- 15 Temmuz 2015
- 2.391
- 4.623
- 83
- 43
- Konu Sahibi Papyon0900
-
Amin. Haddimi aşarsam,dengesizce konuşursam,kendimdeki kabahatlari görmeyip hep başkasında kusur ararsam olacağı o olur. Bak sana abla tavsiyesi ben de eşim tarafını sevmem ama kusursuz ağırlarım,sevmesem de saygısızlık yapmam.Uöarım sızı se esya gb kapının onune atarlar
Ahahahah şaka gibi yaKestırse ıyı olur memelerını sallana sallana gezıyor koluma sırtıma degıyor terlı twrlı
Zorunda deışım as evımı benBen zaten ilk cümlede sizde kalması sacma dedim farkındaysanız ama geldiyselerde sabredip bakmak zorundasınız sizin eşinizin ailesi eşiniz sizin ailenize boyle yapsaydı kendi annen olsaydı yine tiksincekmiydiniz kusura bakmayinda hala abartiyosunuz ve yedikleri resmen gözünüze batıyor kendi aileniz olsaydı bu sekilde batarmiydi yoksa herşeyi önlerine serermiydiniz biraz empati yapın eşinizle herşeyi seçebilirsiniz ama anne babayı asla o yuzden eşinizin bi sucuda yok
Hepsi mi ? Biz baş parmaklarla yazıyoruz ikisi yeterli oluyor siz hepsi ile mı yazıyorsunuz ? Baş parmak kullanın kafi...Sag parmakların yanuk amelıtatla ayrıldı
Yalanmı soyluyom obez obez baya obez ter kokuyo yaglar bıngıl bıngılAhahahah şaka gibi yasanane yahu memelerden uzak dur o zaman kadından... Kadına bir de obez demissiniz ne kadar ayıp ya ! İnsan beyin obezi olmasın yeterki !
Kalmadilar mi saniyorsunuz? Sizin gibi kaba davranmadim. Guzellikle cozmek varken sorunlari bu avamlik neden?Tuhafaınız kaynanan aynı mahaklefe sende kalsa ne halt eferdın
Kocaman goggusleri var terliyor böyoele ben tıksındım dusa gır diyorum yok aynı mahallede evimi batırıyor yere kul çırpıyor cekirdek tukuruyor
Gercekten. BıllahaŞaka mı bu?
Sanane ? Sende edepsizsin kadın sana bişey diyor mu ? Napsın kadın hasta?!?!? Obezite bir hastalık sonuçta değil mı ?Yalanmı soyluyom obez obez baya obez ter kokuyo yaglar bıngıl bıngıl
Ahahahah ayyy vallahi moralim bozulunca hep buraya giricemKokuyor uçları belli olup sallanıyor
ÇOK katısınız.Evıne gıtsın atnı mahallede asevımı benim evım sızde bır tuhafaınız
Kestırse ıyı olur memelerını sallana sallana gezıyor koluma sırtıma degıyor terlı twrlı
Zorunda değilmisin ozmn kendi ailende gelmesin yemesin aş evimi burası de annene bakalim ne olcak:) sen suanda annende niye yiyip içip kalkiyosun madem herkes kendi evinde yiyecek as evimi orası ?Zorunda deışım as evımı ben
Sadece orta parmak saglam onla yazıyoöHepsi mi ? Biz baş parmaklarla yazıyoruz ikisi yeterli oluyor siz hepsi ile mı yazıyorsunuz ? Baş parmak kullanın kafi...
Tıksınmesem atacam ama terden kayarAh canim ben sana çok üzuldum.
Hamile kadının evine ayni mahalledeki kv ve elti niye yatiliya geliyo bayan istemiyo belli. Cok haklisin canim. Bide pis kokuyorlar yani kadincaz ne yapsin.
O kocan olacak dangozun gucu sanami yetiyo kaynani tutup memelerinden ataydin sokağa.
Yok mutfakra ben bise yaparken o bıse alırken degıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?