kaynanama gitmek istemiyorum :((

kircicegi111

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2013
45
0
0
İstanbul
kızlar 4 aylık bebeğim var eşimin ailesi nerdeyse haftada 2 kere arayıp buraya gel burda kal demelerinden sıkıldım uzak yol eşim beni bırakıp dönecek ama ben orda sıkılıyorum benimle ilgilenmezler oturup konuşmazlar görümcem eve gelir yemeği yer yatar ben yokmuşum gibi davranırlar ama arkadaşları geldiğinde çok güzel ortam kurarlar ama benim bebeğim olduğu için onların yanına gidip oturamam sigara içiyorlar, 1 ay önce gittim yine arkadaşı geldi görümcemin, bebeğimi küçük odaya aldılar uyur burda dediler ama uyuma saati değilki neyse gittim yanına ve orda tek başıma kaldım sıkıntıdan patladım oturma odasında sigara içiyorlar gidemedimde içeriye şimdi tekrar arıyorlar gel diye bebek olmadan önce hiç aramazlardı ama onlar gelsin kalsınlar bende daha görümcemler evimin yolunu bilmezler eşime söylüyorum onlar yaşlılar onlarında hakkı kal orda ne olcak diyor belkide beni küçük görüyorlar 19 yaşımdayım
bebeğime mama veriyorum sütüm yetmiyor günde 2 3 kere veriyorum ama o olunca emdir süt gelir o içiyordur diyip çocuğum açlıktan uyumuyor birgün sabaha kadar açlıktan uyumadı yavrum kalktım sinirle mama yaptım içer içmez uyudu herşeyime karışıyor eşimi arıcam niye arıyosun işi vardır diyip aratmıyor ben nasıl kurtulcam akıl verin eşimle konuşmayı denedim olmuyor kime desem git diyorlar ama istemiyorum :((

Son düzenleme:
Eşine ciddi ciddi söyle gitmek istemediğini kolundan tutup zorla götürecek değil ya.. Bebeğinle zor olduğunu falan anlat alışmış evine başka yerde uyumuyor bişey yemiyor falan filan de erkekler anlamaz ne de olsa bunlardan..

Zaten gitmek zorunda da değilsin unutma..

Eşine ciddi ciddi söyle gitmek istemediğini kolundan tutup zorla götürecek değil ya.. Bebeğinle zor olduğunu falan anlat alışmış evine başka yerde uyumuyor bişey yemiyor falan filan de erkekler anlamaz ne de olsa bunlardan..

Zaten gitmek zorunda da değilsin unutma..

eşime fazla baskı yapınca söylüyor gelmek istemiyor dediğinde ben zor durumda kalıyorum şimdilik aşıyı bahane ettim ama aşı olduktan sonra yine başlıcaklar annemlere gittiğimde görüyor annemler yakın orda kalmıyorum ama kaynanamlar uzakta oturuyor ne zor durum ya kaynanam gelir 2 3gün kalır gider kayınpederim gelmez yaşlı dizlerinden ameliyat oldu ama buda bir bahane degil eşim getirebilir

canım sende 1 gün kal eşine söylersin yarın akşam al beni diye

canım keşke 1 gün kalabilsem her hafta giderim ama yok uzak eşim işten geldikten sonra beni götürcek sabah erkenden çıkıp işe gidicek ertesigünde gelmez uykusuz kalıyorum der kaynanamda hemen olaya atlar kal burda ne olacak der konuyu kapatır

strese giriyorum (nedenini bilmiyorum ama geriyorum kendimi) sonra da sütüm kesiliyor :34: diyin

strese giriyorum (nedenini bilmiyorum ama geriyorum kendimi) sonra da sütüm kesiliyor :34: diyin

eşim umursamazki ben mamasını alıyorum der gitmekten başka çarem yok galiba ben eşime gitmek istemediğimi anlatmaya çalıştığım zamanlar annemin yanına götürmüyor

ozaman kalın 2 3gün mama yaptırmıyorsa siz birşey demeden geçin mutfaga yapın verin eşinizi aratmıyorsa siz arayın arama dediğinde çalıyor diyin küçük oda olsun bebeğinizle orda vakit geçirin yanına kitaplarınızı alın bebeginize masal anlatın her ağladığında kendi yatagını özledi onda uysuz falan diyin ve birdahada çağırdığında bebek durmuyor deyip konuyu kapatın

hafta sonuna denk getirmeye çalışıyım belki ozmn eşim gelir beni alır bu hafta aşısı var birdahada aramazlarda gitmem

