- Konu Sahibi kircicegi111
kızlar 4 aylık bebeğim var eşimin ailesi nerdeyse haftada 2 kere arayıp buraya gel burda kal demelerinden sıkıldım uzak yol eşim beni bırakıp dönecek ama ben orda sıkılıyorum benimle ilgilenmezler oturup konuşmazlar görümcem eve gelir yemeği yer yatar ben yokmuşum gibi davranırlar ama arkadaşları geldiğinde çok güzel ortam kurarlar ama benim bebeğim olduğu için onların yanına gidip oturamam sigara içiyorlar, 1 ay önce gittim yine arkadaşı geldi görümcemin, bebeğimi küçük odaya aldılar uyur burda dediler ama uyuma saati değilki neyse gittim yanına ve orda tek başıma kaldım sıkıntıdan patladım oturma odasında sigara içiyorlar gidemedimde içeriye şimdi tekrar arıyorlar gel diye bebek olmadan önce hiç aramazlardı ama onlar gelsin kalsınlar bende daha görümcemler evimin yolunu bilmezler eşime söylüyorum onlar yaşlılar onlarında hakkı kal orda ne olcak diyor belkide beni küçük görüyorlar 19 yaşımdayım
bebeğime mama veriyorum sütüm yetmiyor günde 2 3 kere veriyorum ama o olunca emdir süt gelir o içiyordur diyip çocuğum açlıktan uyumuyor birgün sabaha kadar açlıktan uyumadı yavrum kalktım sinirle mama yaptım içer içmez uyudu herşeyime karışıyor eşimi arıcam niye arıyosun işi vardır diyip aratmıyor ben nasıl kurtulcam akıl verin eşimle konuşmayı denedim olmuyor kime desem git diyorlar ama istemiyorum
(
bebeğime mama veriyorum sütüm yetmiyor günde 2 3 kere veriyorum ama o olunca emdir süt gelir o içiyordur diyip çocuğum açlıktan uyumuyor birgün sabaha kadar açlıktan uyumadı yavrum kalktım sinirle mama yaptım içer içmez uyudu herşeyime karışıyor eşimi arıcam niye arıyosun işi vardır diyip aratmıyor ben nasıl kurtulcam akıl verin eşimle konuşmayı denedim olmuyor kime desem git diyorlar ama istemiyorum

Son düzenleme: