Kaynanamı çatlatma oyunum:)

Böyle anlatınca ortada kalmış konunuz?.

Belli ki önceleri yaşadıklarınız sonucu bu öfkeyi yaşıyorsunuz ona, yani öyle sanıyorum.
Evetaynen oyle dogru teshis. Bakin ben dun cok rahatsizdim 5 tane serum yedim ve esime dedigi sey su oldu ee bunun icin hastaneye mi gidilir hastaneler sirf bisey yapsin die serum takar bisey oldugundan degil ve bu konusmanin ustune esim eve gelip sen surekli hastasin seni istemiyorum annenin evine git demeye basladi. Bu ve buna benzero kadarsey yasadim ki zamaninda tas dusurdum o sanciyla gittim evlerinde misafirleriyleilgilendim temizlik yaptim bisey olmaz dedi vedu hastaneden geldikten sonra aradim anne corba yaptim getireyim dedim kalktim hasta halimle goturdum kendisine hastamedeo soylediklerine ragmen. Ama o bugum arayip bi nasil oldun bile demedi oylekonusmayi tercih etti cok mu zorduoglunu sormadan oncesen nasil oldun demek

Bence üstüne düştükçe kaynananızda inatlaşacak ve sürekli oğluna ulaşmaya çalışacak.
Onlar ne yapıyorsa sizde gidin eşinizle hem içiniz rahat eder.

Öyledir tabii.
Bizde aile içi mahrem konular damatlar ve gelinlerle paylaşılmaz.

Eşin keklik mi
Avlarlar diye korkuyosun
Annesi yahu, tek avlasa ne yapacak
Lutfen butun yorumlara cevaplarimi okuyun tekrardusununbi empati yapin esim keklik gibi evet ama avlanmasindan korktugumdan degil huzurumun bozulmasini isgemedigimden bu yaptiklarim

Önyargılı değilim..
Birçok konuda fazlasıyla tecrübeli bir insanım..
Ben her durumda insanın çizgisinden dışarı çıkmaması, kişiliğini ve saygınlığını koruması gerektiğini düşünürüm..
Böyle kişilerin seviyesine inmeyi hiçbir zaman kendime yakıştıramam..

Hata sizde. Şöyle ki:
-Hemen dolduruşa gelip annenin evine git diyecek kadar kaba bir hanzo ile evlenmiş olmak ve ona katlanmak
-Zorunda olmadığınız halde çorba yapıp bundan müteşekkir olmasını beklemek.

Lutfen butun yorumlara cevaplarimi okuyun tekrardusununbi empati yapin esim keklik gibi evet ama avlanmasindan korktugumdan degil huzurumun bozulmasini isgemedigimden bu yaptiklarim
Keklik gibi mi ilahi
Bütün yorumlaır okuyamam, konuya ne yazılırsa onu okurum ben
Bi de istediğin kadar 'kayınvalideyi çatlatma oyunu' oyna
Hiç mi oğlunu tek yakalayamayacak? Nereye kadar yani er ya da geç tek kalırlar
Sen niye tek kalmalarından korkuyosun
Sen kendi annenle tek kalınca ne yapıyosunuz ki

Bence üstüne düştükçe kaynananızda inatlaşacak ve sürekli oğluna ulaşmaya çalışacak.
Onlar ne yapıyorsa sizde gidin eşinizle hem içiniz rahat eder.
Canim Kadin acikca yuzumediyorki o gelmesin dusmanca bi tavirda yoksa ben niye bu kadat sinirleneyim kendileri de gidebilir elbette anne ogul sonucta ama yapmaya calistigi huzur bozmak

Her işini size neden söylesin belki sizin öğrenmenizi istemiyor

Nasıl gelin her yaptığını Kv ye söylemezse Kv de de her yaptığın geline söylemez

Sorun Kv de de değil eşinde eşim annesinin misafirini bırakacaksa bile beni yataktan kaldırıp bir yere götürmez bırakır gelir olur biter

Bir de kağıt cidden gelmiş mi ne konuda borç harç mı var sizin bilmediğiniz

Tek kakmalrindan korkmuyorum ki ben kaynanamanin bana yaptigiabuk subuk numaralardan tiksindiigim icin bunu yaptim yoksa korkum yok ayrica bem annemve esim varken yaninda annem bana ddeseki dmadim gelmesin biz seninle bi yere gidelim yada bi isim var vs dese esim o isi bende n ogrenene kadar pesimi birakmaz

1-Dün annesine evrak almaya mı gittiniz,çorba götürmeye mi?
2-Eşiniz sizi evden kovaladığı halde neden evde kalmaya devam ettiniz?
3-Belli ki ana oğul istenmiyorsunuz/sevilmiyorsunuz,bundan sonraki planınız nedir?

Eşin de garip
Ama bana göre garip
Siz birbirinize göre gayet uyumlusunuz

Ben bu tür hareketleri basit olarak gormuyorum. Cunku aynilarini ben de yasadim. Sessiz sakin hasetsiz kavgasiz gurultusuz bir hayat isterken karsima devamli dir dir eden laf sokan oyunbaz bir kv cikti. Insan ister istemez tepki vermek zorunda kaliyor. Vermezsen kendini ezik ve aciz hissediyorsun. Bir nevi kisasa kisas. Yani karsindaki turlu oyunlar cevirecek sen susacaksin. En metanetli kadin bile yapmaz bunu. Belli, anlatilanlar sadece bununla sinirli degil. Yoksa bir annenin ogluyla ozel gorusmesini anlayisla karsilamayak bir eş yoktur. Oncesine bakmak lazim.

bırakın esınız alsın neden böyle bır olayın ıcıne gırıyorsunuz kı cok gereksız geldı bana..zaten bılmenz gereken bısey olsa esınız sıze söyler

Evetkagit gelmisti yok borc degil di ben evdegecekorktugum icin beraber gitmek zorunda kaliyorum bi iki defa olsa sorun degil tabiki birakacak ama bunuhaftada 3-4kez yapiyorlar ve herzaman olmasi sikinti bana her yaptigini soylemesin tamam ama bizi her yaptigimizida didiklemesin meselabizde kaldigi zaman esimle uyudugumuz odaya pat diye girmesin oglum ise gec kalmadinmi diye sormak icin bi karisi var ve alarm var onu da gectik yeni evli ciftiz odaya girmenjn adabi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…