Kaynanam yüzünden bunalıma girdim..

Asla ona güler yüz göstermem ne hali varsa görsün benden önce ne yapıyorsa şimdide onu yapsın yemek götürürüm bazende götürmem alışmasın yavaş yavaş onuda bırakacam zaten eşime dedim annen bir daha benim eşyalarımı karıştırmasın kadının dediği ben sizin neyinizi almışım ki diyor hala kafası basmıyor yaa

Eşin tek çocuk mu? Bir insan evladına bu kadarıda yapılmaz.Yapmaya mecbur değilsin ki mecbur bırakılıp zorlanıyorsın resmen Allah yardımcın olsun

neden kabul ettinki yemek yapmayı. bu seferde gelelim sizde yiyiverelim derler. eskiden sen sürekli onlardaydın, şimdide onlar sürekli sende olur. senin yokluğunda ne yemiş bunlar.eşinin davranışları nasıl. nolduda ikna oldun döndün

çok sevindim bak kendi evinin hanımı olacaksın. zamanla yemek yapmayı da bırakırsın veya kendi yemeklerinden 1 kap verirsin. bazen canın yemek yapmak istemez kimseye yapmazsın eşini alıp dışarı yemeğe çıkarsnız.
senin 3 aylık bebeğin var düşündüğün şeylere bak. şu anda bebeğinn gelişimi ile iligli şeyleri okuyup araştırıyo olman gerekiyor.

meraba Tubakat . nasılsın, düzenin oluştu mu?? aklımdasın hep inan

Evlendiğim ilk zamanlar aynen bende böyleydim,aşşa in yatmaya yukarı çık,kaynanamın keyfine göre gezmeye git yada misafir ağırla vs vs yemeği kaynanam yapardı ama hizmet falan bana aitti,sonra baktım hayat böyle gitmiyor gitmemeye başladım ama kaynanam durdumu hayır,eşimi doldurmalar kayınbabamı doldurmalar,yok bir binada iki aş pişermiymiş,yok tlfnumu açmıyor,yok gelmiyor,yok istediğimiz gelin değilsin felan falan saçma sapan olaylar bi ton kavgalar evet ben kazandım,çok yıprandım ama artık beklentisi kalmadı,şimdi yine aynı sitedeyiz aylarca görmediğim zamanlar oluyor.değdimi onca çektiğime evet belki değdi,ama keşke ben bu kadar yıpranmadan en başta eşim bu durumu çözseydi.Kaynanamın pis hırsları ve eşimin pasifliği yüzünden ben cicim ayı nedir bilemedim.Şimdi eşimde aslan oldu ama ben zaten çoktan arsız gelin oldum ihtiyacım kalmadı.

Sizden önce yemeği kim yapıyormuş? Aileniz bu duruma ne diyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…