- Konu Sahibi kelebekse38
-
iyi akşamlar arkadaşlar derdim şu:ben 15 gün önce memlekete annemlerin yanına geldim ailem gelip aldı beni ve kızımı.neyse eşim ailesine haber vermemiş bende aramadım derken dün annesi aradı yeni öğrenmiş geldiğimi.buraya gelmeyi düşünmüyor musun babanı göndereyim falan dedi bende yemek daveti var ben müsait olursam ararım dedim.aynı gün eşimle kapıştım neymiş gelince niye aramamışım görgü kuralıymış aramam gerekirmiş annesi kızmış buna belli gelmiş bana söylüyor 15 gün oldu geleli bi annemleri ara istersen falan demiyor.neymiş çocuk varmış çocuğu görmek istiyorlarmış resmen annesi söylemiş sinir oluyorum ya annesinin lafını bana satmasına geçen bayramda böyle oldu.haksız mıyım sizce haklı mıyım aramam gerekir mi?
yorumları okudum ve ilginç geldi arayıpda ben geldımmi diceksin kayınvalidese kayınvalide neyapalım allah aşkına herşey karşılıklıdır demekki o değeri hak etmemiş. ben olsam bende aramazdım onlardan ilgi beklerdim.benim bildiğim hoşbulduk dıye aranmaz karşı taraf hoşgeldin dıye arar
hepinizin kaynanasıyla ilişkileri iyi o zaman.benimkiyle de kötü değil ama kadın beni bi kere bile aramaz sene de.o yüzden bende aramadım.pişman da değilim açıkçası
hepinizin kaynanasıyla ilişkileri iyi o zaman.benimkiyle de kötü değil ama kadın beni bi kere bile aramaz sene de.o yüzden bende aramadım.pişman da değilim açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?