- 5 Ağustos 2016
- 2.017
- 1.641
- 83
- Konu Sahibi CamdanKalp
-
dert etmiyorum da ne bilim alışkın olmayınca tuhafıma gidiyor bana arkadaşlarım yada annem öyle almıyordu sonuçta bu konularda daha yeniyimHediye alinsa bir turlu alinmazsa bin turlu.. sizi dunusup almisya siz ona bakin.. buda dertmi yahu..
İlahi güldürdün :) Ama biz aynı evde yasiyoruz geçen doğum günümdü annemle babam hediye aldilar yaninda verdiler oraya gitmistik duydugu halde ne zamandı bugunmu vs dogum gunun kutlu olsun kızım demezmi insan ben ona ole davranmadigim için ve ogluna karsida daha düşünceli oldugu için ister istemez uzuluyorumAy
ayyy canm sende bi alemsin doğum gününü kv kutlamadı diye üzülürmü insan :)
Ongün beninrahatsz etmesin en büyük hediyesi o olur
evet yeni farkettim ilk başlarda tuhafıma gidiyordu ama yaşımdan büyük şeyleri görünce şimdi kaynım evleniyor bayram sonu o geline de aynısını alıyor sonra anladım sadece bana yapmıyormuş ikiz gibi giydirmeyi seviyor :)Alsin gelin sevdasina yapiyorlar .birsey deme .giymedigini gordukce almiyorlar .benimki de cosuyordu sagolsun bazen iyi de aliyordu kendi.kendine anladi birlikte alalim.sen sec dedi bende ilk gelindim biraz dezavantajlarini yasiyorsun ama sefasi da guzel olmuyor degil yani.simdi eltim var tabiri caizse kadin korkuyor bizden ikisini de ayni muameleyi yapamazsam diye.
Bu aralar niyeyse her şey gözüme batar oldu. Tamam iyi anlaşırız kendileriyle ama bir şu konuda anlaşamadık.Tamam hediye sorulmaz ama tututupta 50 yaşındakilerin giyeceği bedenimle alakasız ben midyum giyiyorum kendisi bana xl alıyor neymiş ilerde giyermişim evlendiğimde. bir kere onun aldıklarını giymem için hem kilolu olmam lazım hemde köyde yaşamam artı 45 50 yaşında olmam lazım.Öbür gelini benden küçük öyle giyiniyor diye ona ne alırsa aynısından bana da alıyor.ama ben giyemem öyle ki tarzım değil yaşlı işi geliyor bana. Ben bazen annemin aldıklarını bile beğenmiyorum o ki ondan daha güzel alır ben kendim seçerim.Dün yanına gittim bana terlik almış hem büyük hemde ayağımdan kayıyor bide yine genç işi değil. Bu arada yaşım 23.
Şimdi ben bu konuda konuştum olmadı nişanlıma anlattım o da diyorum ama alıyor diyor. evde inanın böyle iki üç bluz bu paçalı pijama şalvar var. Artık rahatsız olmaya başladım bayram alışverişi diye almış onları da. ben kendine üzülüyorum para veriyor yani giymeyeceğim bir şey için o para kolay kazanılmıyor sonuçta yazık yani
Bu aralar niyeyse her şey gözüme batar oldu. Tamam iyi anlaşırız kendileriyle ama bir şu konuda anlaşamadık.Tamam hediye sorulmaz ama tututupta 50 yaşındakilerin giyeceği bedenimle alakasız ben midyum giyiyorum kendisi bana xl alıyor neymiş ilerde giyermişim evlendiğimde. bir kere onun aldıklarını giymem için hem kilolu olmam lazım hemde köyde yaşamam artı 45 50 yaşında olmam lazım.Öbür gelini benden küçük öyle giyiniyor diye ona ne alırsa aynısından bana da alıyor.ama ben giyemem öyle ki tarzım değil yaşlı işi geliyor bana. Ben bazen annemin aldıklarını bile beğenmiyorum o ki ondan daha güzel alır ben kendim seçerim.Dün yanına gittim bana terlik almış hem büyük hemde ayağımdan kayıyor bide yine genç işi değil. Bu arada yaşım 23.
