kaynanam ve kayınpederim zavallı yetim diye kovdular!!!

bu kadar cahil gün görmemiş saygıdan sevgiden yoksun insanları aklına takıp içini karartma.

lütfen eşine ve çocuğuna sarıl.güzel günler yaşa ve yaşat. bunu mazide kalan bir korku filmi gibi an...

canım dil ile ikrar başka kalp ile tastik başka derler..yani sen dilinle affetsen ne olacakki için soğuyacakmı soğumayacak..boşver sen onları..affetme hiçte bile..karşılaşırsan meraba de kes at..büyüklük sende kalsın..benim bu tür durumlarda bir tek inancım vardır..Allah çıkartır acısını ve sana yaptıkları gelir akıllarına..bugün olmazsa ahirette...Allaha havale et canım..düşünme hiç.

Ayni seyleri sizin anne babaniz hayatta olsaydi ve esinize yapsalardi esiniz unutabilir miydi? gururuna yedirebilir miydi? siz unut gitsin bosver onlar yasli deseydiniz, tamam unuttum gitti der miydi? hic sanmiyorum...konusmayi gorusmeyi hazir kesmisken o bulasik insanlarla barismayin, size tekrar bulasmasinlar...cok gereksiz bence...

ne cirkin insanlarmis.bunlari dusunup uzme kendini..esinde bu saatten sonra onlari degistiremeyecegi icin sana unut diyor..eger unutmazsan kendi kendini yer bitirirsin o da hakli.kesinlikle muhatap olma onlarla,olursan da guleryuzlu ol ama mesafeni koy.Allaha havale et,ona guven..kimsenin yaptiklari yanina kalmaz...

bunlari cahil cahil diyoruz ya cidden cahil de degiller ikisi de emekli memur.arkadasin dedigi gibi beni kimsesiz arkasiz gordu galiba diger geline boyle seyler yapmiyor haftada 2-3 gun ailesine gitmesine ragmen.ama onun da arkasindan bisuru cirkin laflar atiyolar yuzune soyleyemiyor.yeni diye mi anne babasindan mi korkuyo artik.....
isin komik tarafi ben ertesi gunu kaynanamdan ozur diledim.ne icinse,oda diyor kabul......Allahim dunya ne hale geldi.
gercekten uzakta oldugum icin binbir sukretmeliyim ama bu isin yaz tatili, donusu var.nereye gitcem ben.esim kesinlikle benim akrabalarima gidip kalmaz.kendi evimiz de yok...

allah büyük güzelim sen hiç merak etme gözünden dökülen her damla gözyaşı onlara acı olarak dönecektir mutlaka. o lafları hazmedebilmek için onları haketmek gerekir ama haketmeyen bir insan asla unutmaz. hadi senin anne baba rahmetlik olmuş benim annem babam varken neler neler işittim. hatta ailem bile hakaretlere maruz kaldı. ama ailemde demediki sen yavrumuzsun destek olalım diye. kaynanam onlara hakaret ettikçe ailemde bana söylendi durdu. boşver eşinle iyimisin ona bak sen. gün olur devran döner. rahmetli dedemde anneme çok eziyet etmiş ama annemin kollarında vefat etti helallik almadanda gözlerini yumamadı. sen allaha havale et gerisini düşünme kafanada takma.

evet allah büyük bi gün size yaptıklarının acısı çıkacaktır onlardan bu dünyada olmasa bile öbür tarafta yanlarına kalmaz
ama sen hiiiç takma allahtan onlardan uzaktasınız böyle şeyler nasıl affedilir ki
bıraak Allaha havale et Allah ıslah etsin de O. herşeyin en iysini bilir sen üzülme

Arkadaşım kusura bakma da senin de çok hatan var. Birincisi kadın seni evden kovmaya kalkmış o gün anında evi terkedip akrabalarının yanına gitmemekle hata yapmışsın. Çocuğuna da alıp gitmeliydin bu birinci büyük hatan.Çocuğu sana vermemeleri gibi birşey söz konusu olamaz zaten o senin çocuğun istesen polis çağırıp alırsın çocuğunu. ıkinci büyük hatan özür dilemek olmuş insan akrabasına gitti diye özür dilemez bu davranışın onları daha da coşturur seni iyice zayıf sanırlar. Üçüncü hatan ise hala yazın bunların evine gidip kalmaktan falan bahsediyorsun. Yuh artık sana böyle muamele eden insanların evinde mi kalacaksın bir de. Eşin ailesiyle kalsın tatilde sen kendi akrabalarınla kal. Kovulduğun eve nasıl gidersin hiç mi onurun yok?Veya hiç türkiyeye gitme eşin gitsin istiyorsa veya deniz kıyısına otele falan gidin ne bileyim. Onların evinde kalma da naparsan yap. Yoksa daha çok konu açarsın buraya türkiyde bana böyle yaptılar diye.

