- 20 Nisan 2007
- 4.072
- 10.489
- 733
- 45
- Konu Sahibi hepiyiolacagim
-
Cinsiyet falan derdi degil ya kaynana yarışıBurada çocuğun yaşı ve cinsiyeti sorun konu sahibi için, ben öyle anladım 13-14 yaşında kazık kadar çocukla arkada oturmak yanlış gelmiş. Neyi yanlışsa artık.
Aslında muaşeret yazdım ama bu akıllı tlf kendine göre düzenlemişAdab-ı muaşeret demedi zaten. Muhaşeret böcek, her türlü zararlı yaratık demek. Adab-ı muhaşeret de bu yaratıklarla yaşama kuralları sanırım. Konu sahibinin zihniyeti de böyle zaten. 13 yaşında çocuktan huylanan birinden bahsediyoruz sonuçta. Çok isabetli bir deyim olmuşmor delisi
Akıllı telefonlar genelde kelimeleri yanlış yazınca doğruya çeviriyor, sizde tam tersi olmuş. Bir de doğrusu budur diye bana açıkladılar demin, beni beni Bihterini.Aslında muaşeret yazdım ama bu akıllı tlf kendine göre düzenlemiş
Ama gördü kuralı gibi araç koltuğu seçmek birde bunu mevzu etmek cidden saçma
Acaba eşini erkekler kulübünde konu açmış olabilir mi?Sizden büyük birine önde oturmasını teklif etmiyorsunuz, ilginç.
Mesela bizde hep ben sürerim, kayınvalide yanımda, eş arkada
Bu çok üzücü ama biliyor musun BibiBizde en şişman olanlar ön koltukta oturur arkada rahat edelim diye konu sahibi şişman mısınız
Ruhsar vardi orda on koltuk kavgasi vardi kaynanayla o geldi aklimaDün biryere gidiyorduk. Eşim, ben,kaynanam ve eşimin erkek akrabası (çocuk 13-14 yaşlarında )
Ben tam ön koltuğa yöneldimki kaynanam ön koltuğa koşup x sen arkaya geç dedi bende geçtim birsey diyemedim çünkü araba bizim değil emanet
çekindim belki bizim arabamız olsaydı göğsümü gere gere otururdum neyse eşimi üzmemek için birsey demedim sustum geçtim arkaya oturdum davranışlarımı hiç bozmadım
Erkek yeğende yanıma oturdu saçma ötesi saçma ben evlatlık gibi yeğenle arkaya oturuyorum
Kaynanayla eşim ebeveyn gibi ön koltuğa oturuyor
Ben kaynanamıda severim yani aram kötü olsun istemiyorum gül gibi geçinip gidelim istiyorum ama fazlamı yüz veriyorum bilmiyorum
Kız ne olacak bence çok güzeldi rahat rahat onde gitmekBu çok üzücü ama biliyor musun Bibieşimin ablası ve kızlarına göre ben kiloluyum beni öne oturtuyorlar resmen travmami hatırlattın . Ablasi maşallah iki kız doğurmuş boyunca filinta gibi kıskandım bak görümcemi ben göğsümu gere gere oturamiyorum .
Inşallah bende zayiflayacagim istemiyorum ön koltukKız ne olacak bence çok güzeldi rahat rahat onde gitmekbende kiloluydum ya eskiden hep önde ben giderdin simdi kocam gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?