- Konu Sahibi hepiyiolacagim
-
alıntı yapılmadığı için görmedim onu, siz söylediniz sandımAllahım sana geliyorum, bir de açıklamış…
O kelimeyi ben kullanmadım, başkası kullanmış. Ben de saçmalığına vurgu yaptım ama siz dışarıdasınız herhalde odaklanamadınız yoruma.
Abaryiyorsunuz. Otursun heves etmis demekki. Severmissiniz de. Gecinmek karsiliklidır biraz o biraz siz fedakarlik yapacaksiniz. Ben onde otururken babami alirsak ben arkaya gecip babama onu teklif ediyorum o oturuyor mesela.Dün biryere gidiyorduk. Eşim, ben,kaynanam ve eşimin erkek akrabası (çocuk 13-14 yaşlarında )
Ben tam ön koltuğa yöneldimki kaynanam ön koltuğa koşup x sen arkaya geç dedi bende geçtim birsey diyemedim çünkü araba bizim değil emanet
çekindim belki bizim arabamız olsaydı göğsümü gere gere otururdum neyse eşimi üzmemek için birsey demedim sustum geçtim arkaya oturdum davranışlarımı hiç bozmadım
Erkek yeğende yanıma oturdu saçma ötesi saçma ben evlatlık gibi yeğenle arkaya oturuyorum
Kaynanayla eşim ebeveyn gibi ön koltuğa oturuyor
Ben kaynanamıda severim yani aram kötü olsun istemiyorum gül gibi geçinip gidelim istiyorum ama fazlamı yüz veriyorum bilmiyorum
Ee sen onu torunu kadar çocukla arkaya atacaktınHiç o otursun ben oturayım diye yarışa girmiyorum ama boyum kadar çocukla beni arkaya atması tuhaf geldi açıkçası
Benim çocuklar kavga ediyor ben oturucam sen oturacan anlaşamadıkları zaman ikisini atıyorum arkayaEe sen onu torunu kafar çocukla arkaya atacaktın
Büyüklere saygı diye birşey var biliyorsunuzdur söylememe gerek yok, ama cocuk gibi hareket etmeyin lütfen
Boyunuz kadar ''Çocuk''la mı oturdunuz arkada. İnanılır gibi değil. Kaldıramazdım ben olsam boşanırdımHiç o otursun ben oturayım diye yarışa girmiyorum ama boyum kadar çocukla beni arkaya atması tuhaf geldi açıkçası
Yaşlı değil
Eşinizin annesi ile kendi aracınıza dahi binseniz önde oturma teklifini yapmanız gerektiğini düşünüyorum. Önde oturanın bir kazanç sağlamadığı gibi arkada oturan kişi de kayıp yaşamıyor. Her alanda saygılı olmak gerektiğini savunuyorum.Dün biryere gidiyorduk. Eşim, ben,kaynanam ve eşimin erkek akrabası (çocuk 13-14 yaşlarında )
Ben tam ön koltuğa yöneldimki kaynanam ön koltuğa koşup x sen arkaya geç dedi bende geçtim birsey diyemedim çünkü araba bizim değil emanet
çekindim belki bizim arabamız olsaydı göğsümü gere gere otururdum neyse eşimi üzmemek için birsey demedim sustum geçtim arkaya oturdum davranışlarımı hiç bozmadım
Erkek yeğende yanıma oturdu saçma ötesi saçma ben evlatlık gibi yeğenle arkaya oturuyorum
Ben kaynanamıda severim yani aram kötü olsun istemiyorum gül gibi geçinip gidelim istiyorum ama fazlamı yüz veriyorum bilmiyorum
Kaynanamla hic anlasamayiz birbirimize de gicik oluruz.Dün biryere gidiyorduk. Eşim, ben,kaynanam ve eşimin erkek akrabası (çocuk 13-14 yaşlarında )
Ben varım, evin şoförü, eşimle çıktığımızda da , annemin arabayla bo yere gideceksek de şoför hep benim , hayatta bırakmam şoför koltuğunuNeden bu kavgalar hep yolcu koltuğu için oluyor? Arada da eşi yanındayken araba süren kadınlar görmek istiyorum.
Özür dileyerek başlıyorum belki biraz kırıcı olabilirim çünkü.Dün biryere gidiyorduk. Eşim, ben,kaynanam ve eşimin erkek akrabası (çocuk 13-14 yaşlarında )
Yaşlı değil
Konu sahibinin kastettiği şeyi ben anladım. Burda olay yetişkin sayilmayip sende çocukla arka koltukta otur durumunun olması yani tam ifade edemiyorum ama çocuklar çocuklarla arka koltukta yetişkinler ön koltukta gibi bir durum var.dogru kelimeleri kullandım mi emin değilim ama kaynaninda konu sahibininde tavri komik .araba kendi arabaları değil. ikisinde de elin arabasinda.onde oturup ego tatmin etme iktidar savaşı var. KV elin arabasinda oğlunun yanında oturup aklınca caka satacak .olay bu aslindaSiz onun yengesisiniz kardeşiniz sayılır ne olmuş yanınıza oturduysa .
Boş işlerle uğraşmayın Allah aşkına ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?