Kaynanamı çatlatma oyunum:)

Senin eşin ise onunda oğlu bi rahat bırakın.
Herşeyi bilmek müdahil olmak zorunda mısınız?
Belki senin bilmemen gereken birşey..
Bu kadar duyarsiz olmayın

Lutfen butun yorumlara cevaplarimi okuyun tekrardusununbi empati yapin esim keklik gibi evet ama avlanmasindan korktugumdan degil huzurumun bozulmasini isgemedigimden bu yaptiklarim
Sen surekli hastasin seni istemiyorum
Kalk ananin evine giden biriyle sizin huzurunuz mu var ?

aslında ben kayınvalıdenızle cok anlasabılecegınızı dusundum
bı dusunun neden acaba

Şaka mısınız? Neye ihtiyaç duydunuz böyle bir şey . olan adama olmuş iki hasta insanın arasında kalmış.paylaşılmayan adam.

Evlenmeden oncecok guzel bi iliskimiz vardi hersey esimin annesinin istedigi biriyle degil benimle evlenmesiyle basladi hem de daha onlara ev araba almadan benimle evlenmesi sorunlarin basioldu
bir odunla evlisin canım. hasta karısını evden kovan adam senin kocan. kv çatlatma oyunun inşallah sana eşinin iki tokat patlatma gerçeğine dönmez.

Ne kadar boş işlerle uğraşıyorsunuz ya. İşiniz gücünüz yok mu, cidden hayatınız durup bunlara kafa yoracak kadar boş mu... hayır, yapılan yanlış yok, hak arama yok, iş olsun diye kaynanayla uğraşmak filan. Haliniz acınası burdan bakınca, haberiniz olsun.

Bunlarla uğraşarak o kadar çok şey kaçırıyorsunuz ki hayatta, bir bilseniz öyle pişman olursunuz ki bu işlere harcadığınız zamana, aklınızı ve enerjinizi bunlara harcamak yerine öyle tatmin edici şeyler yapabilirsiniz ki oysa... Hayat aslında hiç böyle bir şey değil. Ama ne diyeyim hayat sizin. Tebrik ederiz o zaman, kv ile oğlunu baş başa bırakmamışsınız, oh ne ala..
Ayrıca bu konu BDVye uygun da değil bence, bir tek ben mi uygunsuz buldum bilmem

Gururumu yerden toplayip gidecegim ama zamani var suan icin gidecek yerim yok malesef sartlarimi olgunlastirdigimda gidecegim sizin icin byle konusmak kolay tabi

Sen surekli hastasin seni istemiyorum
Kalk ananin evine giden biriyle sizin huzurunuz mu var ?
Bu cumleyi bana annesinin yuzunden kurdu iste sinirim bu yuzden bakin biz severek evlendik ve esimle annesi iliskimize dahil olmadigi surece hicbir problemimiz yok

Amma üstüne gittiniz kadının ya...zaten kimse burada kv sorunu yaşamıyor,hiç kimsenin eşi anacı değil ,bir tek konu sahibinin ki!Her gün açılan konu var, onlarca, ne yapacağım kv sorunlu diye!Arkadaşım konuyu açarken samimi bir şekilde anlatımınız ,birçok kişiye sanırım itici geldi...Yani kv ile bir savaş varmış ta kim önce parkura varacak gibi!ona istinaden de yanlış anlaşıldınız...Keşke derdinizi soru cvp değilde,suçlamalar karşısında değilde, başlık açtığınız konu içinde anlatsaydınız'

İşi neymiş para muhabbeti olmasın merak ettm bendee .. eşine sorne dönüyor die

ana oğulu rahat bırak ne diye karışıyosunki. sanki devlet sırrı tövbe tövbe

Bu cumleyi bana annesinin yuzunden kurdu iste sinirim bu yuzden bakin biz severek evlendik ve esimle annesi iliskimize dahil olmadigi surece hicbir problemimiz yok
Iyi de ben bunu anlamiyorum ..
Demekki esiniz kisiligini henuz tamamlamamis ki anasinin lafiyla hoop degisiyor ..
Annesinin lafiyla hareket ediyor demekki ..
Kendi dusunemiyor ..
Ne zordur yetisiz biriyle evli olmak yahu ..
Cocuk mu kalk annene git sen her gun hastasin seni istemiyorum diyen biri akilli birinin edecegi laf degil ..
Kv ne kadar cabbar olursa olsun
Biri beni boyle kurmaya calissa ne diyosun manyak misin diye sorarim
Annem olsa bile ..
Kisiligini tamamlamamis insan bana gore koca moca olamaz ..

başlığı görünce
senin kaynanayı ortadan çatlayan yumurta gibi geldii
oğluyla gizli konuşsa ne olacak ,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…