Kaynanamdan nefret ediyorum!!!

Neden barışırsın ki, istediği kadar yalvarsın, bana yapılan hakaretleri üstüme yürünmesini küfürleri unutamam eskisi gibi olamam kusura bakmayın diyecektin kocan da laf ederse canı cehenneme. Dertsiz başına dert almışsın. Bende görüşmüyorum kaynanayla bana hakaretler yağdırdı iki Cihan bir araya gelse görüşmem artık isterse kapımda yatsın

aynı nefret duygusunu ben de hissediyorum hatta şu an hayatımda tek nefret ettiğim insan kendisi.
şöyle derse böyle derim diye düşünüp dururum ki görüşmüyorum bile
Bunlar hep zamanında cevap veremedik diye oldu. Ne kadar görüşmesem de içim soğumuyor benim
Ben cevap vermeyi denedim ama üzerime yürüdü saçımı tutmaya çalıştı konuştuğum şeyleri duymadı bile o yüzden sustum 😑

Eee boşuna dememişler ‘kaynana kaynar kazanda kayna’ diye :dondurma: dişe diş kana kan onun gibi davranın sizde. Allahtan kocanız sizin yanınızda💪🏻

Allah yardımcımız olsun, biz de anneyiz onların yaptığı anneliğe sığmıyor.
Vicdanı insanlığı yok zaten oğlunu sevse böyle yapmaz bencil küfürbaz iftiracı beniöde çok üzerime yürüdü ama son ana kadar hep susTum o kadar pişmanım ki ama inemiyorum hala seviyesine gerçekten çok kötü niyetli bir insan ha birde bende 40 yaşında görümce de var onunla beraber Allah’a havale ediyorum Allah belalarını versin içim hiç soğumuyor o kadar çirkin şeyler duydum ki eşimde duygusal bir insan ilk defa gitçek merakla bekliyorum beni neler bekliyor
Ki ben hala bir çok şeye susuyorum çünkü çevreme anlatırsam biliyorum insanlar başkasının üzüntüsünde mutlu olur çatlak çatlak konuşur doğrucu olunca olmuyor bu işler hala susuyorum ama çok şükür ben görüşmüyorum yoksa yüzünü gördükçe kriz geçirirdim

Neden barışırsın ki, istediği kadar yalvarsın, bana yapılan hakaretleri üstüme yürünmesini küfürleri unutamam eskisi gibi olamam kusura bakmayın diyecektin kocan da laf ederse canı cehenneme. Dertsiz başına dert almışsın. Bende görüşmüyorum kaynanayla bana hakaretler yağdırdı iki Cihan bir araya gelse görüşmem artık isterse kapımda yatsın
Kayınbabam tam tersi bir insan ona üzülerek ve eşimin beni annesine karşı edilmeyeceğini bildiğim için yaptığım bir şeydi. Biraz da egom tatmin olmadı değil etrafımda döndüğünü gördükçe :KK16:

aynı nefret duygusunu ben de hissediyorum hatta şu an hayatımda tek nefret ettiğim insan kendisi.
şöyle derse böyle derim diye düşünüp dururum ki görüşmüyorum bile
Bunlar hep zamanında cevap veremedik diye oldu. Ne kadar görüşmesem de içim soğumuyor benim
Sanırım sizin ikizinizim :KK49:
Bende yaklaşık 3 aydır görüşmüyorum tamamen kopardım ipleri heryerden engelledim ne gidiyorum ne gelebiliyor
Hakaretler yağdırınca yeter be dedim kapat telefonu dedim senle mi uğraşacağım bastım engeli ayılıp bayıldı o gün
Evi bile taşıdım başka ilçeye
Eşimde nasıl devirdiğini görüp boşarım seni de dedim tercih senin kimse beni görüştüremez
Oda sen bilirsin dedi haklısın
Oğlunu nasılsın oğlum diye asla aramıyor arıyor ağlanıyor beni kötülüyor hala :)
Hala devam ediyor kışkırtmaya huzur bozmaya.

Sanırım sizin ikizinizim :KK49:
Bende yaklaşık 3 aydır görüşmüyorum tamamen kopardım ipleri heryerden engelledim ne gidiyorum ne gelebiliyor
Hakaretler yağdırınca yeter be dedim kapat telefonu dedim senle mi uğraşacağım bastım engeli ayılıp bayıldı o gün
Evi bile taşıdım başka ilçeye
Eşimde nasıl devirdiğini görüp boşarım seni de dedim tercih senin kimse beni görüştüremez
Oda sen bilirsin dedi haklısın
Oğlunu nasılsın oğlum diye asla aramıyor arıyor ağlanıyor beni kötülüyor hala :)
Hala devam ediyor kışkırtmaya huzur bozmaya.
Peki huzurlu musunuz? Ben hiç değilim. Bana bu kadar şey yapmasına nasıl izin verdim diye içim içimi yiyor. Bir de aynen sizinki gibi hala mağdur o. Sürekli ağlanıyor aramıyorum diye

Kayinvalidemle hic sorunum yok, ben bile esim yokken nadiren gorusurum, neden gousuyorsunuz ki anlamadim.
Esiniz varken yapin ziyaretinizi bitsin gitsin, o size geliyorsa yine esiniz varken kabul edin, aksi durumda musait degiliz deyin.
Yani korkulur boylesinden de, dovmeye kalkmak ne demek, unutulacak bir sey degil ki su an normal davranasiniz.

