Kaynanam yüzünden çok sinirliyim..

bu kaynanalar hep aynı cidden.
nede olsa el kızısın cnm.
sen gelinsin senin canın yok tabi.

bide hamilesin günahh yaa:S

sancım var de, kasıklarım karnım ağrıyor de.
surat as.
bunları ve daha fazlasını çoktan haketmiiiş......

Son düzenleme:
peki eşin ne diyor bu durumatepkisini merak ettim annesine birşey söylemiyormu o niçin seni bukadar ezdiriyor ,bide yazdınmı bilmiyorum ama gözümden kaçmış olabilir neden sürekli sizin evde yatılı kalıyor

Burda kac kisi sana is yapma dedi
kesinlikle is yapma
kac aylik hamilesin bilmiyorum ama
calisan bir insansin eve geldiginde
esini odaya cagir ve sana masaj yapmasini
agrinin cok geldigini soyle
bulasiklar hersey kalsin
bir kac gun syk disini
hem kafama takildi
kaynanan dogumuna kadarmi kalacak
eger oyle bir niyeti varsa iste o zaman yandin

Anne babalara karşı çok hassasım ama bu resmen artniyet kötülük

yemeğimi dışarda yerim eve gidince de doğru alırım kitabımı açarım haberleri uzanırım koltuğa isterse yapmasın evi b..k götüsün çağırmasa da o evde diye gelen olur o zaman da ayy çok rahatsızım yapamıyorum dersin versin artık cevabını o utanmayacak da kim utanacak gelini o halde yapamazken evi toplamadığından ebem değil heralde

Allahtan sürekli aynı evde yaşamıyosunuz. ne kadar kalacağını bilmiyorum ama umarım bu durum kısa sürer. ayy böle kaynanaları okuyunca evlenesim kaçıyo vallahi yaa :/

bu arada bazı arkadaşlar elini bişeye sürme demiş. hamileliğinizin kaçıncı ayı bilmiyorum ama şöyle bi sancı varmış numaraları yapmak güzel olabilir :) yardımcı olmayacaksa neden sizde onu anlamadım

terbiyesiz kadın ay çok sinir oldum ya..nasıl insan bu..herkesin dediği gibi ben de sana hiç birşey yapma hastayım ayağına yat bütün gün hatta 1 gün izin al işten tüm gün kıvran bişeyler iste dur hatta ben olsam o halde annemi arar telefonda ay annecim keşke sen olsan bana bakardın filan gibilerinden kaf dokundur kaçıcaktır kesin:) ya da çağırdığı misafirlerin yanında onu boz ay yapabileceğin o kadar çok şey var ki tatım..sana eziyet edene saygın olmasın

bikaç gün yapma ne olacakki ev darmadağın kalsın sabaha
hatta sende evden giderken pijamalarını sağa sola at
bulaşıklarda kalsın bişey söylerse de ben hizmetçi değilim çok rahatsız oluyorsanız
sizde elinizi bişeye sürün de kaç gün dayanıcak bakalım

cnm Allah yardımcın olsun bu ne biçim kaynana yaa ne kadar vicdansızmış. arkadaşların dediği gibi yap bencede katılıyorum onlara. ben çok şanslıyım kaynanam çok iyi öyle bi kaynanam olsa kafayı yerdim sinirden Allahım böyle kaynanaları ıslah etsin herkese benim kaynanam gibi bi kaynana nasip etsin

madem esin bisey soyleyemiyor kirilmasi diye e sende cesaret edemiyorsun isyerinen bir gun durumu bilen bir arkadasinla eve gel cazgir olanindan, mutfaga girsin bagirsin ayy bu evin hai ne boyle yaaa senin kayinvaliden bisey yapmiyormu hayret bisey hatta kendinede soylesin..sonucta arkadasinin kaynananla kusmesinde bi sorun olmaz esinede napim ben bisey demedimya dersin..tabi varsa boyle bir tip etrafinda yaptir derim..

ayrica baktin olmadi bir gun gir mutfaga eline gecen tabaklari firlat sinir krizi gecir( gercekten degil tabi bebisini dusunde ) geciriyormus ibi bagir cagir titre hafiften ben iyi degilim dayanamiyorum de esinede dersin hormonlardan uzerinede annen ceklmiyor dee sonra yat yataga bayil hatta guya ne kaynana kalir korkudan ne de esin musade eder bu duruma..

ayyy canım bu müthiş olur yaaa böyle bir arkadaşım var hemen yarın onu getireyim eve de şu kaynanama laf soksun belki akıllanır yaaa

peki eşin ne diyor bu durumatepkisini merak ettim annesine birşey söylemiyormu o niçin seni bukadar ezdiriyor ,bide yazdınmı bilmiyorum ama gözümden kaçmış olabilir neden sürekli sizin evde yatılı kalıyor

canım söyleyemiyor kırılmasın diye
eşim olmasa zaten kaynanamın döküntülerini toplayamam asla o benden çok yoruluyor yardım ediyor hep bana
kayınvalidem başka şehirde yaşıyor benim doğumum için geldi güyaa doğumuma da daha bir sürü vakit var

canım 2gündür yapmıyorumkadın üstünden atlayıp geçiyor resmen
mutfakta bardak tabak kalmamış tık yok
yerde bi yastık vardı 2gündür yerde üstünden atlayıp geçiyor resmen

canım tamda dediğin gibi şu an evimi b..k götürüyor ama umrunda bile değil
devirdi poposunu yatıyor
çıldırmak üzereyimm cinnet geçireceğimmm

bu nasıl br insalıktır..nasıl analıktır ey allahım ...
sen bu aciz kuluna sabır,
o şirret kadına da akıl fikir ve birazcık iyi niyet ihsan et rabbim. amin!

resmen sasirarak okudum konuyu ..Allah allah boyle kayinvaldelerdemi varmis :26: insan gelinine boyle yaparmi.Allah sabir versin..

ay nasıl bir insanmış bu ya!!! evleneceğim günü iple çekiyorum ama böyle kaynanaları duyunca evimde oturayım anamla babamla diyorum. Allah size sabır versin. ama bu kadar insan iş yapma dediğine göre bir bildikleri vardır herhalde, devam edin bence. ekmek elden su gölden bitince mecbur gidecek. bi de siz doğum yaptığınızda ne yapacakmış sorması ayıp? siz lohusa halinizde iş yapıp peşini mi toplayacakmışsınız baktınız gitmiyo anneniz baskın, ezilmeyen bir hanımsa rahatsızım deyip annenizi çağırın, o da tek sizle ilgilensin. mecburen kaçar bence kaynananız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…