kaynanama kanım ısınmıyo hiçç :(

inşaallah cnm ayrı evin olur seninde :KK43:
burda herkese diyorum ayrı ev isteyin bekleyin sabredin ... ben çok pişmanım 5 yıl bekleyeydimde ayrı ev olaydı burda bi arkadaş demiş kv kp bi odada diğer odada ben nasıl ilişki yaşıcam diye.çok doğru söylüyo ... yaşıyamıyosunki sessiz sinema oynuyosun resmen :KK43:
ben dedım onu. gercekten aklım almıyod sıf bu yüzden ben aynı evde oturmam yani. kusua bakmayın özel olacak ama gıkını cıkaramzsın . bu işin banyosuda var. hadı banyoyu gec sabahı bekledın yıne anlasılır. ıkıkısden sonra ılk ısım banyoya kosmak bılmıyorum be ben ustumu gıyınıp gıtmıyorumkı banyoya. yanı mahrem dıye bırsey kalmıyor. ben aa anladılarmı aceba dıyelerde yasıyamam. kusura bakmayın ama ınsan ıster ıstemez ses cıkarıyor nasıl olcak bu iş evde okadar insan varken

kayınpederim kaç kere kızına telefonda anlatırken şahit oldum
'' her sabah banyo yapıyolar şakır şakır yıkanıyolar faturaları ödücekler !'' dediğine kaç kez şahit oldum :KK43: öyle berbat insanlar yaa özel hayatım kaynatamın dilindeydi....bilemedim ne bileyim :KK43:
ve eşın hıc bırsey demedı buna? bu ne demek bak ne zaman ılıkıye gırdıgınızı takıp edıyorsu. kı sıf banyo ozamanda yapılmıyor ben her sabah duş alırım mesela. igrenc bır durum bırde utanmadan anlatıyor

Back