Eviniz var, engelli ve bakım aylığınız var. Ev kira değilse geçinemez misiniz tek? Koca vasfındaki adam da annesiyle kalsın. Engelli çocuğu için bağlanan paranın yarısını istemesinden ve karısına alınacak kıyafeti borç saymasından ben utandım burada. Sen bütün zamanını çocuğa harcıyorsun kendine bakamıyorsun, ben ilgilenirim çocukla git biraz kendine vakit ayır, neye ihtiyacın varsa al demiyor da elbiseyi borç yazarım ha diyor. Bu sakinliğinizi antidepresan içmenize bağlıyorum. Görünen köy klavuz istemez, kendinizi garantiye almanız lazım. Çalışmama izin vermezler yazdınız ama çocuğunuz okul çağına gelince çalışmalısınız. Kocanız vicdansızın teki.
Bu nesil yok olsun artık ya. Ailesi tarafından görücü usül evlendirilip kocalarından zerre sevgi görmeyip oğullarına saran kadınlardan gıcık alıyorum. Kocam beni sevmedi oğlum sevsin, kocam dediğimi yapmadı oğlum yapsın, kocama lafım geçmedi oğluma geçsin, ben ezildim gelin de ezilsin. Vicdansız taş kalpli yaratığa dönüyorlar. Torunum engelli her şeyimizi ona adayalım da sağlığına kavuşsun normal bir çocukluk yaşasın yok.