Kaynanam yüzünden bunalıma girdim..

Sizi anliyorum ama sunu asla kabul etmiyorum elalem ne der..sorun kizdaymis vs.Ya lutfen kendinize disardan bi bakin siz bumusunuz?Millet ne der diye kaynanaya hizmetcilik yapip hor gorulmek katlanilir birsey mi?Hepimizin sorunlari oluyor evliligimizde ama bazi seyler sabir sabir diyerek olmaz.Esine sabir gosterirsin taman onu anlarim da kaynana kim ya ?Esinin annesi olmasi ona da sabir gostermeni gerektirmez azcik disli olunmali.Sen degerlisin kaynana ezemez ezmemeli sen de buna musade etmemelisin kaynanani birkere evin disinda tutmalisin ki esinle aran duzelsin nitekim konu sahibine tavsiyemiz budur.Esi ayri bir ailesi oldugunu bilecek ve evini ayiracak.

Konu sahibi inşallah başarır. Ben kendime kaç kez baktım ama çıkışı bulamadım. Ailem destek olmaz bana.

He çok zorlarsam ayrılırız kaynanamdan girişteki kiracıların birini çıkarıp bizi oraya koyar. Sonra kocamla kavgalarım başlar senin yüzünden filan diye sonra sonu ayrılık olur.

İşte bakın keşke evlenmeden herşey net olarak konuşulabilse. O zaman aile ilişkilerin de de ipler kopmamış olur anne ile ya da eş ile. Çünkü herkesin gerçekten hayata karşı bi duruşu var. Her zaman başkaları için yaşanmaz giden günler geri gelmiyor. Sabretmek güzel ama yorucu ya bişeyler düzelmez ise ömür tükeniyor kızlar. Sizinki de can aynı şeylere eşleriniz katlanır mıydı..

1.O zaman yetimhane de buyuyenler ömür boyu berbat evlilikler yapsınlar kaynanaya köle olsunlar.
2.Insanlarin ağzı torba değil ki buzesin mükemmel bi hayatın bile olsa arkamızdan mutlaka konuşurlar dolasıyla hayatımızı elaleme göre yasamamaliyiz.
3.Annen ve abine bosaniyorsun veya kendi hakkını savunuyorsun diye mi laf gelecek ?
Hırsızlık dolandırıcılık namussuzluk yaparsan ailene laf gelir senden utanirlar boşanmak utanilacak bir şey değildir.

Ha ben sana illa bosan ayrıl demiyorum ama senin bakış açın yanlış.
Ben zayıfım güçsüzum hayatla mücadele edemem de geç cesaretim yok de.
Ama evlilik böyledir çekmek zorundayız kafasinda olman ve buradaki çaresiz bir kadına bunu aşılamaya calisman yanlış.
Yoksa herkes bosanacak diye bi kaide yok herkes kendine layık gördüğü hayatı yaşar.

Ben de tam tersine neden bu adamla ömrümü harcadım keşke bosansaydim hayatıma sahip ciksaydim bi guvencem emekliligim olurdu diye dizlerini döven bir sürü kadın gördüm.

G
Kendi yemeğini veya işini yapamayacak kadar önemli bir problemi mi var veya eli iş tutmayacak kadar yaslimi , 2 side değilse anlayışsız biri belli karşına alıp konuşmayı dene bence anne elin ayağın tutuyo de artık kendi evimde çocuğumla kocama vakit ayırmak istiyorum de güzel güzel konuş esinede annenin eli ayağının tuttuğunu iş yapabildiğini çocukla ilgilenmem gerektiğini söyle canım

Her halükarda sen yaşıyorsun
En azından tahammül edebileceğin şeylerin içine gir
Neticede şuanda bunu sen seciyorsun
hayatını kendi ellerinle kabusa çevirme
Hakkında hayırlısı olsun...

Su anda nerdesin? Hala esinle kv ile konusuyormusun?

Çoğu yorumunu okudum. Valla öküzün önde gideniyle evlisin. Kocan böyle olduğu için kv den böyle.

Seni tutmuyor. Sen gelinsin köle değil. Sık dişini. Sakın taviz verme.

Yalnız bu konudan ötürü , 50 küsür sene evvel Kayınvalidem ilk çocuğuna annelik yapamamış, kendisi gelin geldiğinde evde bekar olan görümcelerinin çeyizlerini bile işletmişler garibime.
Şimdi o kadar pişman ki, hiçbir gününü unutmamış , anlatıyor.
Yalnız o 16 yaşındaymış, içinde bulunduğu senelerdeki yaşantı sebebiyle de sesini çıkartamamış.
Ama siz daha bilinçli ve yaşça büyüksünüz, Gençliğinizi heba etmeyin, ne olursa olsun ağırlığınızı koyun kurtarın kendinizi,
Allah kolaylık versin , bebeğinizi sağlıkla büyütün.

Bizimde karşıda oturan konyalı bir kaynana var resmen gelini köle gibi kullanıyor çocuk olduktan sonra bile temizliğini yemeğini hep geline yaptırıyor oysaki evi 2 sokak ötesinde , kadının eli ayağı tutuyor yaptırdıklarınada gayet normal gözle bakıyor bende o kaynanaya ne zaman görsem selam veresim bile gelmiyor sadece boğasım geliyor resmen kul hakkına giriyor , kız resmen 2 evi idare ediyor birde kışın kendi evini kapatıp gelinde kalıyorlar kendi evinde soba yok diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…