- Konu Sahibi nazda_evli
-
madem esin bisey soyleyemiyor kirilmasi diye e sende cesaret edemiyorsun isyerinen bir gun durumu bilen bir arkadasinla eve gel cazgir olanindan, mutfaga girsin bagirsin ayy bu evin hai ne boyle yaaa senin kayinvaliden bisey yapmiyormu hayret bisey hatta kendinede soylesin..sonucta arkadasinin kaynananla kusmesinde bi sorun olmaz esinede napim ben bisey demedimya dersin..tabi varsa boyle bir tip etrafinda yaptir derim..
ayrica baktin olmadi bir gun gir mutfaga eline gecen tabaklari firlat sinir krizi gecir( gercekten degil tabi bebisini dusunde ) geciriyormus ibi bagir cagir titre hafiften ben iyi degilim dayanamiyorum de esinede dersin hormonlardan uzerinede annen ceklmiyor dee sonra yat yataga bayil hatta guya ne kaynana kalir korkudan ne de esin musade eder bu duruma..
Allahtan sürekli aynı evde yaşamıyosunuz. ne kadar kalacağını bilmiyorum ama umarım bu durum kısa sürer. ayy böle kaynanaları okuyunca evlenesim kaçıyo vallahi yaa :/
peki eşin ne diyor bu durumatepkisini merak ettim annesine birşey söylemiyormu o niçin seni bukadar ezdiriyor ,bide yazdınmı bilmiyorum ama gözümden kaçmış olabilir neden sürekli sizin evde yatılı kalıyor
Burda kac kisi sana is yapma dedi
kesinlikle is yapma
kac aylik hamilesin bilmiyorum ama
calisan bir insansin eve geldiginde
esini odaya cagir ve sana masaj yapmasini
agrinin cok geldigini soyle
bulasiklar hersey kalsin
bir kac gun syk disini
hem kafama takildi
kaynanan dogumuna kadarmi kalacak
eger oyle bir niyeti varsa iste o zaman yandin
Anne babalara karşı çok hassasım ama bu resmen artniyet kötülük
yemeğimi dışarda yerim eve gidince de doğru alırım kitabımı açarım haberleri uzanırım koltuğa isterse yapmasın evi b..k götüsün çağırmasa da o evde diye gelen olur o zaman da ayy çok rahatsızım yapamıyorum dersin versin artık cevabını o utanmayacak da kim utanacak gelini o halde yapamazken evi toplamadığından ebem değil heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?