- 7 Temmuz 2019
- 1.246
- 4.938
- 133
- Konu Sahibi Tavuksal firtlangic
-
kayınvalidemle aynı şehirde değiliz bana değil oğluna ağlanmiş telefonum bozuk diye eşimde saf mi bilmiyorum ki hemen telefon alıp göndermiş.sonra bana dert yanar borclardan bıkıncaKeşke eşiniz ilgilenip getirtseymiş.Ödemesini valideniz yapsaymış.
Bizde kayınvalidem bana(oğluna değil)kızım bana şu lazım.Araştırır mısın der. Araştırırım. En uygun fiyatlı,güvenilir yerden şu fiyata var derim. Hem kendine hem bana al der.
Yaaaa zekaniza hayran kaldım. Aklıma gelmezdi ama süper çözüm. Tabi adam bende gelcem demezsseBen bugün çocuğu hastaneye götürdüm derdim hiç gormemis gibi test yapılması lazım çok önemli devlet 2 ay sonraya gün veriyor özel 1750 istiyor diyip gözyaşı dokerdim o vicdan azabı çeksin
Nerede gelecek parasimi var sen haftasonu vicdan yaptır haftaicide bir arkadaşla üniversite hastanesine goturecegim de o günde gerek yokmuş dersin sevinçli bu haftasonu bir karanlik geçsin onaYaaaa zekaniza hayran kaldım. Aklıma gelmezdi ama süper çözüm. Tabi adam bende gelcem demezsse
benzer bişeyi daha öncede yaşadık kaynanama söylemiştim hissetiklerimi dediğiniz gibi ağladı sızladı ben kötü oldum.aramıycam kaynanamı ararsa açmiycam bi süre anlar zaten bozulduğumuBu arada burdaki arkadaslardan ne tepki versem diye fikir sorman yanliş cünkü herkes kendi aile yapisina göre cevap verecektir. Örnegin ayni durumda ben olsam.
1_esimin bu durumu benden saklamasindan ötürü burnundan getirir sağlam bir tavır koyardim.itiraf ediyim saglam bir kavga cikardi..(cünkü bende çalisiyorum.bütçemiz ortak ve borcumuz var) ama senin esin sanane para benim param deme durumu varsa olay farkli bir hal alır. Kalbin kırılır
2_ ben olsam k.v arar bizim bu sıkıntımız varken böyle bir hediyeyi talep ve kabul etmesinin yanlışlığını dile getiririm. (benim k.v asla böyle bur durumda benimle karsi karsiya gelmek istemez). Ama senin k.v ni tanimiyoruz ağlayip sızlayıp oglunu doldurup senin üstüne salabilir. Aynisini arkadasim yaşadı .kızcağız hakliyken kötü duruma düştü.
Dilerim hersey istedigin gibi olur
ben niye kemer sıkıyorum o zaman bebek bezi olur deterjan olur herşeyi indirimi takip eder öyle alırım kendime bir kıyafet alırken bile 40 kere düşünürüm evet ödenir borç bir şekilde ama çocuklarımında rızkı böyle gereksiz i bi yere gidince ister istemez bozuldum 1700 size az gelebilir ama bana göre çok.700 liralık bir telefonda iş görürdü1700tl bir telefon icin cok para degil. Benim esim de annesine telefon almis ben birkac ay sonra ogrendim esimin aldigini. Bana soyleme geregi duymamis ben de onemsemedim zaten.
Kendi annesi, belki bu yasina kadar kayda deger bir hediye almamistir. Kendi parasi sonucta. Evi nasil gecindirecegini dusunmustur alirken
Siz de acimayin o zaman kocaniza, giyin gezin aldirin. Size alirken para yok derse o zaman telefonu basina kakarsinizben niye kemer sıkıyorum o zaman bebek bezi olur deterjan olur herşeyi indirimi takip eder öyle alırım kendime bir kıyafet alırken bile 40 kere düşünürüm evet ödenir borç bir şekilde ama çocuklarımında rızkı böyle gereksiz i bi yere gidince ister istemez bozuldum 1700 size az gelebilir ama bana göre çok.700 liralık bir telefonda iş görürdü
aradım neden bana söylemediğini sordum işte sen nerden biliyosun aldığımı dedi annen paylaşmış dedim evet aldım telefonu bozuktu dedi geveledi işte kapattım telefonu eve de hala gelmediNaptnz konuştunuz mu eşinizle??
