- Konu Sahibi kelebekse38
-
Bu forumdakileri anlayamıyorum.
KELEBEK38' in neden konularına cevap veriyorsunuz anlayamıyorum.
Her defasında istisnasız böyle cevaplar veriyor..
ÇOK MU ZOR HİÇBİR ŞEKİLDE CEVAP YAZMAMAK ?
Kötü içeriğe şikayet ettim sizi. Kimseye hakaret etmeye hakkınız yok !!!!
Ben çogu zaman kullanıcı adlarına bakmıyorum bile :)
Konuyu ve yorumları okuyorum genelde
Tamam bir daha unutmam hafızama kazıdım
Bir de çogu kişiyi avatarlarından tanıyorum
Ben neredeyse yorum yazdığımhiçbir kullanıcıyı hatırlamıyorum. Fakat bu kelebekse38 i hatırlamamak mümkün değil.
Bazı üyeleri hafızaya kaydetmek lazım.
Her defasında istisnasız bu şekilde cevaplar veriyor ve yasaklanmıyor.
NEDEN ? Çünkü kötü içeriğe neredeyse çok az kişi basıyor. Herkes cevap veriyor ve unutulup gidiyor.
her konunda böyle yapıyorsunz her konundan sonra ceza alıyorsun neden acaba
vicdanım hiç sızlamadı hiç te pişman değilim yandaş ben buldum sen kafanı yorma gerizekalı her konuma gelip yorum yapmak zorunda değilsin.sen kimsin ki beni yargılıyorsun beyin yoksunu elmayra.çok iyi biliyorum seni aptal
Bende bazı üyeler hariç çoğunun eski konularını unutuyorum.
Bu üyeyi hatırlamamak mümkün değil.
Konusunu okuduğumda yazılan mesajlara vereceği cevabı bekliyordum ve hiç şaşırmadım.
Edit: Avatar değişse ne yapacaksın ? :)))
vicdanım hiç sızlamadı hiç te pişman değilim yandaş ben buldum sen kafanı yorma gerizekalı her konuma gelip yorum yapmak zorunda değilsin.sen kimsin ki beni yargılıyorsun beyin yoksunu elmayra.çok iyi biliyorum seni aptal
Ben de bastım da moderatörlerdne gören olmadı herhalde. Aslında yöneticelere direk mesaj atmak daha etkili oluyor KİB'den.
Ceza bir iki defa aldı, ben mi görmedim acaba ? Şikayet edilmediği için görünmüyor.
annemin oğlu yok bu bir.ikincisi ne daveti anlamadım.bi şeyler saçmalamışsınız ama anlaşılmıyor kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?