- Konu Sahibi canimogullarim
-
Merhaba. Canim bence git calis evdr bos bos oturdufun icin srni cagiriyo cani sıkılıyordur kesin dua et bence her dakka sana gelmiyor. Calismak ıstemiyosan bi aktivite yap bence sppra git veya ismekin kurslari var vaktini boyle seylerle degerlendir bence bu sefer sen mesgul oldugun icin sana ikide bir gel diyemicek. Eltin konusunda da dikkat et oyleleri cok fena ya
Aynen cok sacma onu ilgilendirmez ki. Iste kafa yapin uymuyor onunla cikmak biseyleri birlikte yapmak zorunda değilsin tabiki de bosver takmamaya calis umursama kursa falan gidersrn yeni arkadaslar edinirsin daha iyi olur yani kafa yapina uyan kisiler birlikte cikip gezebiliceginiz kisiler falan cok zorlarsa tepen atti mi ya kaynanana soylersin yada kendisine uygun bir dille hani ben tek alisverise cikmayi seviyorum veya bizim kafa yapimiz uymuyor disari cikmak istemiyorum falan ama bu baya acik sozlu oldu kaldorabilir mi bilemicem
Valla canım diğer gelin yerden yerede vursa kaynanam onu çok seviyor. Açık sözlüyüm bende anlatıyorum her gün her gün sana gelemem evimde işim gücüm var ben diğer gelinin gibi değilim diyorum yalnızlıgı severim diyorum evet onun gibi olsaydın en basta olurdun onun gibi olamazsın diyor. bir türlü kendimi anlatamıyorum kadına benim ailemden daha cehalette kalmıs bi ailesi var esimin geleneklerine baglılar. esim durumumuz iyi oldugu icin calısma hayatına girmemi istemiyor. evimizde kendi evimiz oldugu için uzak biryere tasınmak icin bahane arıyorum bazen. ama evimide cok seviyorum =(
Benim de kayınbiraderim var. Evlenince eşinin bana yenge demesini istemem. O ne ya yaşlı gibi hissederim kendimi :)))))))
Üstelik bu kayınvalidenle kayınpederinin seni sıkıştırmasını gerektirecek bir durum değil.
Bana kalırsa eltinden de kayınvalidenden de uzak dur..
Hatta 10 dakikalık mesafede ev tutmasanız daha iyi olurmuş da olmuş olan artık..
Eltin çakala benziyor uzak dur onlardan..
Onyargili degilim arkadaşlar ama her gunde gitmek olmuyor ki ya alismislar boyle olmaya zor geliyor onlara. Bana mantikli gelen esimle gidip onunla gelmek ama onun derdi oglu degil benim =( yalnizkende gitmemi istiyor bu da insani bunaltiyor akranim degil sonucta esimlede hergun tartisiyoruz =( ben napiyim biri annem biri esim diyor=(
Merhaba arkadaşlar foruma yeni katıldım. sıkıntımı paylaşmak akıl danışmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
yaklaşık 3 aylık evliyim çalışmıyorum eşimle görücü usulu olarak 6 ay içinde evlendik ve çok iyi anlaşıyoruz. kaynanamla aram yürüyerek 10 dk. mesafesinde. ikinci geliniyim bi gelini daha var benden önceki 3 yıllık evli o da. Fakat eltim her gün her gün kaynanamda pazar günleride dahil... (kendi evi kaynanamın karsısında.) Kaynanam her gün arıyor ve napcaksın evde tek basına gel burda oturalım yiyelim içelim hep birlikte öteki gelin geliyor sen gelmiyosun gibi laflar ediyor.Kaynanam iyidir ama eltimde kuyumu kazmaya calısıp onu doldurusa getiriyor. kaynanam diger gelinini tutuyor ve benim onun gibi olmamı istiyor hep gideyim geleyim yanından ayrılmayayım istiyor. eltim bana gelince mesafeni koru gibi laflar ediyor kaynana için ama kendisi hiç kaynanadan çıkmıyor! geçen gün yine çağırmıstı kaynanam evdeyim bugun gelemem dedim. eşimi aramıs ve ona sölemis cagırdım gelmiyor neden gelmiyor sorunmu var falan diye allahtan esim beni tutuyor. bu durumdan cok sıkıldım inanınki her gün bakalım ne zaman arayıp cagırcak diye telefonu gozler oldum. dügün öncesi de her alısveriste esya fln. bizimle gelip herseyimize karısmıslardıevlendikten sonraki gün sabah kahvaltıya kaynanama gittik esim mutfaktayken kaynanayla kayınpeder beni sıkıstırdılar eltine yenge de diye üstelik benden 2 yaş ufak oldugu halde. Bende tamam demistim ama demiyorum. ondan sonrada sıkıstırdılar ama demem kendisi esim eltimden buyuk oldugu halde abi demiyor. ben neden yenge dicekmisim dedim.! anlayacagınız bir cehalet yumagına sarıldım ve yorgunum bazen evliligimden sıkıldıgımı ve evime dönmek istedigimi hissediyorum lütfen yardım edin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?