Kaynanam ve saçmalıkları

Fbb53

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2019
176
180
103
32
Sevgili arkadaşlar ne yapsam hangi dalı tutsam bilemiyorum. Nişanlımla farklı şehirlerdeyiz benim olduğum şehre 3 günlüğüne yatılı geldi. Günlerce annemle hazırlık yaptık bedelli askere gidecek diye iççamaşırına kadar aldık. Helalide hoş olsun. Ama aynı değeri görmek isterim ki maalesef göremiyorum. Kaynanam bi atkı göndermiş ama naylon ipten örme heryeri eğri büğrü,neyse düşünmüş göndermiş dedim ses etmedim. Yanında 1(bir) adet ya 1 adet çorap göndermiş baktım üzerine 9 yaş yazıyor. Allah aşkına bukadar umursamamazlık olur mu? 9 yaş çorabı nedir? Nişanlımın babası ile ayrılmışlar,kayınbabam bir başkası ile evli oyüzden çok üzülüyordum çünkü severek ayrılmış kayınbabam kendini geliştiremiyorsun bana ayak uyduramıyorsun diye ayrılmış kaynanamdan. Ama şimdi bilmiyor,kendini geliştirememişsin arkasına sığınsınlar istemiyorum. 9 yaş çorabı nedir bu nasıl bir cahilliktir. Kesinlikle bişeyler yapmak ve söylemek istiyorum yaptığını. Ne demeliyim,nasıl anlatmalıyım? Bir anda soğudum yemin ederim ya

Siz de ona hediye gönderin. Çocuk iç çamaşırı şöyle pembeli simli falan

Bence bu tarz şeylere takılmayın belki düşünmemiştir belki yapmak istememiştir. Onemli olan sizin nişanlınızın size karşı nasıl olduğu bence. Benimkilerde aynı. Eve gelirler bir ekmek dahi almazlar ama eşimden çok memnunum o yüzden umursamam. Boşverin...

Ya olduğu gibi kabul edin,ya da bu aile bana uymaz deyip ayrılın.Kimseyi değiştiremezsiniz.Siz nişanlınıza almışsınız bu sizin gönlünüz,onun da yapacağı o.Nasil konuşacaksıniz ne diyeceksiniz ki?

Bazı kadınlar gerçekten nerde ne yapması gerektiğini ve nasıl davranması gerektiğini bilmiyorlar. Benim kv de de öyle. Yani sen cevap versen laf soksan falan ondan da anlamaz büyük ihtimalle

Haklısınız belkide ama insanın cidden zoruna gidiyor

Kestim 4 tane gecelik yaptım Allah razı olsun canım kaynanam deseydin
Ay hiç aklıma gelmedi keşke deseydim sadece çok büyük olduğunu soylemistim evlenince kilo alırsın dedi sustum kaldım hee gecelik noldu dersen halaa duruyor ama sandık ta

Fark etmemiştir belki. Hala okuması yazmasi olmayanı var. Böyle ön hikayesi olan bir insana bu durumda dönüp ne birşey söylerim nede saygısız bir hareket yaparım. Herkesin yetişme tarzı ve hayat şartları aynı değil. Doğru dürüst tanımadan yargılamamak lazım.

Ay hiç aklıma gelmedi keşke deseydim sadece çok büyük olduğunu soylemistim evlenince kilo alırsın dedi sustum kaldım hee gecelik noldu dersen halaa duruyor ama sandık ta
Hani gelinle damadın eşyaları getiriliyo ya o zaman tabi ben eskilerimi falan ayıkladım lekeli bir şey varsa attın falan. Eşiminde eşyalarını annesi getirdi anaam görsen çer çöp lekeli yırtık ne varsa getirmişti hala söylerim eşime evin çöpleriyle beraber verdi anan seni bana diye

Ya ben bir şey beklemiyorum ki zaten hashasım o konu yüzünden ona karşı. Ama ya hiç bişey göndermeseydi yada en azından yaşıma uygun bir çorap

Haklısınız belkide ama insanın cidden zoruna gidiyor
Ya kadın bana düğünümde bir çeyrek bile takmadı daha ne bekliyim:)
Esimin bana aldığı takıları kendi takmış gibi yaptı elin içinde de bozmak istemedik eşim mahcup olmasin diye.
Şimdi böyle böyle kendilerini belli ediyolar iste...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…