Kaynanam ve hediyeleri

Ben kendi anneme aliyorum tesekkur ediyir geciyordu.biraz dikkat ettim bazilarini giymiyor ne.oldu dedim cok da begenmemistim dedi.deseydin degistirirdik dedim olsun hediye etmissin dedi.ey mubarek ben de zevkine gore aliyorum zannediyorum .simdi ne oldu hediyeleri azaldi.

Hediye alinsa bir turlu alinmazsa bin turlu.. sizi dunusup almisya siz ona bakin.. buda dertmi yahu..

Hediye alinsa bir turlu alinmazsa bin turlu.. sizi dunusup almisya siz ona bakin.. buda dertmi yahu..
dert etmiyorum da ne bilim alışkın olmayınca tuhafıma gidiyor bana arkadaşlarım yada annem öyle almıyordu sonuçta bu konularda daha yeniyim

Ay

ayyy canm sende bi alemsin doğum gününü kv kutlamadı diye üzülürmü insan :)
Ongün beninrahatsz etmesin en büyük hediyesi o olur
İlahi güldürdün :) Ama biz aynı evde yasiyoruz geçen doğum günümdü annemle babam hediye aldilar yaninda verdiler oraya gitmistik duydugu halde ne zamandı bugunmu vs dogum gunun kutlu olsun kızım demezmi insan ben ona ole davranmadigim için ve ogluna karsida daha düşünceli oldugu için ister istemez uzuluyorum

Alsin gelin sevdasina yapiyorlar .birsey deme .giymedigini gordukce almiyorlar .benimki de cosuyordu sagolsun bazen iyi de aliyordu kendi.kendine anladi birlikte alalim.sen sec dedi bende ilk gelindim biraz dezavantajlarini yasiyorsun ama sefasi da guzel olmuyor degil yani.simdi eltim var tabiri caizse kadin korkuyor bizden ikisini de ayni muameleyi yapamazsam diye.

Benim kvdem de hiç tarzım olmayan kıyafetler falan alır hediye olarak. ilk başlarda gerek yok alma falan diyordum baktım heves ediyor alyor ben de teşekkür edip alıyorum sonra doğruca ihtiyaç sahiplerine ya da kıyafet toplama merkezine götürüyorum.

Demekki diğer geline ne alıyorsa ayrımcılık olmasın die aynısından sizede alıyor :)

evet yeni farkettim ilk başlarda tuhafıma gidiyordu ama yaşımdan büyük şeyleri görünce şimdi kaynım evleniyor bayram sonu o geline de aynısını alıyor sonra anladım sadece bana yapmıyormuş ikiz gibi giydirmeyi seviyor :)

Bende hic giymedigim seyleri aliyordu üstelik 6yildir yapiyor bunu da . Biriktiririyorum onlara gidince evin icinfe giyiyorum. Salvar falan cok otantik oluyor evin icinde kizmayin sevinin sizi galiye alip hediye aliyir

Kayınvalidem bana da giymeyeceğim tarzda şeyler alır/örerdi. Ben de teşekkür eder ama bi daha zahmet etmemesini söylerdim. Devam ettikçe eşim Jooker bunları giymez demeye başladı. Sonra kv hiçbirini üzerimde göremedikçe almaktan örmekten vazgeçti.
Seninki de zamanla vazgeçer diye düşünüyorum. Bir de şöyle bir sıkıntı var. Ben en başlarda gönlünü hoş etmek için çok beğendiğimi söylerdim. Yani bunu nezaketen yapıyoruz ama karşı taraf ciddiye alıp almaya devam ediyor. ben öğrendim artık beğenmediğim bir şeye kırmamak için çok güzelmiş demeyi bıraktım. Yoksa beğenmediğim şeyleri boşu boşuna alıyor ne yapayım. :/ nezaket de bir yere kadar.
Bir de aynı şekilde bizde de beden sıkıntısı olurdu. Ben small bedenim en küçüğünü al alacaksan derdim gider yine inatla large beden pijamalar çamaşırlar... neyse artık almıyor.

Kendi zevkine göre düşünüp alıyor demek ki üzüldüm şimdi , uygun bi dille anlatırsınız kırmadan bence.

Bence teşekkür et al giyme ihtiyaci olan birilerine ver

Haaaa niye hiç giymiyorsun derse anneciğim benim tarzım olmadığı için ihtiyacı olanlara verdim ben daha çok genç işi seviyorum desen kusermi ki

Bende hic giymedigim seyleri aliyordu üstelik 6yildir yapiyor bunu da . Biriktiririyorum onlara gidince evin icinfe giyiyorum. Salvar falan cok otantik oluyor evin icinde kizmayin sevinin sizi galiye alip hediye aliyir
bir tane dikmişti bir iki defa giydim hoşuma gitti birde köy yerine gidince uzun kollu yazma felan giymem gerekiyormuş bende öyle yapıyorum sanırsam ona hazırlık yapıyor yeni aklıma geldi

Kendi zevkine göre düşünüp alıyor demek ki üzüldüm şimdi , uygun bi dille anlatırsınız kırmadan bence.
ben kimse kırılmasın istiyorum en iyisi ses etmeyeyim ne yapim o da öyle mutlu oluyor

Bence teşekkür et al giyme ihtiyaci olan birilerine ver

Haaaa niye hiç giymiyorsun derse anneciğim benim tarzım olmadığı için ihtiyacı olanlara verdim ben daha çok genç işi seviyorum desen kusermi ki
bilmiyorum ki birbirimizi yeni tanıyoruz aslında 8 ay oldu

Aklıma ilk evliliğimde ki eşimin annesi geldi.
Benim annem ve ben biraz Aristokratız süsü giyimi severiz.İlk eşimin annesi de nacizhane kapalı kendi halinde yaşlı bir kadındı bende ona ayrım olmasın diye anneme aldıklarıma yakın şeyler alırdım ama hiç giydiğini görmedim aradab zaman geçti "Anne sana aldıklarım nerde neden giymiyorsun" diye sormuştum. Beni alıp yatakodasına götürmüştü bir tane dolabın kapağını açtı aldığım herşey orada paketleriyle duruyordu
Anne bunlar neden burda yoksa beğenmedinmi dediğim de."Yok kızım beğendim ama tarzım değil sana ayıp olmasın diye demedim kimseye de vermedim al sen giy yada ihtiyacı olan birine ver" demişti.
Bende birdaha o oldu kv sadece mutfak eşyası almaya başlamıştım.

Bosver kuzum beklentilerini azalt..
Yoksa üzüldüğünle kalırsın...

ben de hediye konusunda çok düşünürüm sorarım ya da fotosunu çekip atarım hani kullanışlı birşey olsun isterim

Benim kv de bana ayda yılda bir hediye alır.. o da hem çirkin hemde yaşlı işi şeyler.. kullanmayıncada tavır yapar. Desemki almayı bilmiyor zevki böyle ama bende 2 yaş küçük kızına alınca eşarbından ayakkabısına kadar takım alıyor birde gerçekten ne modaysa onu alıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…