- 7 Ağustos 2017
- 48
- 5
- 1
- 31
- Konu Sahibi Papyon0900
-
Ever parmagımın teku yamuk zır oluyor dogumdam berı bıtle ona bıle laf ettıletYazma probleminiz mı var?
Ever parmagımın teku yamuk zır oluyor dogumdam berı bıtle ona bıle laf ettılet
Hangi parmak ?Ever parmagımın teku yamuk zır oluyor dogumdam berı bıtle ona bıle laf ettılet
Gıtsın evıbde kalsın yesım ıcsın bem ona bakmak zorundamıtım
Yav acıcık egleniyoruz niye hemen böyle yapıyorsunuzAha işte trol
Artık eminim.
Isınız cok zor ozaman kendınızle
Hayır yani tmm deyip bi bes dakka sonra gidip bi parça ekmektemi alıp yiyemediniz arkanızı toplarsiniz sonuçta ne alaka.Evet temızlık yaotım batırma dedı
Kestırse ıyı olur memelerını sallana sallana gezıyor koluma sırtıma degıyor terlı twrlıNerden denk geldik yaaa cok eglenceli
Bu emoji kaynananiza gelsin
Koskoca kadina memelerini kestirsin diyorsunuz ama tuhaf olan biz miyiz?Evıne gıtsın atnı mahallede asevımı benim evım sızde bır tuhafaınız
Ben zaten ilk cümlede sizde kalması sacma dedim farkındaysanız ama geldiyselerde sabredip bakmak zorundasınız sizin eşinizin ailesi eşiniz sizin ailenize boyle yapsaydı kendi annen olsaydı yine tiksincekmiydiniz kusura bakmayinda hala abartiyosunuz ve yedikleri resmen gözünüze batıyor kendi aileniz olsaydı bu sekilde batarmiydi yoksa herşeyi önlerine serermiydiniz biraz empati yapın eşinizle herşeyi seçebilirsiniz ama anne babayı asla o yuzden eşinizin bi sucuda yokHaftada bır duse gırıyo bende kalmadaın aynı mahalle de zorundamıyım yatılı
Kestırse ıyı olur memelerını sallana sallana gezıyor koluma sırtıma degıyor terlı twrlı
Tuhafaınız kaynanan aynı mahaklefe sende kalsa ne halt eferdınKoskoca kadina memelerini kestirsin diyorsunuz ama tuhaf olan biz miyiz?
Hani marjinaldik
Yok mutfakra ben bise yaparken o bıse alırken degıyonasıl değiyor beraber mi yatıyorsunuz?
Sag parmakların yanuk amelıtatla ayrıldıHangi parmağınız sıkıntılı konu sahibi bir söyler misiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?