Ayyy tövbe Yarabbim Allah sizede kolaylık versinAslolan niyet...
Kayinvalideniz gorgusuz biri olabilir mi?
Oglu evden cikarken ne bulduysa koymus gibi.
Niyetini Allah bilir, bence rencide edecek bir sey yapmayin.
Yillaar yillar once ilk bebegimin mevludunde, kayinvalidem herkesin icinde harika islemeli bir bohca verdi.
Kirmizi kurdelenin ucunda da kocaman bir altin sallaniyor.
Icinden de ipek kumaslar, harika gecelik ve pijamalar cikti. Genclik iste mutlu ve mahcup olmustum.
Mevlut bitti herkes gitti. O da hemen bohcayi, taki yastigindaki altini kapti. :))) artik nasil baktiysam, benim bekarim var, bunlar sana degil dedi. :))))
Gerci eltimde de hic gormedim onlari.
Ancak şuan nişanlılık dönemindeyim ve karşılıklı aileler arasında beklentiler tabiki olacak benimde var. Aynı değeri beklemiyorum ki yapamazlarda ancak dalga geçer gibi iş yapmasınlar yeter bana
Su an kayinvalidem 84 yasinda, ben oldum 52. Trubunleri severdi, halâ ayni. Yalnizken farklidir ses tonu, birileri varsa sevgi pitircigi...:))) Onu oyle kabul ettik. O zaman hiiiic uzuntu olmuyor, gulup geciyorsun...Ayyy tövbe Yarabbim Allah sizede kolaylık versin
İnsan tabiki değer bekler babasının çocuğu değil ya kv de. Zamanla kızda aileside azaltır yapmaz olur biter. Ama bu insan iliskilerinde karşılık beklemiyorum diyenlere inanasim hiç gelmiyor. Aynısını değil ama bir deger beklersin iletisim budur zatenAynı değeri beklemiyor musunuz? Sizden alıntılıyorum “Ama aynı değeri görmek isterim ki maalesef göremiyorum”
Benim ailem kadar ince düşünseler tabiiki isterim ancak dediğim gibi beklemiyorum yapamazlarAynı değeri beklemiyor musunuz? Sizden alıntılıyorum “Ama aynı değeri görmek isterim ki maalesef göremiyorum”
İnşallah bende takmamayı öğrenebilirim.Su an kayinvalidem 84 yasinda, ben oldum 52. Trubunleri severdi, halâ ayni. Yalnizken farklidir ses tonu, birileri varsa sevgi pitircigi...:))) Onu oyle kabul ettik. O zaman hiiiic uzuntu olmuyor, gulup geciyorsun...
Eğer söylediğim de annesiyle konuşursa anne neden yaptın bunu derse en azından ben hiç bir şey demeyeceğim yine ama bilmiyor yazık derse ben arayıp söyleyeceğim giyemedim çorabınızı kusura bakmayın diyeSevgiline soyle bu çocuk corabi diye sonra anasina söylersin. Bilerek yapmış bence
Ya nişanlım getirdi ama valize kendisi koymuş. Burada gördüğünde oda şaşırdı atkıyı ver çöpe atayım kimse görmeden dedi bende yok kalsın dedim. Çorabı o an ikimizde farkedemedik bende yaşlı kadın düşünmüş başkasına ördürmüş atkıyı diye düşünüyordum ama önemsemediği için öyle bir atkı ve çorap göndermişben anlamadim, kargo ile falan mi gonderdi?
nisanliniz ile gonderdi ise asil nisanlinizin ayibidir, bu hediye olarak gitmez demesi gerekirdi.
Giyemedm deme. Sağol düşünüp almışsınız çorabı 9 yaş içinde olsa mutlu oldum. Sizin ayaklar 32 falan herhalde beni de öyle sandınız deyip gülün.. hem umursamaz hem laf sokmuş olursun. Giymedim dersen ay bir corap için agladi der.Eğer söylediğim de annesiyle konuşursa anne neden yaptın bunu derse en azından ben hiç bir şey demeyeceğim yine ama bilmiyor yazık derse ben arayıp söyleyeceğim giyemedim çorabınızı kusura bakmayın diye
Kız senin yine iyi bana aldığı gecelik battal boydu onun içine benden 4 tane daha girer
Nişanlın bile kimse gormeden cope atayim dediyse atkıyı. Bu cahillik değildir bence. Bende degerin bu kadar demiştirYa nişanlım getirdi ama valize kendisi koymuş. Burada gördüğünde oda şaşırdı atkıyı ver çöpe atayım kimse görmeden dedi bende yok kalsın dedim. Çorabı o an ikimizde farkedemedik bende yaşlı kadın düşünmüş başkasına ördürmüş atkıyı diye düşünüyordum ama önemsemediği için öyle bir atkı ve çorap göndermiş
Tamam ozaman öyle diyeyim anlasın yaptığının komikliğiniGiyemedm deme. Sağol düşünüp almışsınız çorabı 9 yaş içinde olsa mutlu oldum. Sizin ayaklar 32 falan herhalde beni de öyle sandınız deyip gülün.. hem umursamaz hem laf sokmuş olursun. Giymedim dersen ay bir corap için agladi der.
Ya bencede öyle ama sonra benimle konuşması falan aklıma geliyor yapmaz öyle saf kadın ya diyorum. Cidden atkıda çok kötüydü çok.Nişanlın bile kimse gormeden cope atayim dediyse atkıyı. Bu cahillik değildir bence. Bende degerin bu kadar demiştir
Göz var izan var
Gerçekten adam bana ayak uydurabilmesi için çok çabaladım ama çabayla olmuyor diyor. Yine de çok üzücü ama azıcık dikkat etsin ben okadar kıymet veriyorum çok üzülmüş hor görülmüş diye ama kendine bir şey katamıyor.Kadın hakkaten hic birsey bilmiyor kayinbabanin dediği gibi :)
Aslında atkıyı fotoğraf atsanız size deriz belki ucuz yollu mu aldı vs diye ama 10 tl ye bile sellum puklum olmayan bi ton atkı varken. Evet bencede komikligini anlasın. Bazi insanlar saf ayağına yatar. Onu da anlarsiniz tam olarak ilerde. Oğluna koyduğu mazemelere de bjr bakıp kistas yapin. Aklı ermeyen biri asker yanina da düzgün esya koymazYa bencede öyle ama sonra benimle konuşması falan aklıma geliyor yapmaz öyle saf kadın ya diyorum. Cidden atkıda çok kötüydü çok.
Acayip hırslanıyorum böyle düşündükçe ya sabırLayık görmemiştir, bu kadarı yeter demiştir. Bilinçli yapıyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?