kaynanam ve kayınpederim zavallı yetim diye kovdular!!!

firuze2009

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2009
18
0
86
aslinda esimin is nedeniyle yurtdisinda yasiyoruz, sadece 2 ayligina ulkeme gidip kaynanam evinde kalmak zorunda kalmistim.kayinpeder alkolik ve cok sorunlu insanlar.evde hergun kavga gurultu okadar canim sikildi ki anlatamam.anne babam coktan rahmetlik,ben de dayim hala teyzelerim destegiyle buyumus okumustum,dogal olarak onlari anne-baba yerine sayiyorum.bigun teyzeme kalmaya gitmishtim cocugum ve ben de hastalanmishiz, kaynanam birden bagirmasin mi.senin kimin oluyo da gidiyosun, bizim evde yemek yokmuda gidiyosun,sen soylesin boylesin cik git evden cocugu da hasta etmisin........tabi ben sok oldum.tamam dedim gitcem ve toparlanmaya basladim.neye ugradigimi sasirdim.kadin hic durmuyo bana da demedigi laf kalmadi cok asagilayici seyler konustu.sende evin varmi da gitcen hangi ev o?falan....esim arayip kizdi neler oluyo diye ona diyor ki senin bu kaltak esin deli niye getirip basimiza attin bunu,hemen bosa diyor.aii beynimden vurulmusa dondum. akrabalarimi cagirdim gitcem ama cocugu vermiyo sen evinden mi getirmistin ki goturceksin...hic halim kalmadi zaten hastayim da bi taraftan esimin babannesi bana yalvariyo boshver bu kari deli gitme el ne dicek.....neyse hasta hasta yattim gece kocasi geldi sarhos tabi, hemen ona da iletmish sabaha kadar beni sovdu demedigi kalmadi zavalli yetim,calisip para kazanmayan kari bize lazim degil bilmem ne hatta zaman zaman kalkip dovcem oldurcem kaltak kariyi demesin mi hayatimda boyle seyleri ancak TVde izlemisimdir okadar korktum...ve 2 gece boyle oldu.zaten 4 gun sonra gitcem diye kimseyi de ugrastirmak istemedim soylemedim.
resmen beni ezdiler,kaynim ve eltim oh olsun der gibi seslerini bile cikartmadilar.elti eltinin kumasidir derler ya..........
benim icin cok buyuk travma oldu uzerinden 4 ay gecmesine ragmen hala unutamiyorum sinirlerim bozuldu.ruyamda bile goruyorum.onlarla haberlesmiyoruz ama esimlede arada tartisiyoruz bundan dolayi.cok kotuyum.herkes diyo onlar cahil affet ama ben nasil affedim kalbim okadar kirilmis ki... bu olayi uzerimden nasil atcam ne yapmam lazim.burda hic arkadasim yok.konusacak kimse yok belki ondan da bukadar uzatiyorum.cok uzgunum bana biseyler yazin...............ve lutfen dua edin

ay canım neler yaşamışsın öt-yle peki eşin bu durumda karşılıksız cevapsızmı kaldı vermedimi ağızlarının payını?

Aman Allah'ım kabus gibi yaşadıklarınız eşiniz nasıl bu kadar kayıtsız kalıyor anlamıyorum doğrusu...
ben sizin yerinizde olsam asla ve asla görüşmezdim bir daha onlarla...
ne münasebet ki size hakaret ediyorlar,kendinizi üzmeyin toparlanın ve onların karşısında dimdik durun...
bu durumu eşinizle etraflıca konuşun ve bir daha onların yüzüne bile bakmayın..
Allah yardımcınız olsun,dilerim çok ama çok mutlu olursunuz...

esim arayip kavga ettti ama banamisin demiyolar,nasil bir annebaba ben de anlamadim.Allahtan o taraf tutmuyor.bosver unut gitsin cahil insanlar diyor.ama hic gonlum razi olmadi.
hele gecen kaynimin kizi olmus onu kutlamak icin aradi kayinpeder diyormus ki karin niye bizi aramiyor?
beklentilerine bakin siz.......................Allahim insanin yuzu bukadar kalin mi olur.

