- 1 Kasım 2012
- 11.338
- 25.925
- 798
- 35
- Konu Sahibi hepiyiolacagim
-
Benim rahmetli kayınvalidem de koşa koşa öne geçmeye calisirdi ben gülerdim sadece. Hatta bi ara eskiden ön koltuk tarafı geniş olan bi arabamız vardı kayinvalidem gorumcem ikisi yanyana önde oturup arkada beni tek birakmislardi ve kendi aralardinda sohbet ediyorlardi. Ben yokmusum gibi. Ben hiç mi hiç orali olmuyordum onlar beni kızdırmak icin yaptiklarini belli ediuorlardi ama salla diyordum kendime. Sonra biraktilar yapmayi. Demem o ki. Arkada cocukla oturmaniz sorun degil. Kayinvalidenizle o savasa girmeyin siz soyleyin buyrun diye. Cidden önemli degil caninizı sıkmaya deģmezDün biryere gidiyorduk. Eşim, ben,kaynanam ve eşimin erkek akrabası (çocuk 13-14 yaşlarında )
Ben tam ön koltuğa yöneldimki kaynanam ön koltuğa koşup x sen arkaya geç dedi bende geçtim birsey diyemedim çünkü araba bizim değil emanet
çekindim belki bizim arabamız olsaydı göğsümü gere gere otururdum neyse eşimi üzmemek için birsey demedim sustum geçtim arkaya oturdum davranışlarımı hiç bozmadım
Erkek yeğende yanıma oturdu saçma ötesi saçma ben evlatlık gibi yeğenle arkaya oturuyorum
Kaynanayla eşim ebeveyn gibi ön koltuğa oturuyor
Ben kaynanamıda severim yani aram kötü olsun istemiyorum gül gibi geçinip gidelim istiyorum ama fazlamı yüz veriyorum bilmiyorum
Ön koltuk özeli ne VIP falan mıDün biryere gidiyorduk. Eşim, ben,kaynanam ve eşimin erkek akrabası (çocuk 13-14 yaşlarında )
Ben tam ön koltuğa yöneldimki kaynanam ön koltuğa koşup x sen arkaya geç dedi bende geçtim birsey diyemedim çünkü araba bizim değil emanet
çekindim belki bizim arabamız olsaydı göğsümü gere gere otururdum neyse eşimi üzmemek için birsey demedim sustum geçtim arkaya oturdum davranışlarımı hiç bozmadım
Erkek yeğende yanıma oturdu saçma ötesi saçma ben evlatlık gibi yeğenle arkaya oturuyorum
Ben kaynanamıda severim yani aram kötü olsun istemiyorum gül gibi geçinip gidelim istiyorum ama fazlamı yüz veriyorum bilmiyorum
Ne fesat insansınız yahu ne yapacak o çocuk size arkada kendiniz düşünüyorsunuz fikriniz zikriniz dir unutmayın.Kayınalidem kendi yeğeniyle arkaya otursa daha hoş bence
Kazık kadar çocukla arkaya oturmak hoş gelmedi kilolu falanda değil bir rahatsızlığıda yok
Direk mortingen şıtrayze diyordu Burhan AltıntopTrafik kazalarında en çok sağ koltukta olanlar risk altında diye bir yazı okumuştum. Şoför refleks olarak kendini kurtarırken olan sağdakine oluyormuş. En azından canınız daha güvende öyle düşünün
İçi bozuk resmen .Birde on üç on dort yaşındaki küçücük çocuk size arka koltukta ne yapacak tövbe estağfurullah . Ne tuhaf şeyler aklınıza geliyor ya
Kaynana gelin iktidar savaşlarının bir cephesidir araba ön koltuğuDün biryere gidiyorduk. Eşim, ben,kaynanam ve eşimin erkek akrabası (çocuk 13-14 yaşlarında )
yaşlı değil sağlık sorunuda yok gayette kalkar bende söylüyorum nezaketen geç otur diye ama bu sefer battıİyi ki arabanız yok yani otursun nolacak Allah aşkına bazı yaşlı kadınlar önden daha kolay iniyor çünkü 10-15 senelik bazı arabaların arka koltuğu çok çökmüş oluyor kalkamiyorlar ne abartıyorsunuz herşeyi
Çocugun beni yemiceğini biliyorum ama sizce kaynanamın arkada kendi yeğeniyle oturması daha hoş olmazmıydı benim ne işim varNe fesat insansınız yahu ne yapacak o çocuk size arkada kendiniz düşünüyorsunuz fikriniz zikriniz dir unutmayın.
Cahil olmayın yahu .
Yaşlı değilAraba sizin olsa daha fena zaten hep eşinizle birliktesiniz bir kere ayrılsanız neden zor geliyor? Şu ön koltuğu taht savaşına çevirenleri anlamıyorum. Neticede yaşlı kadın önde daha rahat eder. Çocukla arkada oturunca incileriniz mi döküldü anlamadım neden bu kadar rahatsız olduğunuzu.
Daha hoş olacaksa neden o an yok anne sen arkaya otur diye öne oturmadiniz . Bundan sonra madem öyle yapınÇocugun beni yemiceğini biliyorum ama sizce kaynanamın arkada kendi yeğeniyle oturması daha hoş olmazmıydı benim ne işim var
Siz onun yengesisiniz kardeşiniz sayılır ne olmuş yanınıza oturduysa .Çocugun beni yemiceğini biliyorum ama sizce kaynanamın arkada kendi yeğeniyle oturması daha hoş olmazmıydı benim ne işim var
Hiç takılmam böyle şeylere hatta sağ iken benim kv ve kp yaşlılar öen oturmak kalkmak kolay diye ben yer verirdim ama şu da var sizin kv denin tavrı çirkin. Ama yaşlı değillerse karşımdakiler direk geçer öne kurulurum.Dün biryere gidiyorduk. Eşim, ben,kaynanam ve eşimin erkek akrabası (çocuk 13-14 yaşlarında )
Benim kayinvalidem köyde yaşiyor. Geldiginde arkada midem bulansa da önde onu oturturum. Şehir onden daha iyi gorulur hem. Rahat rahat izleye izleye gitsin diye. Hiç sorun etmedim. Bi de bunu dert edemem doğrusuDün biryere gidiyorduk. Eşim, ben,kaynanam ve eşimin erkek akrabası (çocuk 13-14 yaşlarında )
İçin fesat senin, Allah senin gibi insanlardan herkesi korusun.Hiç o otursun ben oturayım diye yarışa girmiyorum ama boyum kadar çocukla beni arkaya atması tuhaf geldi açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?