kaynanamdan bıktım ya......

aramadığımı nerden biliyosun canım acaba?benimle mi yaşıyosunun
Sorunuzun cevabı:

valla kızlar kusura bakmayın ama bence arasa tabikide iyi olur ama arama mecburiyeti yok ki kocası biliyormu tamam ,bende kışın ailemin yanıan gitmiştim kimseyede söylemedim kayınvalidem falan eşimden duymuş ama gittikten 1,2 sonra telde görüştük biz 15 gün süre zarfı çok uzun bende ozamana kadar dayanamaz arardım ama giderkende ben gidiyorum demem kocam bilsin yeter

Ah su kaynanalar.. Ben de esimin ailesi yüzünden bosanmistim daha önce. Çok genc ve çok tahammulsuzdum, şimdi düşünüyorum da, zaten niye tahammül edecektim ki :))

Anlatsam kitap olur gercekten evliyken yaşadıklarımı.. İyi ki kurtulmusum, yoksa cinnet geçirip tüm aileyi dograyabilirdim :) Allah bizi öyle insanlardan ve yaptıklarından korusun inşallah

vicdanım hiç sızlamadı hiç te pişman değilim yandaş ben buldum sen kafanı yorma gerizekalı her konuma gelip yorum yapmak zorunda değilsin.sen kimsin ki beni yargılıyorsun beyin yoksunu elmayra.çok iyi biliyorum seni aptal

Ay sen neden her konunda söylediklerin onaylanmadığı için sinirleniyorsun? Ne bekliyorsun sen ne dersen kabul edelim sevmediklerini sevmeyelim mi? O kadar konu açtın o kadar yorum yapıldı bi durup acaba hatalı benmiyim dedin mi?

Son düzenleme:

kelebekse, sen haksızsın
elmayraya neden hakaret ediyorsun ki şimdi durduk yerde
ayıp değilmi...koskoca kadın..

Son düzenleme:

Komsuya, her zaman cikip gittigin yakinlara giderken tabiki kimse aramaz.. Kv ile ayni cati altindaysan o zaman da saygidan dolayi icap eder.
Burda konu uzakta yasayan ve kvsine yakinda olan ailesine gidip kv sine ben geldim dememesi. 15 gun gecmis, kv si aramis bi de derdim su diye dert yaniyo.... Yanlis.
Kv cok hakli, kocan aynisini senin annene yapsa ne dusunurdun?
Ben de mesafeyi, mesafeli olmayi severim. Zirt pirt her isime karisilsin istemem ama bu baska.
Ben tr ye yanliz gittigimde esimin amcalarina bile ziyarete gidiyorum. Yarim saat oturup kalkiyorum. Incilerim de dokulmuyor!

Buraya dert.yanan sensin, yoruma acan sensin. Hosuna gitmeyen her yorumu yazanlara hakaret etmen, senin problemlerin oldugunu gosteriyor. Sana yorum yazanda kabahat.

ya tutamadım kendimi birden carrie.ya her konuma gelip beni yargılıyor resmen yorum yapmıyor resmen yargılıyor

konunuza yorum yapacak insanları seçemezsiniz maalesef.evet bizde seçemiyoruz.ama beğenmediğimiz yorumlara hakaretle karşılık vermiyoruz.

ben beğenmediğim yoruma susmayı tercih ederim.bence deneyin.birşey kaybetmez aksine kazanırsınız.

Elmayra sert mesajlar yazar zaman zaman. Lafını çekinmez.
Ancak sizin kullandığınız bu ifadeleri kimseye kullandığını görmedim.
Siz de dahil...
Tahammülsüzlüğünüz mutsuzluğunuzun öncelikli sebebi olacaktır.

Ağzını toplar mısın?

KİB yapıldı gerçi ama ben senin hakaretine sessiz kalamam. Benim beyin varlığımı en son sorgulayacak insan sensin kelebek06.

Beni bilmen hoş bir durum ama beni bilmek yerine kendini bilmeni tercih ederim.

ya tutamadım kendimi birden carrie.ya her konuma gelip beni yargılıyor resmen yorum yapmıyor resmen yargılıyor

Ben sana hakaret etmedim, sana küfretmedim, yargılamadım da. İnsanları yargılayan sensin. Negatif yorum alabilecek kapasiteye sahip değilsen konu açmayacaksın.

Kabahat sende değil ki, senin seviyen belli, sana yardım eden de suç. Yazık bana ki sana zaman ayırıp yorum yapıyorum. Allahından bul kelebek, en güzel mükafatı o verir sana.

Bu ne seviyesizlik,ister karşıdaki insanın yaşı büyük olsun ister küçük..Gerizekalı kelimesinin bir BİREYE kullanılması çok küçük düşürücü çok yanlış...Madem katlanılmıyor bir şeylere konu açılmasın buraya,insanlardan yorum beklenilmesin..Ayıp ya,kaç yaşında insanlarız...

Oooo sert yapmışız Kelebek. Çok ayıp, ayıptan da öte aslında burada sana HAKSIZSIN diyen herkesin ne kadar da algılarının ve sezgilerinin güçlü olduğunu kanıtlar nitelikte. Hadi kaynanan sana dert çektirdi, ezdi, üzdü diyelim. Burada iki satır sohbetten fazlasını paylaşmadığın insanlarla ne alıp veremediğin var. Eşinin annesi, çocuğunun babaannesi olan kişiye "Ben geldim." dememekle yaptığın şey, burada Elmayra'ya saydıklarınla aynı kapıya çıkıyor. Ben de zaman zaman Elmayra'yı sert bulurum, zaman zaman katılmam söylediklerine ama bunca yıldır bir kez bile böyle bir dyaloğu bırak bunun onda biri yaşanmadı aramızda.

biz kelebeğe ne yorum yaparsak yapalım ...
hiç sevmeye çalışmadı ki kayınvalidesini.açtığı konuların çoğu bu yönde..
hem gel yorum yaz yardımcı olmaya çalış hemde hakarete uğra...
ayıp...

Yorumlarım sert olabilir, farklı bakış açısına sahip olabilirim ama yıllardır kimseye hakaret etmedim. Tartışmalarım, gerginliklerim, çenemi tutamadığım çok zaman olmuştur ve hep bu nedenle ban yemişimdir. Yine de her kim olursa olsun asla hakaret etmem.

Eğer süresiz ban yemeyeceğimi bilsem ben bu lafların altında kalmazdım ama bir iki densiz kelime yüzünden buradaki kıymetli arkadaşlarımdan olmak niyetinde değilim.

Yine söylüyorum, Allah ıslah etsin.

boşver canını sıkma değmez...
tatile gider ayak morelini bozma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…