kaynanamdan bıktım ya......

Çok çok ufak bir detay ama önemli. Gün gelir biz kaynana oluruz da aynı şeyleri yaşarız. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ancak küçükler her zaman büyüklere saygı duymak zorundadır.

boşver canını sıkma değmez...
tatile gider ayak morelini bozma...

evet katılıyorum yorumlarınızı okudumda ,gayet mantıklı yazılmış...
vallahi bu kadar hasas bi mevzuda ortada bi şey yokkken kendi kendine gazlayıp,yetmezmiş gibi burdan gaz almaya gelmiş,oda yetmemiş .....
konuyu açan arkadaş için gerçekten üzüldüm ;vah vah senede bir kere bile saygı ve hürmeti çok görüyor ;saygisızlık etmek istemem ama ;allah akıl fikir eşinede sabır ihsan etsin....
bbirde kayınvalidesi şehirdışında, birde bizm gibi aynı şehirde olsa ne yapıcak kim bilir ..
güzelim 2 senelik evliyim ;bu tip şeyler sadece senin içini daha çok kemirir;bence bi daha bu tip durumlara prim verme,düşünerek hareket edersen daha i olur bence...
ki ortada bi şey yok!!!sana ne kötülük yaptı anlayamadım ?elbette herkezin kayınvalidesi ile sorunları oluyor ,bazıları gerçekten hasta,bazıları sırf kayınvalideliğini göstermek için ,diş çıkarıyor ;ama seninki bana abes geldi...
ben bile şuanda kayınvalidemle aram soğuk olmasına rağmen ,arayasım geldi kadını...bence biraz dğşün

bir telefon açsa,yada gidip bir akşamda orda kalsa bunların hiç biri olmazdı..
hem buraya konu açmaz,hemde eşiyle arasına soğukluk girmezdi..
çok mu zor yani bunları yapmak..insan sevmese bile eşinin hatrı için yapar...

Biri bu bayana dur desin.
çok agresif olduğunu düşünüyorum ve suçu kayınvalidende değil
başka yerde aramalısın

Kadınlar Kulübü'nde ilk kez böyle bir yorum okudum belki vardır ama inanın ben ilk kez denk geldim. Bu ne kendini bilmezlik bu ne hadsizliktir böyle.

kaynanamdan bıktım yaa! şeklinde neden açılmış bu başlık anlamadım

15 gün aramayan sizsiniz ( ki onlar sizi değil torunları görmek istiyor bence)

teklifi yemek davetim var diyerek red eden sizsiniz ( bence bu durumda aileniz eşiniz ailesini de davet etmesi lazımdı )

buna rağmen bıkan da sizsiniz

birde sizce ne yapayım diye sorduğunu da cevap veren kişilere hakaret edende sizsiniz ?

Bu konuda benim düşüncem ,,

aramalıydın tabiki anneni babanı hatta giderken ben geliyorum bir isteğiniz var mı demeliydin ,

yakında eşinizinde canına tak edecek bence

Son düzenleme:
bu konuyla ilgili yorumumu yapmistim zaten tekrar yorum yapma geregi duymuyordum.
taa ki konu sahibinin "elmayra"adli arkadasa hakretini gorene kadar.
burdaki hickimse sizi yargilamadi.
sizin"sizce haksiz miyim?" sorunuza karsilik haksiz oldugunuza dair yorumlar yapildi.
begenmediginiz yorumlara uslubunuzu bozmadan cevap vermelisiniz.
gizli kisiliginiz gostererek degil.
bu konuya yapan hicbir uye konunun gidisatini degistirmedi.
ama siz bir bayan oldugunuzu unutuyorsunuz.
ben burda konu sahibinden elmayra'dan ozur dilemesini rica ediyorum.
hicbirsey kaybetmezsiniz!!!!

Biri bu bayana dur desin.
çok agresif olduğunu düşünüyorum ve suçu kayınvalidende değil
başka yerde aramalısın

ay gül gül okudum ben bebeğim ve maaş diye bir konusu var ki ;valla tek tavsiyem bu arkadaşın açtığı başka konulara yorum yazılmaması,saçmaladıkça saçmalamış...çok şükür halimize...
açtığı konulara bakarsanız ne kadar saçma olduğunu görüceksiniz..

