- Konu Sahibi nazda_evli
-
Canım öncelikle sakin ol. Seni çok iyi anlıyorum hamileyken hem iş hem ev normalde zor gidiyor zaten birde üstüne düşüncesiz insan hiç çekilmez. Benden sana nacizane tavsiye sende iş falan yapma.. İşten gelince ne bulursan doyur karnını kusura bakmayın kendimi iyi hissetmiyorum de yat. Bebeğin şu an anda senin duygularını yaşıyor ona bu eziyeti çektirme öle bir babanne için değmez...
ama inanın takılmayıpta yatılacak gibi değil evin hali
vallahi bıktım artık onun verdiği huzursuzluklardan şu hamileliğim sinir stres içinde geçtii
böyle kaynana olmaz olsun yaaaa
Canım eve gelince hiçbir iş yapma..
Sen iş yaparak onun utanmasını bekliyorsan yanılırsın,utanacak insan yapmaz..
Ertesi güne kalsın bulaşıklar eh .... değil ya toplayacaktır..
Akşam gelince hani yemek,nerde salata,börek canım çekti de yaptır..
Pek iş heveslisi değil galiba,zorda kalınca evine geri döner..
Ütüleri göster,yapıver annecim de,perdeleri yıka,annecim ütüleyiver de..
Bak nasıl topuklayacak
Canım eve gelince hiçbir iş yapma..
Sen iş yaparak onun utanmasını bekliyorsan yanılırsın,utanacak insan yapmaz..
Ertesi güne kalsın bulaşıklar eh .... değil ya toplayacaktır..
Akşam gelince hani yemek,nerde salata,börek canım çekti de yaptır..
Pek iş heveslisi değil galiba,zorda kalınca evine geri döner..
Ütüleri göster,yapıver annecim de,perdeleri yıka,annecim ütüleyiver de..
Bak nasıl topuklayacak
yapma bişey ne insanlar var allahım yaa
iki gün karnım ağrıyor ağrım var de yat aşağı dönsün peşinde sonra eşinde sana bişey olacak korkusuyla anasıyla konuşur böylelikle kurtulmuş olursun zulmünden
ay deli mi ne be, ben saçını başını yolarım öyle kaynananın hearkadaşım hiççç bişeye elini sürme, dağınıklıktan ölmezsiniz merak etme. ev dağınık kalsın. hatta biraz da sen dağıt. o zaman nasıl çağırcak bakalım o misafirleri. ayrıca stres üzüntü de yapma kendine. bebeğini düşün.
Ben ne yapıyorum size anlatayım.Bir gün beni aradı kaynanam napıyorsun dedi çok hastayım yatıyorum dedim ki gerçekten yataktan kalkamıyordum.Cevap: yarın size misafir getireceğim, anne hastayım diyorum, o zaman az şey yaparsın sende dedi.
Müsait değilim diyorum benim evime misafir getiriyor.Ben naptım peki.Eşimi uyandırdım durumu anlattım ki o zaman gece vardiyasından yeni gelmişti eve etrafı temizleyip hazırlık yapmasını söyledim o da yaptı.
Eve geldiler aaa oğlum sen uyumuyor musun diyor,Uyumuyor tabi eve misafir gelecek niye uyusun etrafı temizledi hazırlık yaptı biliyorsun ben hastayım dedim.
O da anladı ki ben hastayken bana işkence yapmadı kendi oğluna yaptı.Tamam eşime de yazık ama o da annesini arayıp eşim hasta misafir getirme deseydi o zaman ona da sinirlenmiştim zaten.İkisinden de öcümü aldım yani
Eşin annesine laf söyleyemiyorsa eşinden işleri yapmasını iste.Senin değil onun yaptığını görünce oğluna kıyamayacak ve kendi yapmaya başlayacak göreceksin.
yapma bişey ne insanlar var allahım yaa
iki gün karnım ağrıyor ağrım var de yat aşağı dönsün peşinde sonra eşinde sana bişey olacak korkusuyla anasıyla konuşur böylelikle kurtulmuş olursun zulmünden
ahhh hayatım yapmaz kiii bi de üstüne beni tersler
ben iyilikle bana yardım edersin dedim de telefonda ben sana hizmet etmeye gelmiyorum dedi
yapmazzz keşke yapsaa ama yapmazz
Toplama evi. KATİYYEN toplama! Misafir çağıryorsa nasıl da toplayacak! İnsan değil bu, insanlıktan çıkmış artık. De ki "Benim evimde aldığınızı yerine koyun koymazsanız kendi evinize gidin yeter artık. Toplu olun ve misafir ağırlamayın burası benim evim. Bak o zaman ağzını açıyor mu.
şu an yan odada kayınpederimle konuşuyor ahh ahh insanın kendi evi gibisi varmı diyor
buldu bizim gibi enayileri evini aradığını sanmıyorum numara yapıyor
şeytan diyor git yapış gırtlağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?