Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aramızda somut bir sorun yok. Oğlum eskisi gibi davranmıyor bizi ayırdın, oğlum daha az geliyor, kendimi yalnız hissediyorum oğlum olmayınca, kardeşi abisini özlüyor her gün gelmek zorundasınız bu tarz saçma düşünceler
Bneşm ki çocuk olunca kaçtı 40 gün boyunca 2 kez geldiAy insalallh
Gelip cökmesine engel olun yeter,kaynana dediğimiz organizma bebek olunca bitiveriyor
Engin bilgilerini lohusanın üzerine kusmak icin![]()
Hep yabancı gibi gör.Bir yabancı böyle davransa zoruna gitmez sonuçta ben öyle yapmaya çalışıyorum eskisi kadar dert olmuyor bu sebepten.Merhaba, bu konuda dertleşecek kimsem yok o yüzden fikirleriniz benim için çok değerli. Lütfen bana beni rahatlatacak birşeyler söyleyin. 4 yıllık evliyim ve kaynana denilen kadın evliliğimin ilk bir buçuk yılını zehir etti zamanında bize. Bir buçuk yıllık süreçte beni oğlumdan ayırdın, oğluma büyü yaptırdın gibi hastalıklı düşünceleri yüzünden beni dövmeye kalkışmalar mı dersiniz, küfürler hakaretler mi dersiniz hepsi ardı ardına yapıldı. Eşim evden kaç defa kovdu bilmiyorum. İletişimi kesti uzun bi süre görüşmedik beni hiç bir zaman ezdirmedi o konuda şanslıydım en azından. Kaynana bunun böyle olmayacağını anlayınca bir anda değişti o cadı kadın gitti sanki yerine melek geldi ayaklarıma kapandı affetmemi istedi bende bir süre sonra affetmiş gibi yaptım ama o günleri asla unutmam. Bir yıldır görüşüyoruz onlarla ve 5 buçuk aylık hamileyim. Kaynanam eşimin yanında torunuma ölürüm gelinime ölürüm tavırları takınıp sadece ikimiz olduğunda surat asıyor hiç konuşmuyor. Yani bazı şeyleri eşimi kazanmak için yaptığı çok belli. Hamileliğin verdiği duygusallıkla ona karşı aşırı tepkiliyim evde sürekli yaptıklarını düşünüp strese giriyorum, nefret duygusunu ilk defa böyle hissediyorum. Bu kadına karşı nasıl davranmalıyım, eskiyi unutamam ama kendime zarar vermeden nasıl düşünmeyi kesebilirim lütfen yardım edin...
Kv nin yaptığını yapın. Eşinizin yanında iyi davranın, eşiniz yokken sizde surat asın. Kv ye hakettiği gibi davranıyor olduğunuz için de içiniz rahat etsinMerhaba, bu konuda dertleşecek kimsem yok o yüzden fikirleriniz benim için çok değerli. Lütfen bana beni rahatlatacak birşeyler söyleyin. 4 yıllık evliyim ve kaynana denilen kadın evliliğimin ilk bir buçuk yılını zehir etti zamanında bize. Bir buçuk yıllık süreçte beni oğlumdan ayırdın, oğluma büyü yaptırdın gibi hastalıklı düşünceleri yüzünden beni dövmeye kalkışmalar mı dersiniz, küfürler hakaretler mi dersiniz hepsi ardı ardına yapıldı. Eşim evden kaç defa kovdu bilmiyorum. İletişimi kesti uzun bi süre görüşmedik beni hiç bir zaman ezdirmedi o konuda şanslıydım en azından. Kaynana bunun böyle olmayacağını anlayınca bir anda değişti o cadı kadın gitti sanki yerine melek geldi ayaklarıma kapandı affetmemi istedi bende bir süre sonra affetmiş gibi yaptım ama o günleri asla unutmam. Bir yıldır görüşüyoruz onlarla ve 5 buçuk aylık hamileyim. Kaynanam eşimin yanında torunuma ölürüm gelinime ölürüm tavırları takınıp sadece ikimiz olduğunda surat asıyor hiç konuşmuyor. Yani bazı şeyleri eşimi kazanmak için yaptığı çok belli. Hamileliğin verdiği duygusallıkla ona karşı aşırı tepkiliyim evde sürekli yaptıklarını düşünüp strese giriyorum, nefret duygusunu ilk defa böyle hissediyorum. Bu kadına karşı nasıl davranmalıyım, eskiyi unutamam ama kendime zarar vermeden nasıl düşünmeyi kesebilirim lütfen yardım edin...
Dua et canim Allah a şikayet et.Ben oyle oyle rahatattim kendimi yoksa baska çözümü yokMerhaba, bu konuda dertleşecek kimsem yok o yüzden fikirleriniz benim için çok değerli. Lütfen bana beni rahatlatacak birşeyler söyleyin. 4 yıllık evliyim ve kaynana denilen kadın evliliğimin ilk bir buçuk yılını zehir etti zamanında bize. Bir buçuk yıllık süreçte beni oğlumdan ayırdın, oğluma büyü yaptırdın gibi hastalıklı düşünceleri yüzünden beni dövmeye kalkışmalar mı dersiniz, küfürler hakaretler mi dersiniz hepsi ardı ardına yapıldı. Eşim evden kaç defa kovdu bilmiyorum. İletişimi kesti uzun bi süre görüşmedik beni hiç bir zaman ezdirmedi o konuda şanslıydım en azından. Kaynana bunun böyle olmayacağını anlayınca bir anda değişti o cadı kadın gitti sanki yerine melek geldi ayaklarıma kapandı affetmemi istedi bende bir süre sonra affetmiş gibi yaptım ama o günleri asla unutmam. Bir yıldır görüşüyoruz onlarla ve 5 buçuk aylık hamileyim. Kaynanam eşimin yanında torunuma ölürüm gelinime ölürüm tavırları takınıp sadece ikimiz olduğunda surat asıyor hiç konuşmuyor. Yani bazı şeyleri eşimi kazanmak için yaptığı çok belli. Hamileliğin verdiği duygusallıkla ona karşı aşırı tepkiliyim evde sürekli yaptıklarını düşünüp strese giriyorum, nefret duygusunu ilk defa böyle hissediyorum. Bu kadına karşı nasıl davranmalıyım, eskiyi unutamam ama kendime zarar vermeden nasıl düşünmeyi kesebilirim lütfen yardım edin...