Son düzenleme:
Allah akıl fikir ve vicdan versin böyle insalara ne denir ki başka. Asıl zavallı kendileri. Bu kadar ağır lafları kendi adıma affedemezdim heralde. Allah yardımcınız olsun, kendi sağıınız adına unutmaya çalışın, sadece kendiniz için.

kadın normal değilmiş be vallahi beterin beteri var heee
ama canım şanslısınki eşin senin tarafında bence unutmaya çalış

Allahtan eşin senin destekçinmiş bak.Bu işin iyi tarafı bunu düşünerek az da olsa moral bulabilirsin.

Ya eşin anne kuzusu olsaydı da annesinin lafına bakıp sana boşanma davasını açsaydı .Destek veriyormuş bak sana ne güzel.

Ayrıca hastalığını yazmamışsın ama çok geçmiş olsun .

Düşüncesiz dengesiz insanlar demek ki çevre boşuna demiyor deli bu diye.Ateş olmayan yerden duman çıkar mı hiç.Milletin bir bildiği var ki öyle diyorlar.

Allaha havale et canım.Mazlumun ahı aheste aheste çıkar bunu çıkarma aklından

Şaka gibiler yaaa..Allah karşılaştırmasın seni onlarla birdaha..adımımı atmam o eve birdaha..
eşini tebrik ederim senin destekçinse..

Namaz husususunda Allah'tan korkun Namaz hususunda Allah'tan korkun Namaz hususunda Allah'tan korkun Koleleriniz hakkinda da Allah'tan korkun Su iki zaif hakkinda da Allah'tan korkun; Dul kadin ve yetim cocuk
Kalbinin yumusamasini ve hacetinin gorulmesini sever misin? Yetime merhamet et, onun basini oksa ve ona yediginden yedir Kalbin yumusar ve hacetine erisirsin
Allah'a en sevgili ev, icinde ikram goren yetim bulunan evdir

Kim bir veya iki yetimi barindirirsa, sabir etse ve sevabini da umid etse, Ben onunla Cennette su iki parmak gibi olurum (Sehadet parmagi ve orta parmagini hareket ettirdi)

işte efendimizin yetimlerle ilgili hadislerinden sadece bir kaçı
Rabbim ıslah etsin arkadaşım ne diyeyim yetime merhamet etmeyen insandan korkarım ben
Rabbim yar ve yardımcınız olsun
dost olarak Allah size yeter arkadaşım

çocuğu bırak gelirken evinden mi getirdin gibi bir şey demiş.nasıl bir cahillik bu ya.
insan herkesi cahilden korusun hakikaten.

Cahil ve arsızla uğraşmak zor iş...Allah yardmcın olsun,sen kendini ezdirirsen herkez seni ezer.Ben senin yerinde olsam düğün ve cenaze harici o insanlarla bir araya gelmemeye çalışırdım bu özveriyide sadece eşime olan saygım ve sevgimden yapardım.Mecbur her sene eşin için görüşmek zorundaysanda asla eşinsiz 1 daha oraya tatile gitme derim.Eşin varkende aynı şeyleri yaşayıp arkan yok diye eşinde seni ailesine ezdirirse işte o zaman düşüncek fazla1 şey kalmıyor...

Şok oldum yaa ne demek bu klava:
Canım boşver bu tür insanları, inan bana kafana takmaya değecek tipler değilmiş...

gene uyuyamadim..................(burda saat 3:25)
arkadaslar dogru diyorsunuz da simdi bu bir Allahin imtihaniysa ve ben onlara kin beslesem konushmasam falan ahireti de kaybetmis olmaz miyim?(sonucta esimin anne babasi)gerci kalbim hicbir zaman onlara yumusamicak,affetmicek ama beynimde boyle celishkiler var.teyzem bile diyorki bilmeyeni affetmezsen bildigin yanin hangisi?...........lutfen kizmayin bana hakkinizi helal edin.

Affetme asla..
Oldu gazoz, küfürü yiyeyim sonra da affedeyim..
Bir daha da asla gitme evlerine..

Sana bu şekilde küfür ve ağır hakaret eden insanları sil ,kim olursa olsun kapısını açma bir daha..

Haydaaa..CADIARZU
İyi affet o zaman canım ya, bu kadar vicdan yapacaksan..CADIARZU

Hayır yani ara sayfaları okumadım da, affetmen için bir çaba mı harcıyorlar, gel unutalım mı diyorlar nedir yani durduk yere senin bu kadar alttan almanı gerektirecek şey?

Pek anlamadım ben konuyu..
Affet madem ne diyelimCADIARZU.

Allah'a büyük konuşmayım ama ben onlara artık günahımı bile vermezdim. ne demek k....k!!! insan kavgada düşmanına söylemez. sizinde ne yumşak kalbiniz varmış. affetmeyi düşünüyorsunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…