Kaynanam ve hediyeleri

Al kenara koy, kaynanamda bana saçma sapan şeyler örer.
Yün şeyler giymediğimi bildiği halde :)
Söylesem de anlamıyor nasılsa , bende alıp kenara koyuyorum ya da birine veriyorum.

Bana da çok salak saçma şeyler almıştı aldığım gibi attım diğer gelin çalışıyormuş diye gitmiş takımlar filan almış bana gelince boğazlı kazak bilmem ne almış. Bir kere giydim gönlü olsun diye sonra kaldırdım başkasına verdim aynısını yapabilirsin giymek zorunda değilsin

bnada nişanlıyken kv pazardan çingene eteği ve bluz almıştı nişanlıma söyledm bşe almak istiyosa parasını versn ben alırm dedm alınmış üzülmüş bida bşe almadı bi kere bile gynmedim ihtiyacı olana gönderdm.
diğer eltine alırken sana almazsa küsersin die düşünüyodur. dert die açılcak bi mesele deil bnce. al ihtiyacı olana ver mahalleden fln. kaynanan sorunca he giyyorum saol de geç .

8 aydır gördü nasıl giyindiğimi bir de ben beğendim ister giyin ister giyinmeyin diyor boşa parası gidiyor ben ona acıyorum
Bence senin giyiminin de öyle olmasını istediği için öyle giysiler alıyor giyiminı bilemem ama mesela şalvar almis diyosun açık bi bayan misin kapanmani istiyo olabilir benim kV de eskiden etek falan alırdı bana şimdi almıyor alışır karışmaması merak etme

Kadın alıyormuş ne güzel takılma boşver yada şöyle anne masraf etme kiyafetim var sağol falan de almasını güzel bir dille engelle

Kötü niyetli gelmedi bana, yaşadıgınız ortam ve hayat şartları farklı olabilir.Alın sizde birilerine hediye verirsiniz, hediyeye kusur bulmak hoş degil, bende kv. ye Sürekli hediye alırım modern şeyler, agzını , yüzünü buruşturur, sonra pişman olurum ve derim ki görgüden nasibini almamış.

Teşekkür edin icten bir sekilde. Anne isterseniz öbür sfere beraber gidelim israf olmasin paranız diyebilirsiniz.

Kendi zevkine gore aliodur.. tesekkur edin opun hediyeyi koyun kenara ihtiyaci olan birine denk geldiginizde verin yada evd ev isi yaparken salvarlar ne guzel olur :)))) disarda giymeyin. En kotu ihtimal evlendiginiz zaman size misafirlige geldiklerinde giyin.. bilmem bi yol vardir illaki dert degil bu

aslında dert etmiyorum sadece nedense anlatmak istedim bu aralar konuşacak kimse yok

bence kaynanan git de ki, aldigin yerde degistirebilirmiz üzerimden kayiyor kocaman.. belki beraber degisirsiniz hemde senin zevkini biraz görür

Niye uzuluyorsun ya bosver. Kendi demis zaten ben begeniyorum, siz ister giyin ister giymeyin diye. Al, tesekkur et sonrada at bi kenarda dursun. Fazla olunca kıyafet, bagis yerleri var doldur posete ver. Ise yararlar.

Keşke benimki de alsaydı böyle bana jest yapsaydı varsın 60 yaş kıyafeti alsın
Düşünülmek güzel şey ahh ah
Herkesin derdi başka başka

Kötü niyeti yok ki sizi seviyor.
Teşekkür et kullanıp kullanmadığını sorarsa güzelce açıklarsın bedeni olmadı tarzım değil falan diye.
Ama kadın almayın dediğiniz halde dayanamayıp alıyor iki gelini ayırt etmiyor hiç niye kızıyorsun ki hediye görmeyenler var emin ol... Önemli olan düşünülmek...

Ya kadın yazık iyi niyetli bir şey söyleyip de kırmayın bence heveslenmiş bırakın alsın. Siz de arada ona alın. Evlenince de kv eve geldiğinde gönlü olsun diye giyersiniz o gün evin içinde bi şey olmaz.

zaten ben birşey demedim alıyorum bir kenarda duruyor ben ona üzülüyorum yani kendi için

Acaba öyle giyinmeni mi istiyor... Eltine ver heduye babında.. Kv anlar giymeyeceğini..

Bence sızı dusunmesı ne guzel.. Onun da gorgusu o kadar napsın. Sızın kucumseyıp don salvar dedıgınız seyler onun ıcın kıymetlı. Tesekkur edın nankorluk yerıne.

En azından alıyor benimki hep bekliyor obada çeyiz düzdüm bana hediye edilenleri bile istiyor
Geçende parası çok ya anne bi bulaşık makinesi al dedim yok dedi diğer oğluna gelin alınca yanına alırmış o kız getirirmiş olmayan gelini sömürme peşinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…