Kaynanam yüzünden çok sinirliyim..

nazda_evli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2011
83
1
0
Ankara
çok çok sinirliyim kızlar tarif edemeyecek kadar sinirliyim
bu kaynanam beni delirtecem yada yavrumdan edecek
bundan bir hafta önce falan arayıp bize geleceğini söylemişti bende gelin tabi anne banada yardımcı olursunuz demiştim(saf gibi)
oda ben sana hizmet etmeye gelmiyorum demişti
hakikaten dediği gibi yaptı
6gündür bizde ve elini hiç bir işe değmiyor yiyor,içiyor, yatıyor
bir de evi dağıtıyor o orda o orda.... akşam eve gidince aradığımı bulamıyorum ev alan talan sanki özellikle dağıtıyor
bir de akrabaları çağırıyorr
ben yokken evde misafir ağırlıyor akşam eve gidince evimi tanıyamıyorum
tuvalet banyo pislikten geçilmiyor çeşit çeşit yemekler pastalar yapılmış bana sadece bulaşıkları kalmış
hem hamileyim hem çalışıyorum akşam eve gelene kadar canım çıkıyor
birde öyle bir manzarayla karşılaşınca yıkılıyorrum
gece yarılarına kadar evi toparlıyorum sağolsun eşimde yardım ediyor
annene söyle yeter artık dedim ben söyleyemem kırılır biraz sabret dedi
sen söylemezsen ben söylerim dedim
anne siz bana ben sana hizmet etmeye gelmiyorum demiştiniz ama kusura bakmayın bende size hizmet edemem bende insanım acıyın artık dedim
ama sanki ona demedim beni hiç takmıyor ve bildiğini okuyor
sinirden, yorgunluktan bebeğime bir şey olacak yaaaa

Canım öncelikle sakin ol. Seni çok iyi anlıyorum hamileyken hem iş hem ev normalde zor gidiyor zaten birde üstüne düşüncesiz insan hiç çekilmez. Benden sana nacizane tavsiye sende iş falan yapma.. İşten gelince ne bulursan doyur karnını kusura bakmayın kendimi iyi hissetmiyorum de yat. Bebeğin şu an anda senin duygularını yaşıyor ona bu eziyeti çektirme öle bir babanne için değmez...

ama inanın takılmayıpta yatılacak gibi değil evin hali
vallahi bıktım artık onun verdiği huzursuzluklardan şu hamileliğim sinir stres içinde geçtii
böyle kaynana olmaz olsun yaaaa

ama inanın takılmayıpta yatılacak gibi değil evin hali
vallahi bıktım artık onun verdiği huzursuzluklardan şu hamileliğim sinir stres içinde geçtii
böyle kaynana olmaz olsun yaaaa

Arkadaşın dediği gibi sende hiçbişeye elini sürme.Ancak kocanın arkasını topla..Evde yokmuş gibi davran..Onu rahatsız edici şeyler yapp..Ne düşüncesiz insanmış yaa..İnsan yabancı olsa acır hamile kaadına iş yaptırmazz..

Canım eve gelince hiçbir iş yapma..

Sen iş yaparak onun utanmasını bekliyorsan yanılırsın,utanacak insan yapmaz..

Ertesi güne kalsın bulaşıklar eh .... değil ya toplayacaktır..

Akşam gelince hani yemek,nerde salata,börek canım çekti de yaptır..

Pek iş heveslisi değil galiba,zorda kalınca evine geri döner..

Ütüleri göster,yapıver annecim de,perdeleri yıka,annecim ütüleyiver de..

Bak nasıl topuklayacak

Ayy arkadaşım süpersinnHakikaten kusura bakma ama sende biraz yüzsüz ol onun gibi...

yapma bişey ne insanlar var allahım yaa

iki gün karnım ağrıyor ağrım var de yat aşağı dönsün peşinde sonra eşinde sana bişey olacak korkusuyla anasıyla konuşur böylelikle kurtulmuş olursun zulmünden

ahhh hayatım yapmaz kiii bi de üstüne beni tersler
ben iyilikle bana yardım edersin dedim de telefonda ben sana hizmet etmeye gelmiyorum dedi
yapmazzz keşke yapsaa ama yapmazz

vallahi çiğdemel doğru söylemiş canım takılma sakın bırak pis kalsın... O evde yaşamaktan kendi utanır belki de.. Emin ol kimsede sen iş yapmıyorsun diye kınamaz insanlık denen şey var el bile düşünürde yardım eder..Az bişi mi söyledi hasta numarası yap gerekirse....

