- Konu Sahibi kelebekse38
-
boşver canını sıkma değmez...
tatile gider ayak morelini bozma...
evet katılıyorum yorumlarınızı okudumda ,gayet mantıklı yazılmış...
vallahi bu kadar hasas bi mevzuda ortada bi şey yokkken kendi kendine gazlayıp,yetmezmiş gibi burdan gaz almaya gelmiş,oda yetmemiş .....
konuyu açan arkadaş için gerçekten üzüldüm ;vah vah senede bir kere bile saygı ve hürmeti çok görüyor ;saygisızlık etmek istemem ama ;allah akıl fikir eşinede sabır ihsan etsin....
bbirde kayınvalidesi şehirdışında, birde bizm gibi aynı şehirde olsa ne yapıcak kim bilir ..
güzelim 2 senelik evliyim ;bu tip şeyler sadece senin içini daha çok kemirir;bence bi daha bu tip durumlara prim verme,düşünerek hareket edersen daha i olur bence...
ki ortada bi şey yok!!!sana ne kötülük yaptı anlayamadım ?elbette herkezin kayınvalidesi ile sorunları oluyor ,bazıları gerçekten hasta,bazıları sırf kayınvalideliğini göstermek için ,diş çıkarıyor ;ama seninki bana abes geldi...
ben bile şuanda kayınvalidemle aram soğuk olmasına rağmen ,arayasım geldi kadını...bence biraz dğşün
vicdanım hiç sızlamadı hiç te pişman değilim yandaş ben buldum sen kafanı yorma gerizekalı her konuma gelip yorum yapmak zorunda değilsin.sen kimsin ki beni yargılıyorsun beyin yoksunu elmayra.çok iyi biliyorum seni aptal
vicdanım hiç sızlamadı hiç te pişman değilim yandaş ben buldum sen kafanı yorma gerizekalı her konuma gelip yorum yapmak zorunda değilsin.sen kimsin ki beni yargılıyorsun beyin yoksunu elmayra.çok iyi biliyorum seni aptal
Biri bu bayana dur desin.
çok agresif olduğunu düşünüyorum ve suçu kayınvalidende değil
başka yerde aramalısın
Bu forumdakileri anlayamıyorum.
KELEBEK38' in neden konularına cevap veriyorsunuz anlayamıyorum.
Her defasında istisnasız böyle cevaplar veriyor..
ÇOK MU ZOR HİÇBİR ŞEKİLDE CEVAP YAZMAMAK ?
Kötü içeriğe şikayet ettim sizi. Kimseye hakaret etmeye hakkınız yok !!!!
ya tutamadım kendimi birden carrie.ya her konuma gelip beni yargılıyor resmen yorum yapmıyor resmen yargılıyor
Ya haklısın da insan herkesi, her kullanıcıyı aklında tutamıyor ki. Her seferinde yorum yapmadna öteki konulara da bakılmıyor. Bakıyorsun biri derdini yazmış. Akıl veriyorsun, öyle diyorsun, böyle diyorsun, en sonunda ağzının payını alıp oturuyorsun da ondan sonra başka konularına bakmak geliyor aklına. doğrusun aslında her yeni konuda kişinin eski konularına bakmak lazım. Ben de insanlar hatırlattıkça hatırladım eski mevzuları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?