Sevgili arkadaşlar ne yapsam hangi dalı tutsam bilemiyorum. Nişanlımla farklı şehirlerdeyiz benim olduğum şehre 3 günlüğüne yatılı geldi. Günlerce annemle hazırlık yaptık bedelli askere gidecek diye iççamaşırına kadar aldık. Helalide hoş olsun. Ama aynı değeri görmek isterim ki maalesef göremiyorum. Kaynanam bi atkı göndermiş ama naylon ipten örme heryeri eğri büğrü,neyse düşünmüş göndermiş dedim ses etmedim. Yanında 1(bir) adet ya 1 adet çorap göndermiş baktım üzerine 9 yaş yazıyor. Allah aşkına bukadar umursamamazlık olur mu? 9 yaş çorabı nedir? Nişanlımın babası ile ayrılmışlar,kayınbabam bir başkası ile evli oyüzden çok üzülüyordum çünkü severek ayrılmış kayınbabam kendini geliştiremiyorsun bana ayak uyduramıyorsun diye ayrılmış kaynanamdan. Ama şimdi bilmiyor,kendini geliştirememişsin arkasına sığınsınlar istemiyorum. 9 yaş çorabı nedir bu nasıl bir cahilliktir. Kesinlikle bişeyler yapmak ve söylemek istiyorum yaptığını. Ne demeliyim,nasıl anlatmalıyım? Bir anda soğudum yemin ederim ya
Hayır değil. Diyelim ki kötü bile olsa 9 yaş çorabı gönderilir mi ya yaşıma uygun çorap gönderse yine bir şey dememMaddi durumlarımi kötü acaba
Kestim 4 tane gecelik yaptım Allah razı olsun canım kaynanam deseydinKız senin yine iyi bana aldığı gecelik battal boydu onun içine benden 4 tane daha girer
Haha buda iyi fikirmişSiz de ona hediye gönderin. Çocuk iç çamaşırı şöyle pembeli simli falan
Haklısınız belkide ama insanın cidden zoruna gidiyorBence bu tarz şeylere takılmayın belki düşünmemiştir belki yapmak istememiştir. Onemli olan sizin nişanlınızın size karşı nasıl olduğu bence. Benimkilerde aynı. Eve gelirler bir ekmek dahi almazlar ama eşimden çok memnunum o yüzden umursamam. Boşverin...
Ay hiç aklıma gelmedi keşke deseydim sadece çok büyük olduğunu soylemistim evlenince kilo alırsın dedi sustum kaldımKestim 4 tane gecelik yaptım Allah razı olsun canım kaynanam deseydin
Niye böyleler yaKız senin yine iyi bana aldığı gecelik battal boydu onun içine benden 4 tane daha girer
Ya tam sevicem bir şey oluyorBazı kadınlar gerçekten nerde ne yapması gerektiğini ve nasıl davranması gerektiğini bilmiyorlar. Benim kv de de öyle. Yani sen cevap versen laf soksan falan ondan da anlamaz büyük ihtimalle
Kötü düşünme lohusalığını düşünmüştür.Kız senin yine iyi bana aldığı gecelik battal boydu onun içine benden 4 tane daha girer
Hani gelinle damadın eşyaları getiriliyo ya o zaman tabi ben eskilerimi falan ayıkladım lekeli bir şey varsa attın falan. Eşiminde eşyalarını annesi getirdi anaam görsen çer çöp lekeli yırtık ne varsa getirmiştiAy hiç aklıma gelmedi keşke deseydim sadece çok büyük olduğunu soylemistim evlenince kilo alırsın dedi sustum kaldımhee gecelik noldu dersen halaa duruyor ama sandık ta
Kadın kilo alınca oğluna masraf olmasın diye düşünmüş gelecek gelmeden o zaman önlem almışNiye böyleler ya
Ya ben bir şey beklemiyorum ki zaten hashasım o konu yüzünden ona karşı. Ama ya hiç bişey göndermeseydi yada en azından yaşıma uygun bir çorapFark etmemiştir belki. Hala okuması yazmasi olmayanı var. Böyle ön hikayesi olan bir insana bu durumda dönüp ne birşey söylerim nede saygısız bir hareket yaparım. Herkesin yetişme tarzı ve hayat şartları aynı değil. Doğru dürüst tanımadan yargılamamak lazım.
Ya kadın bana düğünümde bir çeyrek bile takmadı daha ne bekliyim:)Haklısınız belkide ama insanın cidden zoruna gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?