- 1 Ekim 2013
- 8.856
- 19.024
- 448
- 35
- Konu Sahibi Bebegimmsinnsenn
-
Bende kv yi çok severim anlıyorum seni. 10-15 gün görmesem acayip özlerim. Kayınpederinin yanınıza getirtip beraber yaşamayı teklif edinKaynanam yabanci ulkedeydi ve bizi ziyarete geldi 20 gun once falan 1seneyi askin zamandir gormuyordum sadece bi kere evlendigim zaman 4 gunluk bir sure goemustum be gitmisti evet yine geldi 20 gun kaldi ve kayinbabam hasta oldugu icin bugun geri dondu ve ben nerdeyse 1 saattir agliyorum gitmesini istemiyordum cok seviyorum herseyimiz ayni cok mutluyduk beraber keskeeegitmeseee neden birakip gittiki
şaka mısınKaynanam yabanci ulkedeydi ve bizi ziyarete geldi 20 gun once falan 1seneyi askin zamandir gormuyordum sadece bi kere evlendigim zaman 4 gunluk bir sure goemustum be gitmisti evet yine geldi 20 gun kaldi ve kayinbabam hasta oldugu icin bugun geri dondu ve ben nerdeyse 1 saattir agliyorum gitmesini istemiyordum cok seviyorum herseyimiz ayni cok mutluyduk beraber keskeeegitmeseee neden birakip gittiki
Teklif ettim fakat ordaki hayatlarini birakamayacaklarini soyluyorlarBende kv yi çok severim anlıyorum seni. 10-15 gün görmesem acayip özlerim. Kayınpederinin yanınıza getirtip beraber yaşamayı teklif edin
Siz gidin olmaz mıTeklif ettim fakat ordaki hayatlarini birakamayacaklarini soyluyorlar
Ailemi birakip oraya yerlesemem ve tatil icin esimin izin almasii cok zorSiz gidin olmaz mı
Annen de ağlamıştı kayınvalide gidinceAilemi birakip oraya yerlesemem ve tatil icin esimin izin almasii cok zor
sen iyi değilsin yavrum...Kaynanam yabanci ulkedeydi ve bizi ziyarete geldi 20 gun once falan 1seneyi askin zamandir gormuyordum sadece bi kere evlendigim zaman 4 gunluk bir sure goemustum be gitmisti evet yine geldi 20 gun kaldi ve kayinbabam hasta oldugu icin bugun geri dondu ve ben nerdeyse 1 saattir agliyorum gitmesini istemiyordum cok seviyorum herseyimiz ayni cok mutluyduk beraber keskeeegitmeseee neden birakip gittiki
Hayır ben kayınvalide diye değilBelki annesi yerine koymuştur, belki ısınmıştır olamaz mı? Benim annemle kayınvalidesinin ya da babamla kayınvalidesinin iletişimi de görülmeye değerdir. Babam, anneannem tek kalmasın diye evimizi yakınına taşıdır vs.
Birçoğunuz gerçekten sorunlu kayınvalideye rastlıyorsanız bir o kadarınız da kendinde asla hata aramadan önyargıile kayınvalideyi düşman belleyip hareket ediyor olaylar çıkıyor ve kendinde hata aramıyor.
Önyargıdan dolayı herkes kayınvalideyi öcü bellemiş, abisi olan ya da erkek kardeşi olan kızlar bile kayınvalide yılan bilmem ne konu açıyor. Kendi anneleri kayınvalide olmayacak gibi.
Konu sahibi; üzülmeyin, uzakta ama iyi olduklarını biliyorsunuz dilediğinizde görüşebilirsiniz. Allah sağlık sıhhat versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?