Kaynanam

Bende kv yi çok severim anlıyorum seni. 10-15 gün görmesem acayip özlerim. Kayınpederinin yanınıza getirtip beraber yaşamayı teklif edin

şaka mısın

Ben konu sahibine inandım
Çünkü bana da özel mesaj atıyo açıklıyo
Nerdeyse yorumlarıma bile ağlayacak kadar etkilenmiş
Amacım kimseyi kırmak değil ama biçok kişiye göre tuhaf bi durum bu
Ben mesela dedem ölünce ağladım ama biri kendi evine dönerken ağlamadım hiç, dua edin geri bize gelsin demedim
Hele de 24 gün tanımışsam
Umarım bu sevgi seliniz daim olur ne diyeyim daha
Boşver beni de takma şimdi, sen çok sevecensin demek ki ben odun

Konuyu bosuna acmisim kimsenin alay etmekten baska bir derdi yok. Neyse yinede tesekkut ederim sadece paylasmak istedim.

Bir derdim var bölümüne yazmasaydın bunu konuyu yanlış yere açmışsın.
Kaynana için.ağlayan gelin cidden okuyunca bile güldüm

sen iyi değilsin yavrum...

Belki annesi yerine koymuştur, belki ısınmıştır olamaz mı? Benim annemle kayınvalidesinin ya da babamla kayınvalidesinin iletişimi de görülmeye değerdir. Babam, anneannem tek kalmasın diye evimizi yakınına taşıdır vs.
Birçoğunuz gerçekten sorunlu kayınvalideye rastlıyorsanız bir o kadarınız da kendinde asla hata aramadan önyargıile kayınvalideyi düşman belleyip hareket ediyor olaylar çıkıyor ve kendinde hata aramıyor.
Önyargıdan dolayı herkes kayınvalideyi öcü bellemiş, abisi olan ya da erkek kardeşi olan kızlar bile kayınvalide yılan bilmem ne konu açıyor. Kendi anneleri kayınvalide olmayacak gibi.
Konu sahibi; üzülmeyin, uzakta ama iyi olduklarını biliyorsunuz dilediğinizde görüşebilirsiniz. Allah sağlık sıhhat versin.

Hayır ben kayınvalide diye değil
Öz annesinden bile uzakta olan insanlar böyle konu açmazken
Sadece 24 gün beraber olduğu kayınvalideyi fazla dramatik anlattığını söyledim
24 günde insan kocasına bu kadar bağlanmaz

Bende severm kaynaami yalan degil ama beraber oturacak kdr da yakinimda istemem.birak onu kendi annemle bile beraber oturmk istenem.fazla samimiyet tez ayrilik getirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…