Haklısın ama en azından eşin seni anlıyor, ya bir de eşin yüklenseydi? Yurtdışındasınız, sürekli onlarla bir arada değilsin. Düşünme artık bunları, düşündükçe kendini gaza getireceksin, kendi kendini doldurup daha çok snir olacaksın. Sen eşinle ilişkine bak. Mutlu günler yaşayın, Eşinle iletişimin koparma, sürekli konuş. Emin ol herşey istediğin gibi olacak.

böyle bişey affedilebilirmi ya akannehir bunlar insan olamaz onlar nasıl sözler öyle hiç muhatap olma ölselerde kalsalarda bırak öylece hiç birisiyle görüşme:teselli:

Sen akrabalarina gittin diyemi bu kadar delirdi kayinvaliden?bilmiyorumkismile

Inanilir gibi degil....

Deli demekkiCADIARZU

Esin dogru söylüyor arkadasim, böyle birsey yüzünden sana bu laflari sayan insanlari biran evvel beyninden atmaya calis, ölmüs diye düsün.

Allahindan bulsunlar....sakin aff etme.:umursamaz:

alma mazlumun ahını çıkar aheste,aheste demişler.
üzülme canım,allah büyüktür:teselli:

Haklısın, ama yalnız değilsin. Bak eşin yanında, o insanlar için kendini üzme artık. Uzağında tut, yaklaşmai gitme, en fazla bağırıp, çağırıp çirkeflik yaparlar. Bırak eşinde herkes de ne olduklarını görsün onların, sen hanımlığını bozma, taş yerinde ağırdır.

kadin cok kompleksli aslinda.hep kocasindan dayak yiyo kocasi bizim yanimizda onu asagiliyo birazda ondan belki.bide diyor bana sen hep surat asiyorsun bizi begenmiyorsun......biraz da hakli.ama benim de hakli nedenlerim vardi.dogum sonrasi bazi saglik problemlerim oldu ve onlara hic soyleyemedim,normal seyleri de hic paylasamiyordum.her dedigime bi laf buluyorlar.cok korkarak konushmadan yasiyordum.o da suc oldu.aslinda benimkisi biraz da babasiz yetismemden galiba.off isin icinden cikamiyorum.Allah sonumu hayirli etsin...arkadas sevrem cok genistir kimseden bugune kadar sen kotusun diye sirtini cevirdigini gormemisimdir,insanlari uzduysem kendim de uzulurum.ama bu niye boyle oldu diye kendimi yipratiyorum.sonucta esimin ailesi.anne baba diyordum onlara ve o yuce kelimelerin degerini nekadar dusurmusum...

firuze geldi gecti tavrini koyduysan esine onlarla gorusmeyecegine dair sorun yoktur demek
tamam incinmissin ama bu kotu aniyla yasamayamazsin ki
insanlar vijdansiz dusuncesiz ahlaksiz olabiliyorlar
zaten onlardan uzaksin ve onlarla konusmak zorunlulugun yok
unut gitsin

cok sagolun arkadaslar.biraz da olsa rahatladim.inshallah onlarin yuzunu gormem birdaha.yeterki beni rahat biraksinlar.bazi seylerle ugrasarak unutmaya calisiyom.inshallah zaman bana da ilac olur

arkadaşım çok üzüldüm yaşadıklarına.Allahtan yurt dışındamışsın.sana annelik babalık yapacaklarına,yaptıkları kötülüklere bak.bence bunun cahillikle ilgisi yok.kızmakta konuşmamakta haklısın.bende olsam kolay kolay o insanların yüzüne bakıp, konuşamazdım..

Onlar değil affedilmeyi anılmayı bile haketmiyorlar.
Eşinle tartışma onlar yüzünden ve kafandan atmaya bak. Yok farzetmek zorundasın.
Zaten uzakta olma avantajın var. Ya yakın olsaydın
Seni kimsesiz arkasız bulmuşlar akılları sıra

bunlar cahil değil ayrıca terbiyesiz ve görgüsüzlerde , okuyunca hem üzüldüm hem sinirlendim ALLAH a havale et ,bence bi dahada asla görüşme...

ben senin suçsuz olduğuna inaniyorum
baksana kendince onlarada hak veriyosun
kimsenin hakkına tecavüz eden biri değilsin
zamana bırak unutmak şimdilik zor
boşver eşinin canını sıkma nasılsa sana hak veriyor hiç onun üzerine gitme

Yorum yapaccaktım ; ancak çok sinirlendim , yazamayacağım kötükedihüso

Allah herkese hak ettiğini werir , sabredin ...

kotu bı durum ınankıı..dıger gelıne de sana dawrandıkları gıbımı davranıollarr..yoksa sadece sana karsımı boleler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…