Kaynanam ve saçmalıkları

Önemsenmemek cidden üzüyor insanı. Şuan kendi ailemin yanındayım onların yanında böyle düşüncesiz hareket etse bu muydu övmeyle bitiremediğin aile derlerdi.
ÖNemsenmek sizce sadece hediyelerle mi oluyor yoksa sevip sayılmak saygı görmek mi? Herkes sizin gibi düşüncek diye bir kaide yok eski insanlar böyle yani çoğunlukla siz bu hediyelerle rezıl mi oluyorsunuz saçma burda ne kayınvalideler var allah aşkına ya bir çoraptan dolayı rezil mi oldunuz ailenize cahil falan da hoş değil. Eleştirmek için demiyorum ama cahil de olsa saygı duymak gerek eski insanların çoğu okula gönderilmemiştir belki sizin düşündüğünüz kadar ince düşünemiyor ne gördüyse doğrusu o zannediyor bakın o sevdiğiniz kişinin annesi her şeyden önce biri sizin anneniz hakkında böyle düşünse ne hissedersiniz sevmesenizde saygı olmalı

Bence hiçbir şey söylemeyin de yapmayın da. Once iyice bir taniyin onu , niyetini anlayın. Belki de saf bir kadincagizdir. Akli ermiyordur.
Cidden öyle kötü bir kadın değil gönderdiği çorabada bir şey dememiştim ilk başta ancak 9 yaş çorabı tamamen aman göndereyim bir şey çorabı

Nişanlım şimdilik iyi inşallah böyle devam eder

Belki göremeden almıştır bilememistir,belki o anlık daha fazla hediye alacak imkanı yoktur bilemezsiniz.Onemli olan karakteri,kötü kalpli biri değilse çok takilmayin,5 yıllık evliyim benim kv hala gelirken ufak bı toka,oje de olsa getirir.Sizi düşünmüş göndermiş sağolsun deyip kaldırın kenara

Ben mi kendimi ifade edemiyorum anlamıyorum ki. Önemsemeden çocuk çorabı göndermesi sorun benim için ince düşünce yada lüks hediyeler beklemiyorum
Farkında değil belki anlamadı o yaş grubuna göre çorap olduğunu siz yinede teşekkür edin boşverin kocası bile ezikleyip ayrılmış ben olsam teşekkür ederim yine almış bir çöp dahi olsa

Cidden öyle kötü bir kadın değil gönderdiği çorabada bir şey dememiştim ilk başta ancak 9 yaş çorabı tamamen aman göndereyim bir şey çorabı

Kizmakta haklisin hic hos degil senin tarafından bakinca ama kadinin dunyayi algılayışı, felsefesi farkli anlasilan.

Art niyet degil de cimrilik, saftiriklik, is bilmezlik gibi duygularla boyle aksiyon almis.

Yani ya boyle kabul et ya yoluna bak artik.

Herkesin aile yapısı çok farklı ne yazıkki benimde çekirdek ailem hariç akrabalarım açık arayan insanlar. Görseler ki çorap göndermiş hemde 9 yaşındaki çocuk çorabı laf ederler. Ve ben sizin kadar mükemmel bir gelin değilim. Gidip normal bir çorap almak hiçte zor değil çocuk çorabı gönderip komik duruma düşmektense.

Farkında değil belki anlamadı o yaş grubuna göre çorap olduğunu siz yinede teşekkür edin boşverin kocası bile ezikleyip ayrılmış ben olsam teşekkür ederim yine almış bir çöp dahi olsa
Gerçekten yapamıyacağım o atkıya o çoraba teşekkür edemeyeceğim ya. Samimiyetsizlik yaparım çünkü hiç ama hiç memnun olmadım

Ben bekarım ama mükemmel gelinde olamam ama saygı sevgi barındırırım özellikle karşımda ki bana hakaret etmiyor kötü davranmıyorsa her şeyden önce yaşı benden büyük olana saygı duyarım. Benim akrabalarımda açık arasa ki herkeste böyle akrabalar var bizde de öyle ben cevabını veririm.

Başlığı okuyunca gerçekten bir sebep yazacaksınız sandım, bazı şeyler imkan meselesidir, bazı şeyler psikolojiye bağlıdır, bazı şeyler de gerçekten görgüdür.. önemli olan ise niyettir bence..

Bence görgü meselesi. Kimseden görmemiş örnek alabileceği kimse yok. Yazik belki o bunlari bile görmedi. Siz istiyorsaniz alın yapin hediye gonderin siz örnek olun istemiyorsaniz yapmayin kendinize de dert etmeyin.

Bence görgü meselesi. Kimseden görmemiş örnek alabileceği kimse yok. Yazik belki o bunlari bile görmedi. Siz istiyorsaniz alın yapin hediye gonderin siz örnek olun istemiyorsaniz yapmayin kendinize de dert etmeyin.
Yok be canım, herşeye herkese görgülüler benim gördüğüm.
Gelinlere gelince böyle oluyorlar..

Yok be canım, herşeye herkese görgülüler benim gördüğüm.
Gelinlere gelince böyle oluyorlar..
Benimki 75 yaslarinda ama dinç. Bana bunlar hediye geldi ben giyemem kolsuz fln al sen giy deyip önüme koymuştu ben de giymem dedim. Bi daha da öyle biseye girmedi ama saçmalık yani.

Benimki 75 yaslarinda ama dinç. Bama bunlar hediye geldi ben giyemem kolsuz fln al sen giy deyip önüme koymuştu ben de giymem dedim. Bi daha da öyle biseye girmedi ama saçmalık yani.
Heh işte bak, seninki yine sıfır kıyafet vermiş, benimki sağdan soldan kullanılmış kıyafet getiriyordu, sanki ihtiyacım varmış gibi
Yani bile isteye yapıyorlar bu terbiyesizlikleri.

Haaa hiicc gün görmemiş biriyse ayrı, ama benimki öyle biri de degil.

Benimkine herkes okumuş cahil diyor sallamıyor kimse

Cimrilik te bi yere kadar anam düğünde evde unuttuğun takıları veriver bu zahmet deyip alaydın
Kız benim ki altınları unutmadı. Ahhhh ah altın alaydı da unutaydı keşke:) zahmet edip düğün davetiyesi bile dağıtmadı. Salonda bı tek benim akrabalarim vardı kimseye borçlanmamak için milleti çatışmamış o derece

9 yaş çorabı yine şirin bir şeydir ya, bir gideri vardır. Eşimin annesi bana en son öyle bir pijama getirdi ki, 80'lik teyzelere versem fazla "yaşlı işi" bulabilirler. Doğum kontrol yöntemi olarak getirdiğinden şüpheleniyoruz.

Kayınvalideniz yaşlı mı, okuma yazması yok mu? 9 yaş yazdığını görmemiştir belki. Ufak tefek bir insansanız, boyutuna bakıp almıştır. Hadi hiçbir şeyden anlamayan bir insan diyelim, etrafında kendisine yardımcı olan bir insan yok mu? Hediye almaktan anlamayan ama güzel bir şey almak isteyen insan birilerinden yardım ister çünkü.

Kadın ince düşünecek kapasitede değil ki kocası da bırakıp gitmiş kadın seviyormuş da bir de üzüntü eklenmiştir iyice kafası dağılmıştır bir de bir çorap için sen üzme yazık kadına zamanla huyunu falan daha iyi anlarsın ona göre davranırsın

Bence arayıp anne tesekkür ederim ederim ama bunlar 9 yas corabı ben 25 yasindayım deyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…