- 20 Ağustos 2015
- 1.598
- 1.224
- 48
- 45
- Konu Sahibi Bebegimmsinnsenn
-
:))))) iyi bi kahkaha attirdin24 günde nasıl bu kadar bağlandı ben onu anlamadım
İnsan evlenip 24 günde kocasına bu kadar bağımlı olmuyo
Hayır olsun inşallah
Yalan mı:))))) iyi bi kahkaha attirdin
Öyle kaynanaya böyle gelin normal mi diyosun yaniKaynanam buraya geldigi gun diger gelinini ozledigi icin aglayan bir bayan
Sevme demedik teArkadaslar neden alay ediyorsunuz ? Aranizda hicmii kaynanasi icin aglayan yok?
Evet belki sacma ama agliyorum cok mu kotu?
O kadin benimm kocami yetistiren kadin. Ben onu sevmeZsem oglunu hic sevemem . Lutfen alay etmek yerine saygi gosterin.
Neden elli seferdir sacma sacma mesajlar yaziyorsunuz?Öyle kaynanaya böyle gelin normal mi diyosun yani
Eltin napıyomuş o da kaynanan size geldi diye mi ağlıyomuş
Ne kaynanaymış hep ardında bi ağlayan gelini var
Alay etmek hosunuza gidiyorsaa devam edin. Rabbim kalbinize sevgi versin...Kaynana Türkiye'ye gelince ordaki elti ağlıyo
Kaynana yurt dışına geri dönünce elti göbek atıyo ama bu sefer sen ağlıyosun
O yetmiyo senin annen de sana eşlik ediyo
Eşin, kaynın ve kayınpederini düşünemiyorum. İnşallah hastanelik duruma düşmüyorlardır
Sen bu sülalenin yüzüne bak bir binada topla yarabbim nedir bu hasretlik dinsin yeter
aynen heee bende arkadaslarima derdim hicbir kayinvalide melek olmaz diye yok diyen arkadaslarim nasil ove ove anlatirlardi bende kendimi sorgulardim benmi kotuyum diyeyılda bir kez görüyormuş ya, özler tabi.
:)
İstediğin duaları edince beğenmişsinAlay etmek hosunuza gidiyorsaa devam edin. Rabbim kalbinize sevgi versin...
aynen heee bende arkadaslarima derdim hicbir kayinvalide melek olmaz diye yok diyen arkadaslarim nasil ove ove anlatirlardi bende kendimi sorgulardim benmi kotuyum diyebebekleri olunca 6 ayligina gelen kayinvalideleriyle kanli bicaklilar hatta biri daha 2 ay olmadan kovdu evinden yani az gordugunden bal kaymak zannetmis aci biber moduna gecmemis konu sahibi keske iyi olsalarda basimizi ustunde gezdirsek ama henuz daha yok cici kayinvalide cokmu seyyyyy miii istiyoruzzz
aynen heee bende arkadaslarima derdim hicbir kayinvalide melek olmaz diye yok diyen arkadaslarim nasil ove ove anlatirlardi bende kendimi sorgulardim benmi kotuyum diyebebekleri olunca 6 ayligina gelen kayinvalideleriyle kanli bicaklilar hatta biri daha 2 ay olmadan kovdu evinden yani az gordugunden bal kaymak zannetmis aci biber moduna gecmemis konu sahibi keske iyi olsalarda basimizi ustunde gezdirsek ama henuz daha yok cici kayinvalide cokmu seyyyyy miii istiyoruzzz
Bence dogru...Yalan mı
Bende mi sorun var yoksa
Ben 24 günde eşime bu kadar bağlanmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?