Kaynanam ve hesaplarımız

Siz kv yi duymayin ve muhatap almayin. Aklini kacirmis gibi davraniyor
Aynen öyle davranıyor aileme bana neler neler dedi eşim bile dayanamadı kızdı sen bana kızdın diye ağladı oturup. Ailem duysa bunları asla konuşmazlar o derece. Ailesine çekmiş bu ailesinde alışveriş görmüş hep o yüzden böyle diyor.

Tabi kizacak cunku biriktirsenuz oglu kendisi icin harcayacak. Kayinvalidenize sinir oldum ayri ama ona bu yuzu veren esiniz. Size sayarken sessiz kalan esiniz, paranizi elinizden alan yine esiniz. Allah yardimciniz olsun umarim her sey duzelir ve cok mutlu olursunuz gercekten cok sabirlisiniz.
Sabırlı değilim artık antidepresan kullanıyorum buraya gelince içemedim yoksa bunlar da olmazdı belki sakin olurdum.

Aynen öyle davranıyor aileme bana neler neler dedi eşim bile dayanamadı kızdı sen bana kızdın diye ağladı oturup. Ailem duysa bunları asla konuşmazlar o derece. Ailesine çekmiş bu ailesinde alışveriş görmüş hep o yüzden böyle diyor.

Zaten durmadan ağlıyormus. Bırakın ağlasın.

Ay yok benim artık bu dünyanın adaletine inancım falan kalmadı. Neden aklı başında olan kadınlarımıza hep böyle dangalak eş ve eş aileleri denk geliyor ya aklımı kaçıracağım. Lütfen sinirlerinizi yipratmayin. Beş kuruş etmeyen bu insanlar için inanın değmez.

Kayınvalideniz bu haddi eşinizden alıyor sanırım. Size üzüldüm eşinize sinirlendim. Sizin eviniz var mı konteyner da mı kalıyorsunuz? Ailenizin evi var mı? Uzaklaşabileceğiniz bir ortam varsa bunu kullanın lütfen.

Kayınvalideniz bu haddi eşinizden alıyor sanırım. Size üzüldüm eşinize sinirlendim. Sizin eviniz var mı konteyner da mı kalıyorsunuz? Ailenizin evi var mı? Uzaklaşabileceğiniz bir ortam varsa bunu kullanın lütfen.
Evim var yeni geçtim dizdim deprem oldu bir ailemde bir burdayım maalesef

Bu ne sabır hanımefendi . Yani kadın gidip gelip demedigini bırakmamış. Sizin şahsiyetinize bile saldırmış . Nasıl böyle suskun kalabildiniz ki ? Yani şok oldum konuyu okuyunca. Neyse buna cildirmistir diyeceğim her noktada susmussunuz. Neden eşten bekliyorsunuz siz kocaman bir kadinsiniz. O kadına o lafları yedirtirim bir daha asla ve katiyen bir araya gelmem . Kadının niyeti belli ya siz bosanscaksiniz ya da o boşatacak . Bundan korkup pısmayin boşuna kadın zaten kafaya bunu koymuş .

Bu ne sabır hanımefendi . Yani kadın gidip gelip demedigini bırakmamış. Sizin şahsiyetinize bile saldırmış . Nasıl böyle suskun kalabildiniz ki ? Yani şok oldum konuyu okuyunca. Neyse buna cildirmistir diyeceğim her noktada susmussunuz. Neden eşten bekliyorsunuz siz kocaman bir kadinsiniz. O kadına o lafları yedirtirim bir daha asla ve katiyen bir araya gelmem . Kadının niyeti belli ya siz bosanscaksiniz ya da o boşatacak . Bundan korkup pısmayin boşuna kadın zaten kafaya bunu koymuş .
Bir tek cevap verdim diye nerdeyse üç saattir ağlıyor nasıl cevap vereyim ki bu kadına. Beni rezil ettin komşulara diyor birde

Evet destek oluyordu ama bıraktı bir süre önce. Benim mesleğim yok aslında şu an olduğum yerde yapamıyorum yani. Çocugum işitme engelli onunla ilgileniyorum özel dersler vs. Eşim çok merhametlidir haklısınız. Bilmiyorum bazı insanlar çok zor
Şaka mı yapıyorsun konu sahibi neresi merhametli öyle olsa çocuğunun annesine yapılan bu saygısızlığın yüzde birine izin vermezdi .

