- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.671
- 498
- Konu Sahibi kelebekse38
-
Sorunuzun cevabı:aramadığımı nerden biliyosun canım acaba?benimle mi yaşıyosunun
iyi akşamlar arkadaşlar derdim şu:ben 15 gün önce memlekete annemlerin yanına geldim ailem gelip aldı beni ve kızımı.neyse eşim ailesine haber vermemiş bende aramadım derken dün annesi aradı yeni öğrenmiş geldiğimi.buraya gelmeyi düşünmüyor musun babanı göndereyim falan dedi bende yemek daveti var ben müsait olursam ararım dedim.aynı gün eşimle kapıştım neymiş gelince niye aramamışım görgü kuralıymış aramam gerekirmiş annesi kızmış buna belli gelmiş bana söylüyor 15 gün oldu geleli bi annemleri ara istersen falan demiyor.neymiş çocuk varmış çocuğu görmek istiyorlarmış resmen annesi söylemiş sinir oluyorum ya annesinin lafını bana satmasına geçen bayramda böyle oldu.haksız mıyım sizce haklı mıyım aramam gerekir mi?
Sorunuzun cevabı:
Allah aşkına şu yukarıda yazılanları bir oku yaa. Beğenmediğin yorumlar gelince kendini kaybediyorsun. Çocuğun kaya kovuğundan mı cıktı? Sperm bankasından mı aldın? Oğullarının çocuğu o tabi ki göstermek zorundasın. Kafana göre takıl, sonra yok bayramda aramaz yok senede bir kere arar, yok oğlunu doldurur.
Kocanı da kendine benzetmişsin ki anasına babasına haber bile vermemiş torunlarının orda olduğunu. Bi de suçu onun üstüne atıyorsun haber verseydi diye. Neresinden tutarsan tut insanların elinde kalıyorsun. Evlendiğinin farkında değilsin hala.
Pişman da değilsen burda konu açmayacaksın. Vicdanın sızım sızım sızladı ki burda kendine yandaş aradın, ama bulamadın.
vicdanım hiç sızlamadı hiç te pişman değilim yandaş ben buldum sen kafanı yorma gerizekalı her konuma gelip yorum yapmak zorunda değilsin.sen kimsin ki beni yargılıyorsun beyin yoksunu elmayra.çok iyi biliyorum seni aptal
vicdanım hiç sızlamadı hiç te pişman değilim yandaş ben buldum sen kafanı yorma gerizekalı her konuma gelip yorum yapmak zorunda değilsin.sen kimsin ki beni yargılıyorsun beyin yoksunu elmayra.çok iyi biliyorum seni aptal
valla kızlar kusura bakmayın ama bence arasa tabikide iyi olur ama arama mecburiyeti yok ki kocası biliyormu tamam ,bende kışın ailemin yanıan gitmiştim kimseyede söylemedim kayınvalidem falan eşimden duymuş ama gittikten 1,2 sonra telde görüştük biz 15 gün süre zarfı çok uzun bende ozamana kadar dayanamaz arardım ama giderkende ben gidiyorum demem kocam bilsin yeter
kelebekse, sen haksızsın
elmayraya neden hakaret ediyorsun ki şimdi durduk yerde
ayıp değilmi...koskoca kadın..
ya tutamadım kendimi birden carrie.ya her konuma gelip beni yargılıyor resmen yorum yapmıyor resmen yargılıyor
ya tutamadım kendimi birden carrie.ya her konuma gelip beni yargılıyor resmen yorum yapmıyor resmen yargılıyor
Yorumlarım sert olabilir, farklı bakış açısına sahip olabilirim ama yıllardır kimseye hakaret etmedim. Tartışmalarım, gerginliklerim, çenemi tutamadığım çok zaman olmuştur ve hep bu nedenle ban yemişimdir. Yine de her kim olursa olsun asla hakaret etmem.
Eğer süresiz ban yemeyeceğimi bilsem ben bu lafların altında kalmazdım ama bir iki densiz kelime yüzünden buradaki kıymetli arkadaşlarımdan olmak niyetinde değilim.
Yine söylüyorum, Allah ıslah etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?