Kaynanam

Arkadaslar neden alay ediyorsunuz ? Aranizda hicmii kaynanasi icin aglayan yok?
Evet belki sacma ama agliyorum cok mu kotu?
O kadin benimm kocami yetistiren kadin. Ben onu sevmeZsem oglunu hic sevemem . Lutfen alay etmek yerine saygi gosterin.

Arkadaslar neden alay ediyorsunuz ? Aranizda hicmii kaynanasi icin aglayan yok?
Evet belki sacma ama agliyorum cok mu kotu?
O kadin benimm kocami yetistiren kadin. Ben onu sevmeZsem oglunu hic sevemem . Lutfen alay etmek yerine saygi gosterin.
Sevme demedik te
Niye ağlıyosun dedik evet çünkü öz ailesinden ayrı insanlar senin kadar dramatik konular açmadı
Dramı seven bi yapın var galiba
Allah kaynanana kavuştursun ne diyeyim

Öyle kaynanaya böyle gelin normal mi diyosun yani
Eltin napıyomuş o da kaynanan size geldi diye mi ağlıyomuş
Ne kaynanaymış hep ardında bi ağlayan gelini var
Neden elli seferdir sacma sacma mesajlar yaziyorsunuz?
Hicmi saygi duymuyorsunuz ya belki sacma belki degil lutfen yeter alay ettiginiz. Kocamin annesini kocami yetistiren kadini sevmem cok mu garip ?siz hic aglamayi bilmiyosunuz sanirim ben sizin alay konunuz olmak degil duanizi almak icin konu actim

Kaynana Türkiye'ye gelince ordaki elti ağlıyo
Kaynana yurt dışına geri dönünce elti göbek atıyo ama bu sefer sen ağlıyosun
O yetmiyo senin annen de sana eşlik ediyo
Eşin, kaynın ve kayınpederini düşünemiyorum. İnşallah hastanelik duruma düşmüyorlardır
Sen bu sülalenin yüzüne bak bir binada topla yarabbim nedir bu hasretlik dinsin yeter

Alay etmek hosunuza gidiyorsaa devam edin. Rabbim kalbinize sevgi versin...

yılda bir kez görüyormuş ya, özler tabi.
:)
aynen heee bende arkadaslarima derdim hicbir kayinvalide melek olmaz diye yok diyen arkadaslarim nasil ove ove anlatirlardi bende kendimi sorgulardim benmi kotuyum diye bebekleri olunca 6 ayligina gelen kayinvalideleriyle kanli bicaklilar hatta biri daha 2 ay olmadan kovdu evinden yani az gordugunden bal kaymak zannetmis aci biber moduna gecmemis konu sahibi keske iyi olsalarda basimizi ustunde gezdirsek ama henuz daha yok cici kayinvalide cokmu seyyyyy miii istiyoruzzz

Aynen fazla muhabbet tez ayrılık getirirmis

ya bence kimle olursa olsun, çok içli dışlı olunca sorun çıkıyor.
cici kv sana ulaşabileceğin uzaklıkta oturan kv dir, çok uzak olmasın konu sahibi gibi hüzünlendirebilir, çok da yakın olmasın senin arkdaşlarının durumuna düşmeyelim :)

basligi gorunce yeni bi kaynana vakasi daha dedm.okudumm ve soklardayim..bu ne ask bu ne sevgi..bnce kaynanan kayinpederide alsin sze yerlessn beraber yasayin gurbetlik cekmezsniz..1 ayda nasi bu kdar baglandnz birbirinize...senn kafadan bende istiyrmm ..kaynanamla can ciger oluruz boylece

Anammmm hayatimda ilk defa bi gelin kaynanasini gelmesi icin dua ediyor inanamiyorummm gozlerimi aca aca okudum valla yanlis mi okuyorum diye

6 sayfada herkes şaşırmışsa sorun bende değildir diye düşünesim geldi
24 güncük gördüğün kaynananın ardından bu kadar feryat normal midir
24 günde insan evliliğe alışamıyo mesela
Ya ben çok soğuğum ya da konu sahibi çok sıcak
Alay için yazmadım gerçekten böyle düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…