- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi rosebeauty
-
Hicbiseyolmayacak diger yorumlarda da dedim acikcaniyetini soylesin ben de acik davranayimkayınvaliden de sen de gereksiz bi yarışın içindesiniz. eşinizi sizsiz yakalasa ne olacak onu anlamadım.
Evetkagit gelmisti yok borc degil di ben evdegecekorktugum icin beraber gitmek zorunda kaliyorum bi iki defa olsa sorun degil tabiki birakacak ama bunuhaftada 3-4kez yapiyorlar ve herzaman olmasi sikinti bana her yaptigini soylemesin tamam ama bizi her yaptigimizida didiklemesin meselabizde kaldigi zaman esimle uyudugumuz odaya pat diye girmesin oglum ise gec kalmadinmi diye sormak icin bi karisi var ve alarm var onu da gectik yeni evli ciftiz odaya girmenjn adabi var
Hicbiseyolmayacak diger yorumlarda da dedim acikcaniyetini soylesin ben de acik davranayim
Rahatsizligim serumlarla gecti mide problemi oldugu icin . Bugun daha iyiyim dun beni birakip gitmelerine biseydemedim izin vermeme gibi bi durum yok gittiler ve sormadim bileeesime sonradan nereye gittiniz diye. Bugun icin plan yaptik uyuyunca kiyamadim uyandirmaya aksami bekliyorum zaten hep dosttum 1 sene icindedostluktan anlamadiklari icin bu hale geldimNe kadar gereksiz bir yarış içindesiniz yaa Allah aşkına yani. Niye eşinizi sizsiz yakalamaya çalışsın ki size göre sizi mi çekiştirecek hayret valla. Hme hastaydım hastanedeydim diyorsunuz hem de öbür gün kaynananıza çarşıya çıktım, gezmeye gidicez diyorsunuz nasıl hastalık bu? hasta değilseniz çarşıya çıkabiliyorsanız eşiniz niye evde? hadi bugün için plan yapmıştınız eşiniz evde diye dün niye seni bırakıp gitmelerine izin vermedin ki? hastaydın hani nasıl gezeceksiniz o da bir tezat..
anlayamadım yani gezmeye gidicem deyince çatlamış mı oluyor çok garipsiniz yaa. İyi yarışın nereye kadar bu en çok size zarar verir çatışmak yerine dost olmayı deneseniz?
Daha yillanamadik malesef yeni evliyizOkurken daraldım valla. Ne tuhaf bir yarış kaç yıllık evlisiniz
Yarisa girdigim yok sadece inun yaptigi yatisa katilim sagladim bugun itibariyle.Evet saglikli olur ama esim dengeyi kuramadigi icin durumlar boyle zatenkaynananızla yarışa gireceğinize ne rahatsızlığınız varsa eşinizle konuşsanız daha sağlıklı olmaz mı ?
Yarisa girdigim yok sadece inun yaptigi yatisa katilim sagladim bugun itibariyle.Evet saglikli olur ama esim dengeyi kuramadigi icin durumlar boyle zaten
Evlenmeden oncecok guzel bi iliskimiz vardi hersey esimin annesinin istedigi biriyle degil benimle evlenmesiyle basladi hem de daha onlara ev araba almadan benimle evlenmesi sorunlarin basiolduNe çeşit bir ilişkiniz var sizin ya?
annesinin istediği kızla evlenseydi eşin onunla mutlu olurmuyduu?Evlenmeden oncecok guzel bi iliskimiz vardi hersey esimin annesinin istedigi biriyle degil benimle evlenmesiyle basladi hem de daha onlara ev araba almadan benimle evlenmesi sorunlarin basioldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?