Şimdi ben bu konuda konuştum olmadı nişanlıma anlattım o da diyorum ama alıyor diyor. evde inanın böyle iki üç bluz bu paçalı pijama şalvar var. Artık rahatsız olmaya başladım bayram alışverişi diye almış onları da. ben kendine üzülüyorum para veriyor yani giymeyeceğim bir şey için o para kolay kazanılmıyor sonuçta yazık yani
bir tane dikmişti bir iki defa giydim hoşuma gitti birde köy yerine gidince uzun kollu yazma felan giymem gerekiyormuş bende öyle yapıyorum sanırsam ona hazırlık yapıyor yeni aklıma geldiBende hic giymedigim seyleri aliyordu üstelik 6yildir yapiyor bunu da . Biriktiririyorum onlara gidince evin icinfe giyiyorum. Salvar falan cok otantik oluyor evin icinde kizmayin sevinin sizi galiye alip hediye aliyir
ben kimse kırılmasın istiyorum en iyisi ses etmeyeyim ne yapim o da öyle mutlu oluyorKendi zevkine göre düşünüp alıyor demek ki üzüldüm şimdi , uygun bi dille anlatırsınız kırmadan bence.
bilmiyorum ki birbirimizi yeni tanıyoruz aslında 8 ay olduBence teşekkür et al giyme ihtiyaci olan birilerine ver
Haaaa niye hiç giymiyorsun derse anneciğim benim tarzım olmadığı için ihtiyacı olanlara verdim ben daha çok genç işi seviyorum desen kusermi ki
Aklıma ilk evliliğimde ki eşimin annesi geldi.Bu aralar niyeyse her şey gözüme batar oldu. Tamam iyi anlaşırız kendileriyle ama bir şu konuda anlaşamadık.Tamam hediye sorulmaz ama tututupta 50 yaşındakilerin giyeceği bedenimle alakasız ben midyum giyiyorum kendisi bana xl alıyor neymiş ilerde giyermişim evlendiğimde. bir kere onun aldıklarını giymem için hem kilolu olmam lazım hemde köyde yaşamam artı 45 50 yaşında olmam lazım.Öbür gelini benden küçük öyle giyiniyor diye ona ne alırsa aynısından bana da alıyor.ama ben giyemem öyle ki tarzım değil yaşlı işi geliyor bana. Ben bazen annemin aldıklarını bile beğenmiyorum o ki ondan daha güzel alır ben kendim seçerim.Dün yanına gittim bana terlik almış hem büyük hemde ayağımdan kayıyor bide yine genç işi değil. Bu arada yaşım 23.
Bosver kuzum beklentilerini azalt..İlahi güldürdün :) Ama biz aynı evde yasiyoruz geçen doğum günümdü annemle babam hediye aldilar yaninda verdiler oraya gitmistik duydugu halde ne zamandı bugunmu vs dogum gunun kutlu olsun kızım demezmi insan ben ona ole davranmadigim için ve ogluna karsida daha düşünceli oldugu için ister istemez uzuluyorum
ben de hediye konusunda çok düşünürüm sorarım ya da fotosunu çekip atarım hani kullanışlı birşey olsun isterimAklıma ilk evliliğimde ki eşimin annesi geldi.
Benim annem ve ben biraz Aristokratız süsü giyimi severiz.İlk eşimin annesi de nacizhane kapalı kendi halinde yaşlı bir kadındı bende ona ayrım olmasın diye anneme aldıklarıma yakın şeyler alırdım ama hiç giydiğini görmedim aradab zaman geçti "Anne sana aldıklarım nerde neden giymiyorsun" diye sormuştum. Beni alıp yatakodasına götürmüştü bir tane dolabın kapağını açtı aldığım herşey orada paketleriyle duruyordu
Anne bunlar neden burda yoksa beğenmedinmi dediğim de."Yok kızım beğendim ama tarzım değil sana ayıp olmasın diye demedim kimseye de vermedim al sen giy yada ihtiyacı olan birine ver" demişti.
Bende birdaha o oldu kv sadece mutfak eşyası almaya başlamıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?