Kaynanama Alınan Telefon

kayınvalidemle aynı şehirde değiliz bana değil oğluna ağlanmiş telefonum bozuk diye eşimde saf mi bilmiyorum ki hemen telefon alıp göndermiş.sonra bana dert yanar borclardan bıkınca

Kavga etmezdim eşimle. Çünkü kavga ederseniz sonrakinde yine sizden saklayacak. Annene telefon almışsın hayırlı olsun iyi günlerde kullansın. Ben de sosyal medyadan gördüm derdim. Başka da bir şey demezdim. Sonra kayınvalide ve eşimin akrabalarından birinin yanında mesela Kyınvalidenin eltisinin falan yanında hayat pahalılığından borçlardan ağlaşırdım. Çocuğun bile isteklerini yerine getiremiyoruz diye. Kv kime hava atmak istiyorsa rezil olsun oğlu ile birlikte

Bence asıl sorun eşinin telefon alması değil sana söylememesi izin almasına gerek yok sadece söylese yeterdi bence,,,,, bizde evlat yetiştiriyoruz çocuklarım annesine bir hediye alsa eşleri bu şekilde tepkili olsa üzülürdüm,,, eşim de annesine alabilir

Ben bugün çocuğu hastaneye götürdüm derdim hiç gormemis gibi test yapılması lazım çok önemli devlet 2 ay sonraya gün veriyor özel 1750 istiyor diyip gözyaşı dokerdim o vicdan azabı çeksin
Yaaaa zekaniza hayran kaldım. Aklıma gelmezdi ama süper çözüm. Tabi adam bende gelcem demezsse

Kv demle 1gram anlaşamam hiç sevmem kendisini
Bizi kaç milyar borcun altina soktu halâ onu ödüyoruz allaha havale ettim ben onu artık

Ama Sadece eşimin hatrina senede 1 kere anneler günınde hediyesini aliriz(telefon almişliğimizda var) sonuçta eşimi doğurmuş yani oyle düşünüyorum

Sizin eşinizde sevgililer gününde annesine supriz yapmak istemiş takılmyın çok fazla buna

Yaaaa zekaniza hayran kaldım. Aklıma gelmezdi ama süper çözüm. Tabi adam bende gelcem demezsse
Nerede gelecek parasimi var sen haftasonu vicdan yaptır haftaicide bir arkadaşla üniversite hastanesine goturecegim de o günde gerek yokmuş dersin sevinçli bu haftasonu bir karanlik geçsin ona

Ufak tefek hediyeleri bana sormadan alip verse sorun olmaz ama yaklaşık 2 bin tl ve borç varken böyle bişey alırsa ve üstüne bunu sosyal medyadan öğrenirsem fena kavga ederdim.

Sen ondan habersiz bu kadar miktar harcayabiliyor musun?

benzer bişeyi daha öncede yaşadık kaynanama söylemiştim hissetiklerimi dediğiniz gibi ağladı sızladı ben kötü oldum.aramıycam kaynanamı ararsa açmiycam bi süre anlar zaten bozulduğumu

ben niye kemer sıkıyorum o zaman bebek bezi olur deterjan olur herşeyi indirimi takip eder öyle alırım kendime bir kıyafet alırken bile 40 kere düşünürüm evet ödenir borç bir şekilde ama çocuklarımında rızkı böyle gereksiz i bi yere gidince ister istemez bozuldum 1700 size az gelebilir ama bana göre çok.700 liralık bir telefonda iş görürdü

Siz de acimayin o zaman kocaniza, giyin gezin aldirin. Size alirken para yok derse o zaman telefonu basina kakarsiniz

Hep diyorum eşlerin öyle bir eğilimi varsa sürekli yök yok diye kafasına yerleştirin sürekli taksite borca sokun başkası için ödeyeceğine kendi evine ödesin

Hep diyorum eşlerin öyle bir eğilimi varsa sürekli yök yok diye kafasına yerleştirin sürekli taksite borca sokun başkası için ödeyeceğine kendi evine ödesin
zaten borcu var .ama haklısınız benim bulaşık makinem yok borcu biterde alırım diye bekliyodum ama aldırcam ödesin taksitle

Bak canım benim benim eşim komple kaynanama ve 2 kız kardeşine telefon aldı. Bende artık para mevzusunu kafama takmıyorum. Acımadan herşeyi alıyorum kendime. Daha yeni hediye olarak akıllı saat aldı eşim bana. Kız kardeşi bana da der gibi hareketler aa ne güzelmiş şöyle böyle eşim beyfendi de sana da alırım dedi. Sinir oldum ağzına ağzına küfür edip vurasım geldi ama işte ne gerek var. Bende sırf o onu dedi diye 500 liralık harcama yaptım. Çok da fifi dedim. Yine alıcam bi sürü şey. Ona ayıracak bütçesi varsa benim gönlümün estiği herşeyi almaya da hakkım var. Kaynanamım 1500 aylığı bankada parası var. Evi var. Biz hem kiradayız hemde onlara market alışverişi fatura ödemesi yapıyoruz. Anlamadım ben bu işi. Ama eşimle aramı bozmuyorum. Yapcak bişi yok. Bende kendime alıyorum sinirim geçiyor. Erkek milletini düşünme. Sende şunu alıcam diye birşey türet.

bende öyle yapcam artık.ne lazımsa aldırcam o düşünmüyosa evin ekonomisini bende düşünmiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…