Kaynanamı çatlatma oyunum:)

Ne kadar gereksiz bir yarış içindesiniz yaa Allah aşkına yani. Niye eşinizi sizsiz yakalamaya çalışsın ki size göre sizi mi çekiştirecek hayret valla. Hme hastaydım hastanedeydim diyorsunuz hem de öbür gün kaynananıza çarşıya çıktım, gezmeye gidicez diyorsunuz nasıl hastalık bu? hasta değilseniz çarşıya çıkabiliyorsanız eşiniz niye evde? hadi bugün için plan yapmıştınız eşiniz evde diye dün niye seni bırakıp gitmelerine izin vermedin ki? hastaydın hani nasıl gezeceksiniz o da bir tezat..

anlayamadım yani gezmeye gidicem deyince çatlamış mı oluyor çok garipsiniz yaa. İyi yarışın nereye kadar bu en çok size zarar verir çatışmak yerine dost olmayı deneseniz?

Bakın olaylar içinizde tutup başka şekilde intikam almayın

Söyleyin anında Kv ye böyle yapma diye

Odaya daldı uyandırmaya vs bence çok da dert değil siz değil o utansın

Haftada 3-4 çağırana gelemem desin eşin misafir nasıl geldi ise öyle gitsin taksi çağırsın vs

Evde neden korkasın ayrıca Kv sırf seni rahatsız etmeye bile çağırır o zaman gitme uyuyamaz vs dersen aç ışığı otur

Huzursuz olduğunu fark ettirme sevmediğin davranışı da direkt yapan kişiye söyle

eşin seni istemiyor farkında mısın? ne demek sen hasta oluyorsun annenin evine git. ayrıca kv denin çatladığını hiç düşünmüyorum kaybeden sen olursun dikkat et.

Rahatsizligim serumlarla gecti mide problemi oldugu icin . Bugun daha iyiyim dun beni birakip gitmelerine biseydemedim izin vermeme gibi bi durum yok gittiler ve sormadim bileeesime sonradan nereye gittiniz diye. Bugun icin plan yaptik uyuyunca kiyamadim uyandirmaya aksami bekliyorum zaten hep dosttum 1 sene icindedostluktan anlamadiklari icin bu hale geldim

kaynananızla yarışa gireceğinize ne rahatsızlığınız varsa eşinizle konuşsanız daha sağlıklı olmaz mı ?
Yarisa girdigim yok sadece inun yaptigi yatisa katilim sagladim bugun itibariyle.Evet saglikli olur ama esim dengeyi kuramadigi icin durumlar boyle zaten

Yarisa girdigim yok sadece inun yaptigi yatisa katilim sagladim bugun itibariyle.Evet saglikli olur ama esim dengeyi kuramadigi icin durumlar boyle zaten

sorunun asıl kaynağına inmek yerine dolaylı olarak kendinizi yormaya devam edin o zaman. kolay gelsin.

şimdi düşündüm de annemle eşimin bilmediği onlarca şey paylaşıyoruz. ve eşimin ben istemeden bu konulara dahil olmasını asla istemem.

Ne çeşit bir ilişkiniz var sizin ya?
Evlenmeden oncecok guzel bi iliskimiz vardi hersey esimin annesinin istedigi biriyle degil benimle evlenmesiyle basladi hem de daha onlara ev araba almadan benimle evlenmesi sorunlarin basioldu

Benim anlamadığım hasta olan bir eşe bir kadına bir insanımsı yaratığın git defol annenin evine hastasın vs diyerek kovması, dahada garibi eşin yani kadının bu seviyesizliğe bu değersizliğe karşılık vermeyip kaynana çatlama oyunu oynaması. Konu Sahibi yıllanmayan bir evlilikte yaratık sizi kovuyor evden farkındamısınız? Daha neyin yarışı bu kv ile? Siz önce gururunuzu toplasanıza yerden...

nekadar gereksiz, nekadar ince hesaplar..
başka işiniz yok mu gerçekten..

Evlenmeden oncecok guzel bi iliskimiz vardi hersey esimin annesinin istedigi biriyle degil benimle evlenmesiyle basladi hem de daha onlara ev araba almadan benimle evlenmesi sorunlarin basioldu
annesinin istediği kızla evlenseydi eşin onunla mutlu olurmuyduu?
hiç mi oğlunun mutluluğu düşünemiyor.
bak siz severek evlenmişsin.. Allah bozmasin inş hep böle olun
kv seni hiç sevmemiş.. ne yapan ne etsen sevmemiş .
çünkü istediği kizi alabilmek için senle oğlunu ayırmaya çalışıyor..
buna benzer bi tv de izlemişim.. sırlar dünyasi gibi tv de.. en sonra kadin perişan halindeydi.. ilk gelini ona yardim etmişti geri getirmeye çalışmişti de ilk gelini başka biriyle evlenmişti çocuğu bide olmuştu.. çok etkileyiciydi. Rabbim her insana ders veriyor.

Ay ben birşey anlamadım, ne gereksiz diyaloglar bunlar.

Alın kocanızı hücreye kapatın ki hiç annesiyle görüşemesin yani ne bu meraklılık. Anlatılacak birşeyse zaten eşiniz size söyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…