Bu forumdakileri anlayamıyorum.

KELEBEK38' in neden konularına cevap veriyorsunuz anlayamıyorum.
Her defasında istisnasız böyle cevaplar veriyor..
ÇOK MU ZOR HİÇBİR ŞEKİLDE CEVAP YAZMAMAK ?

Kötü içeriğe şikayet ettim sizi. Kimseye hakaret etmeye hakkınız yok !!!!

Onlarin oldugu bir memlekete gittiyseniz, aramaniz gerekirdi.
Hem torunlarini özlemislerdir.

Kadin sizi aramis ve Babana aldirayimmi seni demis, siz 15 gün gecmesine ragmen
daha müsait olunca ararim demissiniz.

Eşinizin hicmi hatırı yok?

KELEBEK38' in neden konularına cevap veriyorsunuz anlayamıyorum ?

KELEBEK38' in neden konularına cevap veriyorsunuz anlayamıyorum.

Onlarin oldugu bir memlekete gittiyseniz, aramaniz gerekirdi.
Hem torunlarini özlemislerdir.

Kadin sizi aramis ve Babana aldirayimmi seni demis, siz 15 gün gecmesine ragmen
daha müsait olunca ararim demissiniz.

Eşinizin hicmi hatırı yok?

evet sanırım bize cevap vermesi içinde elmayranın gelmesi gerekiyor
ona iyi cevap veriyor

konu sahibi diğer konularına baktım da hep kavga gürültüyle kapanmış çoğu. yani tüm kk üyeleri sana diş bilemediğine göre sen haksızsın demektir değil mi ?

bir konunda da kaynananın maddi olarak durumunun iyi olmadığını ve her oraya gittiğinizde eşinin market alışverişi yapmasından rahatsız olduğunu söylemişsin. senin kaynananı saymamanın sevmemenin küçük görmenin sebebi maddi durumu mu ? şöyle zengin ve aynı zamanda bonkör bir kaynanan olsaydı memlekete gittiğinde onu arar mıydın, haber verir miydin mesela bunu merak ediyorum ? yoksa böyle bu sefer yaptığın gibi aramaz etmez o aradığında da yemek daveti var gelemem mi derdin ?

Ya haklısın da insan herkesi, her kullanıcıyı aklında tutamıyor ki. Her seferinde yorum yapmadna öteki konulara da bakılmıyor. Bakıyorsun biri derdini yazmış. Akıl veriyorsun, öyle diyorsun, böyle diyorsun, en sonunda ağzının payını alıp oturuyorsun da ondan sonra başka konularına bakmak geliyor aklına. doğrusun aslında her yeni konuda kişinin eski konularına bakmak lazım. Ben de insanlar hatırlattıkça hatırladım eski mevzuları.

ya tutamadım kendimi birden carrie.ya her konuma gelip beni yargılıyor resmen yorum yapmıyor resmen yargılıyor

Kötü içeriğe bastıktan sonra yorum yapmıyorum ama bunu görünce dayanamadım.

İstediği kadar yargılasın hakaret etmeye hakkınız yok.. Ne demek ''gerizekalı '' ''beyin yoksunu''. Ne hakla, ne hadle bu şekilde konuşabiliyorsunuz ?

Daha önceki bu tür hakaret içeren mesajlarınıza kibarca uyarıda bulunmuştum yine.
Şimdi yine aynı durum.

Tahammulunuz yoksa konu açmayın..
Sizin gibi zeka küpü birisi ! hakaret ettiği insanlardan her defasında neden fikir istiyor anlayamıyorum ????

Kendinize '' Ah be bacım kaynana değil mi at kazana'' cümlelerini kuracak zeka küpü yandaşlar mı arıyorsunuz ?

Ben neredeyse yorum yazdığımhiçbir kullanıcıyı hatırlamıyorum. Fakat bu kelebekse38 i hatırlamamak mümkün değil.
Bazı üyeleri hafızaya kaydetmek lazım.

Her defasında istisnasız bu şekilde cevaplar veriyor ve yasaklanmıyor.
NEDEN ? Çünkü kötü içeriğe neredeyse çok az kişi basıyor. Herkes cevap veriyor ve unutulup gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…