19 yasindasin,evlisin,ve bir cocugun var...
Neden bu kadar acele ettin be canim bunlar icin.
Simdi gezip tozma hayatin tadini cikarma yasindi senin.
Kucuksun diye cok karisiyolardir sana
ama ver cevaplarini
ben boyle yapiyorum,boyle istiyorum
vs vs..Ezdirme kendini..

19 yasindasin,evlisin,ve bir cocugun var...
Neden bu kadar acele ettin be canim bunlar icin.
Simdi gezip tozma hayatin tadini cikarma yasindi senin.
Kucuksun diye cok karisiyolardir sana
ama ver cevaplarini
ben boyle yapiyorum,boyle istiyorum
vs vs..Ezdirme kendini..

evlenme zorunda kaldım sevdim ama erken olduğunun farkındaydım ama yapcak birşeyim yoktu aile sorunları yüzünden bir an önce evlenip kendi hayatımı kurmak istedim biraz önce görümcem aradı perşembe günü aşı yaptırdıgımız zaman gitcem eşimide bir şekilde erken gelmesi için ikna edicem

cnm sana bisey soyliyeyim
cok sacma biliyorum ama gercek

ve tecrübeylede sabit

erkeklere
her dedigini yapan
sozunu dinleyen
saygi gosteren
fazla konusmayan kadinlar yaranamiyor...

bidi bidi konusacaksin
istedigini yapmayacaksin
parasini yiyeceksin
afedersin iste azina edicen
oyle kiymetli oluyorsun.
neden bilmiyorum...

cnm sana bisey soyliyeyim
cok sacma biliyorum ama gercek

ve tecrübeylede sabit

erkeklere
her dedigini yapan
sozunu dinleyen
saygi gosteren
fazla konusmayan kadinlar yaranamiyor...

bidi bidi konusacaksin
istedigini yapmayacaksin
parasini yiyeceksin
afedersin iste azina edicen
oyle kiymetli oluyorsun.
neden bilmiyorum...

evet öyle yapmak lazım sustukça eziyorlar

Çocuk istemeden mi oldu yoksa istemişmiydiniz? Çünkü bende 19 da evlendim ama çocuk düşünmüyoruz..
Bence de kızlar haklı kendini göster şimdiden sürekli oraya gitmek zorunda değilsin ne de onlar gelmek zorunda.. Ha çok görmek isteyen ayda 1 defa gelir ama seni çağırmak çok düşüncesizce yazık değil mi 4 aylık bebeğe sürekli ordan oraya gitmek zorunda kalıyor. Eşine sözünü dinlettir olmaz böyle.. Eşin kaç yaşında?

bazen rest cekmek ıyıdır cunku bahane urettikçe gitmek isteyipte gidemediğiniz anlasılıyor olabilir,yani su anda sizin ve bebegınızın rahatı onemli tabii ki gideceksiniz gitmelisinizde ama onlar ıstedıgınde degıl kendınız ıstedığiniz zaman, uygun oldugunuz zaman...onların dırektıfıyle değil.. boyle ınsanları anlamıyorum ya.. basta eşinizle bu konuda uzlasmalısınız emin olun coğu sey eşlerimizde bitiyo herkesın tavrı ona gore degısıyo kaleyi içten fethetmek lazım:34:

evlenme zorunda kaldım sevdim ama erken olduğunun farkındaydım ama yapcak birşeyim yoktu aile sorunları yüzünden bir an önce evlenip kendi hayatımı kurmak istedim biraz önce görümcem aradı perşembe günü aşı yaptırdıgımız zaman gitcem eşimide bir şekilde erken gelmesi için ikna edicem

Ah be güzelim, yağmurdan kacayım derken doluya tutulmuşsun sen sanırım..

