Kaynanam

Valla ben de yazanin kayinvalide oldugundan suphelendim.

Benim kayinvalidemle hic bir problemim yok. Agzi vardir dili yoktur, onume koyar onumden alir dusun. Ama ben yine de bir ay onunla ayni evde kalamam yani kendi annemle bile kalamiyorum. Bi de kayinvalidemin gidisine aglayacagim. YOK ARTIK.

Arkadaslar belki sacma geliyor ama ben gercekten sizden dua istiyorum yanimda kalmasini cokk istedim ama kayinbabam icin gitti

Allllllllllllah tez zamanda kavuştursun Allllaaaaaaaaaaaaaah muhabbetinizi artırsın Alllaaaahhh gelişi olsunda gidişi olmasın inşAllllahhhhhhhhh ömür boyu aynı evde yaşayın inşAllllllllllllah

Arkadaslar belki sacma geliyor ama ben gercekten sizden dua istiyorum yanimda kalmasini cokk istedim ama kayinbabam icin gitti
Bi dua da kayınpedere ediyorum
Birlikte dönsünler sizin o tarafa yerleşsinler inşallah
Dilersen üst kat olsun dilersen aynı ev
Sen şu konu sahibinin gönlüne göre ver Ey Allah'ım ( amin )

Gız sen ne diyon al bir de burdan yak :).

Şaka şaka benimki de çok iyiydi rahmetli, gençti kızkıza takılırdık çok severdim ama genelde topic'ler böyle olmuyo ya şaşırdım doğal olarak.

benimki de yurtdışında. senede 1 defa giderim severim de kendisini ama hiç ayrıldık diye ağlamadım 7 senedir

Son düzenleme:
ilk verdiğim tepki gülmek oldu yani tamam çok seversin kaynanı üzülürsün filan ama bukadarıda fazla değilmi ya
konu açıçak kadar üzülmek dertlenmek allah yardımcın olsun ne diyek.

uzak oldugunuz ıcın sevıyorsunuzdur :)
hergun gorussenız gorusmek ıcın dua ıstedıgınız kalbınız duanızı gerı alın lutfene donüsür
ınsallah muhabbetınız hep boyle devam eder

benimki de yurtdışında. senede 1 defa giderim severim de kendisini ama hiç ayrıldık diye ağlamadım 7 senedir
Doğalı senin ki zaten
Dua istiyorum yetişin diyeni duymadım
Öz annesinden bile ayrılan böyle değil
Bi de kendi annem de ağladı diyo
Ailecek filmlere bile ağlayan cinsten ağlaklar ya da biz anormaliz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…