zaten borcu var .ama haklısınız benim bulaşık makinem yok borcu biterde alırım diye bekliyodum ama aldırcam ödesin taksitleHep diyorum eşlerin öyle bir eğilimi varsa sürekli yök yok diye kafasına yerleştirin sürekli taksite borca sokun başkası için ödeyeceğine kendi evine ödesin
Bak canım benim benim eşim komple kaynanama ve 2 kız kardeşine telefon aldı. Bende artık para mevzusunu kafama takmıyorum. Acımadan herşeyi alıyorum kendime. Daha yeni hediye olarak akıllı saat aldı eşim bana. Kız kardeşi bana da der gibi hareketler aa ne güzelmiş şöyle böyle eşim beyfendi de sana da alırım dedi. Sinir oldum ağzına ağzına küfür edip vurasım geldi ama işte ne gerek var. Bende sırf o onu dedi diye 500 liralık harcama yaptım. Çok da fifi dedim. Yine alıcam bi sürü şey. Ona ayıracak bütçesi varsa benim gönlümün estiği herşeyi almaya da hakkım var. Kaynanamım 1500 aylığı bankada parası var. Evi var. Biz hem kiradayız hemde onlara market alışverişi fatura ödemesi yapıyoruz. Anlamadım ben bu işi. Ama eşimle aramı bozmuyorum. Yapcak bişi yok. Bende kendime alıyorum sinirim geçiyor. Erkek milletini düşünme. Sende şunu alıcam diye birşey türet.Merhaba hanımlar
canım çok sıkkın eşim annesine 1.700 tl ye cep telefonu almış ve ben bunu kaynanamın sosyal medyada paylaştığı altına "canım oğlumdan hediye" yazdığı paylaşımla haberdar oldum.çok kızgınım eşime
bir sürü borcumuz var kiracıyız kaynanamin ise hiç ihtiyacı yok memlekette kirada 2 dairesi var 800 liralık maaşı var kayınbabamında maaşı var
Bugüne kadar çok zor zamanlardan geçtik eşim iş açtı batırdı hiçbir şekilde destek görmedik maddi manevi.küçücük bebekle yanlarına gittim 1 haftalığına diye 20 gün kalmak zorunda kaldım ne bana ne bebeğime bir iğne almadılar. ama küçük kaynıma tam tersiler ev aldılar her şekilde destekler.bunlar aklıma geldikçe o 1.700 için içim yanıyor 60 yaşındaki kadına şart mıydı bu fiyata telefon almaya
eşim evde yok bir kaç saat sonra gelecek nasıl davranayım sizce trip atıp kavga mi ediyim yoksa hiçbişey olmamiş gibi sakin mi karşılıyım
dipnot:eşimin adini yazmış yaptığı paylaşımda yani eşimin aldığından eminim
bende öyle yapcam artık.ne lazımsa aldırcam o düşünmüyosa evin ekonomisini bende düşünmiycemBak canım benim benim eşim komple kaynanama ve 2 kız kardeşine telefon aldı. Bende artık para mevzusunu kafama takmıyorum. Acımadan herşeyi alıyorum kendime. Daha yeni hediye olarak akıllı saat aldı eşim bana. Kız kardeşi bana da der gibi hareketler aa ne güzelmiş şöyle böyle eşim beyfendi de sana da alırım dedi. Sinir oldum ağzına ağzına küfür edip vurasım geldi ama işte ne gerek var. Bende sırf o onu dedi diye 500 liralık harcama yaptım. Çok da fifi dedim. Yine alıcam bi sürü şey. Ona ayıracak bütçesi varsa benim gönlümün estiği herşeyi almaya da hakkım var. Kaynanamım 1500 aylığı bankada parası var. Evi var. Biz hem kiradayız hemde onlara market alışverişi fatura ödemesi yapıyoruz. Anlamadım ben bu işi. Ama eşimle aramı bozmuyorum. Yapcak bişi yok. Bende kendime alıyorum sinirim geçiyor. Erkek milletini düşünme. Sende şunu alıcam diye birşey türet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?