle uğraş bazı insanlar böyle cevabını versen de uzatır yani...

Seninki yine insaflıymıs..Çiçeği burnunda yeni gelinken yüzüme asla birşey demeyip milletin icinde birden bana sen de kambur duruyorsun hep söylüyorum deyince 20 yıllık kin baslamis oldu😄
Ver cevabını yada hiç umursama... Yada yalnızken çat yapıştır cevabını hiç takılma içindeki kıskançlık duygusunu kapatmaya çalışıyor senin üzerinden...

Konu sahibi yaşı ileri mi unutkanlık vardır belki rahmetli babaannem de beni her gördüğünde sen niye zayıfladın derdin mi var diye sorardı günde iki kere gördüğünde bile aynı soruları tekrarlardı bana bir takıntısı olduğundan değildi huy yada yaşına bağlı bir durumdu

Kompleksli mısınız 😂

Bence iyi niyetiyle soruyordur bende biraz uykusuz kalsam herkes sorar noldu gözlerin mosmor diye alimam asla,belki oda iyimisin hastamisin diye soruyor bunun için kalp kırmaya değmez çok basit bir konu

Benim göz altlarımda da şişlik var. Doktora gittim tahlil yaptirdım. Tiroidlerim hızlı çalışiyormus ama doktor tamamen bununla alakalı olmayabilir dedi cunku genetik annemde kardeslerimde de var. Sizde bir baktirın bence tabi rahatsız oluyorsanız. Kv bunu bana surekli söylese bende rahatsız olurdum. Sivilce de gayet normal yani özellikle regl donemlerinde de oluyor. Bunlari bilmeyip te hic görmemiş gibi " çenene ne oldu " demesi ilginç.
Cnm çirkin biri değilim yani etrafımda beğenirler bakımlıym sporumu yaparım eşim gelmeden hazırlanırm saçlarıma bakım yaparım kiloluydum 16 kilo verdim yani kendime bakmayı seviyorum

Konu sahibi yaşı ileri mi unutkanlık vardır belki rahmetli babaannem de beni her gördüğünde sen niye zayıfladın derdin mi var diye sorardı günde iki kere gördüğünde bile aynı soruları tekrarlardı bana bir takıntısı olduğundan değildi huy yada yaşına bağlı bir durumdu
Yo gayet de genç

Back
X