Ben cevap vermeyi denedim ama üzerime yürüdü saçımı tutmaya çalıştı konuştuğum şeyleri duymadı bile o yüzden sustum 😑
Of bir de çifkef. Benimki de hep mağdurdur, herkese ağlanır ne iyi, ne dini bütün bi insan olduğunu anlatır durur. Kesin çözüm görüşmemek eğer bu mümkün değilse minimumda görüşmek.

Merhaba, bu konuda dertleşecek kimsem yok o yüzden fikirleriniz benim için çok değerli. Lütfen bana beni rahatlatacak birşeyler söyleyin. 4 yıllık evliyim ve kaynana denilen kadın evliliğimin ilk bir buçuk yılını zehir etti zamanında bize. Bir buçuk yıllık süreçte beni oğlumdan ayırdın, oğluma büyü yaptırdın gibi hastalıklı düşünceleri yüzünden beni dövmeye kalkışmalar mı dersiniz, küfürler hakaretler mi dersiniz hepsi ardı ardına yapıldı. Eşim evden kaç defa kovdu bilmiyorum. İletişimi kesti uzun bi süre görüşmedik beni hiç bir zaman ezdirmedi o konuda şanslıydım en azından. Kaynana bunun böyle olmayacağını anlayınca bir anda değişti o cadı kadın gitti sanki yerine melek geldi ayaklarıma kapandı affetmemi istedi bende bir süre sonra affetmiş gibi yaptım ama o günleri asla unutmam. Bir yıldır görüşüyoruz onlarla ve 5 buçuk aylık hamileyim. Kaynanam eşimin yanında torunuma ölürüm gelinime ölürüm tavırları takınıp sadece ikimiz olduğunda surat asıyor hiç konuşmuyor. Yani bazı şeyleri eşimi kazanmak için yaptığı çok belli. Hamileliğin verdiği duygusallıkla ona karşı aşırı tepkiliyim evde sürekli yaptıklarını düşünüp strese giriyorum, nefret duygusunu ilk defa böyle hissediyorum. Bu kadına karşı nasıl davranmalıyım, eskiyi unutamam ama kendime zarar vermeden nasıl düşünmeyi kesebilirim lütfen yardım edin...
Eşinizin yanında iyi davranın bas basayken yüz vermeyin mümkünse kendisiyle yalnız da kalmayın.

Peki huzurlu musunuz? Ben hiç değilim. Bana bu kadar şey yapmasına nasıl izin verdim diye içim içimi yiyor. Bir de aynen sizinki gibi hala mağdur o. Sürekli ağlanıyor aramıyorum diye
Ohoo valla kuzum anlatsam kitap olur, 1 senelik evliyim ama neler yaptı bana. Ben evlendiğimin ertesi gün kadın beni çekti kenara benim senden isteklerim şunlar şunlar dedi. İşe girmişim gibi. Çay doldurmak bacak bacak atmamak düğünde takılan altınları aldılar onlar için surat yapmamak 2 günde bir gitmek eş akrabalarıyla can ciğer olmak 1 sene sonra çocuk yapmak :) tam hatırlamıyorum bunları zırvaladı. Ya havle vela kuvvete dedim. Kendimi bozmadım. Günler geçti baktı ki bınları yapmıyorum başladı bana neden yapmıyorsun burada benim kurallarım geçer dedi. Ailemden de uzaktayım. Uzak şehire evlenmişim :) buldu beni yalnız. Bu ailede onun dediği olurmuş. Bende herhalde iş sözleşmesi yaptım dedim yüzüne. Senin çenen susmuyor saygısız dedi bana :) tüm akrabalarına 7/24 beni anlattı, bazıları hatta ağzından kaçırdı :)
Her gün telefonla arardı neden aramıyorsun benimle ilgilen neden gelmiyorsunuz şuraya gideceğiz plan yapmayın. Kendileri doğulu birde. Kabile yaşamını severler. 20 kişilik grup yerde yemek yerler gelinler çaya şeker atar hizmet eder. Ben batılıyım el bebek büyüdüm. Annem çok ağladı. Soğudum tabi kadından iyice aramamaya başladım o da dozunu arttırdı. Yavaş yavaş hakaret mesajları attı. Eşime ve aileme söylemedim başta. Salakmışım.
Sınra ne zaman gitsek surat beş karış olmaya başladı. Bir kere bizi evden kovdu hadi sgidin dedi..sebebi onun krallarına uyup aramıyormuşum onu. Eşimle birbirine girdiler kötü gelin oldum. Sürekli bana yazılar paylaşmaya başladı. Melek yüzlü şeytan. Yüzü güzel olsa ne olacak. Susuyormuş ama tam paylayacakmış. Nasıl psikolojim bozuldu. Birde yalnızım burada. Evide kendilerine yakın tutmuşlardı. Artık telefonda ondan mesaj hakaret görmeye alışmıştım. 1 2 3. De hakaret mesajına aradım onu baya bağırdım engelledim ne o geliyor ne ben. Evide taşıdım. Hiç olmadığım kadar huzurluyum. Keşke hiç tanımasaydım bu aileyi diyorum bazen. Geçen eşim gene kadına küfürler yağdırdı çünkü kesin bana o... falan dedi ki eşim delirdi. Kendi çocuğunun huzurunu bozdu. Allah bildiği gibi yapsın. Onun yüzünden çocuk yapmıyorum. Eminim gelir evime yerleşir.