Üstünüze birkaç parça kıyafet aldınız diye araba mı alamıyomuşsunuz yani ihtiyaç bunlar tabiki alınacak. Herkes de dile getirmiş aslında eşinizin borç olarak size elbise alması baya ilginç. Değer vermiyor demekki ya da konuşmauı bilmiyor. Ailesinin yanında da mümkün olduğu sürece tartışmamak lazım yoksa sizi haksız bulurlar hep gıcık gitmişler size bence her hareketiniz batıyor onlara. Engelli çocugunuz içinde daha güçlü durmalısınız kesinlikle size ihtiyacı var. Allah şifa versin inşaAllah.

Evim var yeni geçtim dizdim deprem oldu bir ailemde bir burdayım maalesef
Ailenizle kalın kayınvalidenizle kalmayın. Bence hiç görüşmeyin suratına bile bakmayın baya leş tipler, iyice yıpratmayın kendinizi. Zaten zor bir hayatınız var daha çok zorlaştıran ne varsa atın.

Bir tek cevap verdim diye nerdeyse üç saattir ağlıyor nasıl cevap vereyim ki bu kadına. Beni rezil ettin komşulara diyor birde
Isterse bir taraflarını yirtsin sizin benliğinize kadar hakaret ediyor kadın . Ağlaya sizlaya geldiğiniz noktaya bakın . Çocuğunuz da var yazık günah değil mi hastaneye kapatırlar bu cazgır yüzünden sizi. Siz sustukça bitecek sanıyorsunuz hayır kadın daha çok azitacak

Konuştum ama bildiremedim kadın çok değişik neler neler duydum öyle kırgınım ki artık. Susmuyorum aslında ama bu kez böyle saçma sapan şeyler yaşandı. Yarın döneceğim eşim gidiyoruz dedi ve annesi ölürüm atarım kendimi dediği için kaldık
Senin kaynana bende olsa bence sen kendini at beni katil etme genç yaşımda derim 🤣

Eviniz var, engelli ve bakım aylığınız var. Ev kira değilse geçinemez misiniz tek? Koca vasfındaki adam da annesiyle kalsın. Engelli çocuğu için bağlanan paranın yarısını istemesinden ve karısına alınacak kıyafeti borç saymasından ben utandım burada. Sen bütün zamanını çocuğa harcıyorsun kendine bakamıyorsun, ben ilgilenirim çocukla git biraz kendine vakit ayır, neye ihtiyacın varsa al demiyor da elbiseyi borç yazarım ha diyor. Bu sakinliğinizi antidepresan içmenize bağlıyorum. Görünen köy klavuz istemez, kendinizi garantiye almanız lazım. Çalışmama izin vermezler yazdınız ama çocuğunuz okul çağına gelince çalışmalısınız. Kocanız vicdansızın teki.

Bu nesil yok olsun artık ya. Ailesi tarafından görücü usül evlendirilip kocalarından zerre sevgi görmeyip oğullarına saran kadınlardan gıcık alıyorum. Kocam beni sevmedi oğlum sevsin, kocam dediğimi yapmadı oğlum yapsın, kocama lafım geçmedi oğluma geçsin, ben ezildim gelin de ezilsin. Vicdansız taş kalpli yaratığa dönüyorlar. Torunum engelli her şeyimizi ona adayalım da sağlığına kavuşsun normal bir çocukluk yaşasın yok.

Back
X