- 29 Şubat 2016
- 1.048
- 1.525
- 53
- Konu Sahibi CamdanKalp
-
Bu aralar niyeyse her şey gözüme batar oldu. Tamam iyi anlaşırız kendileriyle ama bir şu konuda anlaşamadık.Tamam hediye sorulmaz ama tututupta 50 yaşındakilerin giyeceği bedenimle alakasız ben midyum giyiyorum kendisi bana xl alıyor neymiş ilerde giyermişim evlendiğimde. bir kere onun aldıklarını giymem için hem kilolu olmam lazım hemde köyde yaşamam artı 45 50 yaşında olmam lazım.Öbür gelini benden küçük öyle giyiniyor diye ona ne alırsa aynısından bana da alıyor.ama ben giyemem öyle ki tarzım değil yaşlı işi geliyor bana. Ben bazen annemin aldıklarını bile beğenmiyorum o ki ondan daha güzel alır ben kendim seçerim.Dün yanına gittim bana terlik almış hem büyük hemde ayağımdan kayıyor bide yine genç işi değil. Bu arada yaşım 23.
Şimdi ben bu konuda konuştum olmadı nişanlıma anlattım o da diyorum ama alıyor diyor. evde inanın böyle iki üç bluz bu paçalı pijama şalvar var. Artık rahatsız olmaya başladım bayram alışverişi diye almış onları da. ben kendine üzülüyorum para veriyor yani giymeyeceğim bir şey için o para kolay kazanılmıyor sonuçta yazık yani
bnada nişanlıyken kv pazardan çingene eteği ve bluz almıştı nişanlıma söyledm bşe almak istiyosa parasını versn ben alırm dedm alınmış üzülmüş bida bşe almadıBu aralar niyeyse her şey gözüme batar oldu. Tamam iyi anlaşırız kendileriyle ama bir şu konuda anlaşamadık.Tamam hediye sorulmaz ama tututupta 50 yaşındakilerin giyeceği bedenimle alakasız ben midyum giyiyorum kendisi bana xl alıyor neymiş ilerde giyermişim evlendiğimde. bir kere onun aldıklarını giymem için hem kilolu olmam lazım hemde köyde yaşamam artı 45 50 yaşında olmam lazım.Öbür gelini benden küçük öyle giyiniyor diye ona ne alırsa aynısından bana da alıyor.ama ben giyemem öyle ki tarzım değil yaşlı işi geliyor bana. Ben bazen annemin aldıklarını bile beğenmiyorum o ki ondan daha güzel alır ben kendim seçerim.Dün yanına gittim bana terlik almış hem büyük hemde ayağımdan kayıyor bide yine genç işi değil. Bu arada yaşım 23.
Şimdi ben bu konuda konuştum olmadı nişanlıma anlattım o da diyorum ama alıyor diyor. evde inanın böyle iki üç bluz bu paçalı pijama şalvar var. Artık rahatsız olmaya başladım bayram alışverişi diye almış onları da. ben kendine üzülüyorum para veriyor yani giymeyeceğim bir şey için o para kolay kazanılmıyor sonuçta yazık yani
ne parası ya pahalı olsa kıyıp almaz emin ol.8 aydır gördü nasıl giyindiğimi bir de ben beğendim ister giyin ister giyinmeyin diyor boşa parası gidiyor ben ona acıyorum
Bence senin giyiminin de öyle olmasını istediği için öyle giysiler alıyor giyiminı bilemem ama mesela şalvar almis diyosun açık bi bayan misin kapanmani istiyo olabilir benim kV de eskiden etek falan alırdı bana şimdi almıyor alışır karışmaması merak etme8 aydır gördü nasıl giyindiğimi bir de ben beğendim ister giyin ister giyinmeyin diyor boşa parası gidiyor ben ona acıyorum
Kadın alıyormuş ne güzel takılma boşver yada şöyle anne masraf etme kiyafetim var sağol falan de almasını güzel bir dille engelleBu aralar niyeyse her şey gözüme batar oldu. Tamam iyi anlaşırız kendileriyle ama bir şu konuda anlaşamadık.Tamam hediye sorulmaz ama tututupta 50 yaşındakilerin giyeceği bedenimle alakasız ben midyum giyiyorum kendisi bana xl alıyor neymiş ilerde giyermişim evlendiğimde. bir kere onun aldıklarını giymem için hem kilolu olmam lazım hemde köyde yaşamam artı 45 50 yaşında olmam lazım.Öbür gelini benden küçük öyle giyiniyor diye ona ne alırsa aynısından bana da alıyor.ama ben giyemem öyle ki tarzım değil yaşlı işi geliyor bana. Ben bazen annemin aldıklarını bile beğenmiyorum o ki ondan daha güzel alır ben kendim seçerim.Dün yanına gittim bana terlik almış hem büyük hemde ayağımdan kayıyor bide yine genç işi değil. Bu arada yaşım 23.
aslında dert etmiyorum sadece nedense anlatmak istedim bu aralar konuşacak kimse yokKendi zevkine gore aliodur.. tesekkur edin opun hediyeyi koyun kenara ihtiyaci olan birine denk geldiginizde verin yada evd ev isi yaparken salvarlar ne guzel olur :)))) disarda giymeyin. En kotu ihtimal evlendiginiz zaman size misafirlige geldiklerinde giyin.. bilmem bi yol vardir illaki dert degil bu
zaten ben birşey demedim alıyorum bir kenarda duruyor ben ona üzülüyorum yani kendi içinKötü niyeti yok ki sizi seviyor.
Teşekkür et kullanıp kullanmadığını sorarsa güzelce açıklarsın bedeni olmadı tarzım değil falan diye.
Ama kadın almayın dediğiniz halde dayanamayıp alıyor iki gelini ayırt etmiyor hiç niye kızıyorsun ki hediye görmeyenler var emin ol... Önemli olan düşünülmek..
Aynen dediğin gibide oluyo ne diyelim allah herkesi iyi insanlarla karsilastirsin :)Bosver kuzum beklentilerini azalt..
Yoksa üzüldüğünle kalırsın...
En azından alıyor benimki hep bekliyor obada çeyiz düzdüm bana hediye edilenleri bile istiyorBu aralar niyeyse her şey gözüme batar oldu. Tamam iyi anlaşırız kendileriyle ama bir şu konuda anlaşamadık.Tamam hediye sorulmaz ama tututupta 50 yaşındakilerin giyeceği bedenimle alakasız ben midyum giyiyorum kendisi bana xl alıyor neymiş ilerde giyermişim evlendiğimde. bir kere onun aldıklarını giymem için hem kilolu olmam lazım hemde köyde yaşamam artı 45 50 yaşında olmam lazım.Öbür gelini benden küçük öyle giyiniyor diye ona ne alırsa aynısından bana da alıyor.ama ben giyemem öyle ki tarzım değil yaşlı işi geliyor bana. Ben bazen annemin aldıklarını bile beğenmiyorum o ki ondan daha güzel alır ben kendim seçerim.Dün yanına gittim bana terlik almış hem büyük hemde ayağımdan kayıyor bide yine genç işi değil. Bu arada yaşım 23.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?