ay deli mi ne be, ben saçını başını yolarım öyle kaynananın he arkadaşım hiççç bişeye elini sürme, dağınıklıktan ölmezsiniz merak etme. ev dağınık kalsın. hatta biraz da sen dağıt. o zaman nasıl çağırcak bakalım o misafirleri. ayrıca stres üzüntü de yapma kendine. bebeğini düşün.

işte bende takıntılıyım evim her daim derli toplu olsun istiyorum
tahammül edemiyorum onun yüzünden evimin o hale gelmesine
dün o kadar sinirlendim ki bulaşıkları makinaya yerleştirdim dolaptan bişey almak için döndüm
kaynanam elinde çay bardağı,meyve yemiş onlar... bir sürü bulaşığı getirdi tezgaha bıraktı çıktı
yahu insan onları bir makinaya koyar gördün işte yeni topladım ama yokk

Ben ne yapıyorum size anlatayım.Bir gün beni aradı kaynanam napıyorsun dedi çok hastayım yatıyorum dedim ki gerçekten yataktan kalkamıyordum.Cevap: yarın size misafir getireceğim, anne hastayım diyorum, o zaman az şey yaparsın sende dedi.
Müsait değilim diyorum benim evime misafir getiriyor.Ben naptım peki.Eşimi uyandırdım durumu anlattım ki o zaman gece vardiyasından yeni gelmişti eve etrafı temizleyip hazırlık yapmasını söyledim o da yaptı.
Eve geldiler aaa oğlum sen uyumuyor musun diyor,Uyumuyor tabi eve misafir gelecek niye uyusun etrafı temizledi hazırlık yaptı biliyorsun ben hastayım dedim.
O da anladı ki ben hastayken bana işkence yapmadı kendi oğluna yaptı.Tamam eşime de yazık ama o da annesini arayıp eşim hasta misafir getirme deseydi o zaman ona da sinirlenmiştim zaten.İkisinden de öcümü aldım yani
Eşin annesine laf söyleyemiyorsa eşinden işleri yapmasını iste.Senin değil onun yaptığını görünce oğluna kıyamayacak ve kendi yapmaya başlayacak göreceksin.

Son düzenleme:

o da yapıyor canım
eşimde en az benim kadar yoruluyor
ona da ayrı üzülüyorum
ben ona kıyamıyorum o bana kıyamıyor tüm işleri bize yıkıyor kaynana

işte bu..on numara tavsiye..
valla kızım olursa bigün ona dicem ki "evladım çöpsüz üzüm bul kendine,ağaç kovuğundan çıkmış koca bul,yitimhaneden bul,ailesi olmasın"..

ya gerçekden aileler işin içine girince evlilikte tat tuz kalmıyor..yazıklar olsun hepsine ya..daha çok şey söylicem doluyumda neyse buraya yazılmıyor işte..

ahhh hayatım yapmaz kiii bi de üstüne beni tersler
ben iyilikle bana yardım edersin dedim de telefonda ben sana hizmet etmeye gelmiyorum dedi
yapmazzz keşke yapsaa ama yapmazz

art niyete bak ya "ben sana hizmet etmeye gelmiyorm"..deme yaw..ya insan şakada yapmış olabilir,takılırsın filan nasılda ciddiye alıp resmen yapıştırmış cvbı..çok sinirlendim..ben hamileyim de yapma arkadaşların dediği gibi..

Toplama evi. KATİYYEN toplama! Misafir çağıryorsa nasıl da toplayacak! İnsan değil bu, insanlıktan çıkmış artık. De ki "Benim evimde aldığınızı yerine koyun koymazsanız kendi evinize gidin yeter artık. Toplu olun ve misafir ağırlamayın burası benim evim. Bak o zaman ağzını açıyor mu.

kızlar sizi dinliyorum ve bugünden sonra yapmıyorum
gitsin yaaa gitsin istemiyorum bi de bana yardım etmeye geldi güyaaa
eşimde bende sinir küpü olduk yaaa
eşim annemin böyle biri olduğunu bilmiyordum onu daha yeni tanıyorum dedi resmen

şu an yan odada kayınpederimle konuşuyor ahh ahh insanın kendi evi gibisi varmı diyor
buldu bizim gibi enayileri evini aradığını sanmıyorum numara yapıyor
şeytan diyor git yapış gırtlağına

şu an yan odada kayınpederimle konuşuyor ahh ahh insanın kendi evi gibisi varmı diyor
buldu bizim gibi enayileri evini aradığını sanmıyorum numara yapıyor
şeytan diyor git yapış gırtlağına

kendi evi gibisi yoksa gitsin ne duruyo ki.. zorla mı alıkoyuyosunuz kadını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…