Eşinede sigara ictiklerini söyle.. o yüzden hep yalnız ayrı odada oturduğunuzu söyle.. Birazda pembe yalanlar söyle :).. Bebek iyi uyumuyor orda de.. Cok uyanıyor geceleri de..

Seni annenlere götürmemek ile tehdit ederse.. Eşine, senin annenlerde yakınımzda olsa hergün giderim de.. Ben onları cok seviyorum de.. Ama bebeğimiz rahatsız oluyor de... Birşeyler de işte!! Tatlı dil yılanı deliğinden cıkarırmış..

Merakımı mazur gör!! Kac senelik evlisiniz ve eşin kac yaşında??

cnm allah sabır versin işin zor gerçekten eş anlayışsız oldu mu kaynana bunu koz olarak kullanır, ne sana fikrini sorar nede laf verir....
yönetir yönlendirir...
bebeği bahane edersin, bizde büyüttük kaç tane der,
emzirirsin, zırt bırt emzirme derler, mama verirsin verme sütün yeter derler...sanki senin sütünü senden daha iyi bilecek....
burda asıl mesele eşine düşüyor ama madem eşinde anlamıyor, ozaman uyanık davranıp biraz cinfikir hareket edeceksin....
bukadar yönetmesine izin vermeyin kayınavlidenizin....
hep bi bahane bulun, rahatsızım anne, kafam ağrıyor keyfim yok, çocuk çok huysuz sabaha kadar uyumuyor çok uykusuz kalıyorum bebekte bende pek keyfim yok bu aralar deyin...
misafir gelecek deyin, arkadaşa gidecem deyin....bebeği banyo yaptırcam deyin, özel işlerim var deyin....bişeyler bulursunuz illaki....
ama size tavsiyem her çağırışında giderseniz artık hayatınızın her alanına el atmaya kalkışır....kv yönetimine girmiş bi evlilik olur artık sizinki...
bir kaç sefer bahane bulup gitmemeyi başarabilirseniz zamanla istemediğinizi anlayacaktır...
hafta sonu denk getirsem de gitsem falan demişsiniz ya, kardeşim gitmek zorundamısınız zırt bırt....
şartmı yani...??
eşiniz anlamıyorsa tek başına çözeceksiniz....

herşey bir yana eşinden bu kadar sık ayrı kalman doğru değil ki canım kocana onu özlediğini bu kadar uzun süre ondan evinden ayrı kalmak istemediğini güzelce söyle ayrıca çocuğunla evinde daha rahat ettiğini de söyle.tatlı dille konuşursan etkili olacaktır en azından daha az gidersin:31:

Kedinin fare ile oynadığı gibi oynarlar insanla..
Silkelen ve kendine gel lütfen..
Yaşının kurbanı olup,kendini dün tanıdğın insanlara ezdirme.
Kendi ailenin sıkıntısını belirli bi zaman çektin,ama eli ömür boyu çekersin bak söyleyeyim.
Önceliklerin olsun,belli başlı kuralların olsun..
Evlenmeyi göze aldığın gibi,onlara rest çekmeyide göze al derim.
Mutlu olmadığın bi ortamda durma,seni fazla kaale almayan insanların içinde zamanını 'öldürme'..
Evinde dinlen,bebeğinle oyna..yemek yap,sevdiğin şeyleri yap..
Herşeyden önce eşine sözünü geçirmeye bak.

not:Benimde 4 aylık bir bebeğim var,önce bebeğim ve ben!
Kimsenin gönlü olsun diye kendimden ödün veremem,can sıkıntılarını gidermeleri için,kendimi oyuncak yapamam..
Allah yardımcın olsun derim.Bebeğini Allah bağaşlasın.

hani ilk defa ban yemeyi göze alıp, senin için verip veriştirmek istiyorum ama...
ee pes be kızım
ne sorunun var senin
bilmeyenler, kazen bu kızın son açtığı konuyu kapattı daha yeni,,
kırçiçeği, 34ozlem34, askım34 hepsi aynı kişiymiş
diğer konusunda yazdıklarını okusanız, birde farklı nicklerle girip, kendine cevap yazmış, beğenmiş:47:
bence sen git bir doktora
valla :50:

Back
X