Merhaba, bu konuda dertleşecek kimsem yok o yüzden fikirleriniz benim için çok değerli. Lütfen bana beni rahatlatacak birşeyler söyleyin. 4 yıllık evliyim ve kaynana denilen kadın evliliğimin ilk bir buçuk yılını zehir etti zamanında bize. Bir buçuk yıllık süreçte beni oğlumdan ayırdın, oğluma büyü yaptırdın gibi hastalıklı düşünceleri yüzünden beni dövmeye kalkışmalar mı dersiniz, küfürler hakaretler mi dersiniz hepsi ardı ardına yapıldı. Eşim evden kaç defa kovdu bilmiyorum. İletişimi kesti uzun bi süre görüşmedik beni hiç bir zaman ezdirmedi o konuda şanslıydım en azından. Kaynana bunun böyle olmayacağını anlayınca bir anda değişti o cadı kadın gitti sanki yerine melek geldi ayaklarıma kapandı affetmemi istedi bende bir süre sonra affetmiş gibi yaptım ama o günleri asla unutmam. Bir yıldır görüşüyoruz onlarla ve 5 buçuk aylık hamileyim. Kaynanam eşimin yanında torunuma ölürüm gelinime ölürüm tavırları takınıp sadece ikimiz olduğunda surat asıyor hiç konuşmuyor. Yani bazı şeyleri eşimi kazanmak için yaptığı çok belli. Hamileliğin verdiği duygusallıkla ona karşı aşırı tepkiliyim evde sürekli yaptıklarını düşünüp strese giriyorum, nefret duygusunu ilk defa böyle hissediyorum. Bu kadına karşı nasıl davranmalıyım, eskiyi unutamam ama kendime zarar vermeden nasıl düşünmeyi kesebilirim lütfen yardım edin...
eşinin yanında mükemmell davran başbaşa kalınca somurt birşey sorarsa seni örnek alıyorum anne de...sinir oldum belki utanır

Allah iyi etsin ama bu kayinvalidelerin çoğu oğlunu paylaşamıyor değil, gelin gelince kiskancliktan oğlanın değeri artiyor.
Değer verseler kızlarını düşündükleri gibi oğullarını da düşünürler ,damatlarinâ bayılmasalarda aman kızımz iyi olsun diye pek bi damatçi oluyorlar. Ama gelin ağzı ile kuş tutsa tü kaka durumu var.
Tafsiyem eşın yokken görüşme . Eşinle görüşmeye katil yalnız kalma . Kendini doldurma en güzel zamanların hamileliğin tadını çıkar gereksiz şeylere üzülürsun bu seferde bi hamileliģimde bile tat alamadım dersin ,zaman an kaçıyor .

Nefret etme bebegin ona benzemesin ciddi söylüyorum hamilelikte kime sinir olursan kimden nefret edersen çocugun ona benzer derler..

Evet bir anne ama benimde bir annenin evladı olduğumu, onlara emanet olduğumu bile bile üzerime yürüyen, oğluna beddualar eden bir anne... Psikolojik anlamda bir uzmanlığım yok ama bazı problemleri olduğu çok belli ...

Neden bu seviyeye indi aranızdaki ilişki ?

Ne olduda şiddete basvuracak kadar yüz göz olundu ?

Bende eşimin yanında bal kaymak olup eşim yokken evden kovar kapı dışarı ederdim. Eşime söylediğinde de hastalıklı bı kadın bipolar olmalı önce beni dövüyor sonra ölürüm deyip ayağıma kapanıyor şimdi de senin yanında beni bı iyiliyor bi kötülüyor bence anneni en yakın bı ruh ve sinir hastalıkları hastanesine götür derdim. Manyak kadın.

Aynısını yapın sızde yalnız kaldıgınızda da hayatınız boyunca yaptıklarını unutmayacagını söyleyın.

Neden bu seviyeye indi aranızdaki ilişki ?

Ne olduda şiddete basvuracak kadar yüz göz olundu ?
Aramızda somut bir sorun yok. Oğlum eskisi gibi davranmıyor bizi ayırdın, oğlum daha az geliyor, kendimi yalnız hissediyorum oğlum olmayınca, kardeşi abisini özlüyor her gün gelmek zorundasınız bu tarz saçma düşünceler

Back
X