- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.671
- 498
- Konu Sahibi rosebeauty
-
kızlar kaynanam bugünden beri arıyor esimi eşimin tel, bende şarja takılı. ilkinde ben açtım hemen eşimi sordu nerde diye bende uyuyo dedim bu arada ben dün hastanedeydim rahatsızdım kalkmış eşimle hastneye gelmiş meraklı sonrada diyoki oğlum senle işim var once rosebeauty i eve bırak bende dedim ne işin var ee bi işim var dedi uzatmadım bugün de aradıgında bana hiç demedi nasıl oldun sonra kaynanama dedim ki hayırdır eee bi kağıt gelmiş eve onu dicekktim bende dedim ki çarşıya çıkıcam ben gelir alırım hemen çevirdi ee kendi gelsin alsın ben de dedim ben gelir alırım kapattım
sonra gittim kağıdı almaya bana diyor ki hayırdır sen niye geldin almaya bende dedim çarşıda işim var geçerken alayım dedi ne işin var dedim bi iş işte dün bana yaptıgının aynısı:) dediki eee kendi gelip alırdı bende dedimki biz o uyanınca gezmeye gidicez gelemez suratı düştü kapıyı kapattı adım kadar emindim ki eşimi arayacak ki hemen aradı ama eşim uyudugu için aramaları yine ben gördüm kaynanam eşimi bensiz yakalamaya çalışıyor derdini anlayamadım
Sen surekli hastasin seni istemiyorumLutfen butun yorumlara cevaplarimi okuyun tekrardusununbi empati yapin esim keklik gibi evet ama avlanmasindan korktugumdan degil huzurumun bozulmasini isgemedigimden bu yaptiklarim
bir odunla evlisin canım. hasta karısını evden kovan adam senin kocan. kv çatlatma oyunun inşallah sana eşinin iki tokat patlatma gerçeğine dönmez.Evlenmeden oncecok guzel bi iliskimiz vardi hersey esimin annesinin istedigi biriyle degil benimle evlenmesiyle basladi hem de daha onlara ev araba almadan benimle evlenmesi sorunlarin basioldu
Gururumu yerden toplayip gidecegim ama zamani var suan icin gidecek yerim yok malesefBenim anlamadığım hasta olan bir eşe bir kadına bir insanımsı yaratığın git defol annenin evine hastasın vs diyerek kovması, dahada garibi eşin yani kadının bu seviyesizliğe bu değersizliğe karşılık vermeyip kaynana çatlama oyunu oynaması. Konu Sahibi yıllanmayan bir evlilikte yaratık sizi kovuyor evden farkındamısınız? Daha neyin yarışı bu kv ile? Siz önce gururunuzu toplasanıza yerden...
Bu cumleyi bana annesinin yuzunden kurdu iste sinirim bu yuzden bakin biz severek evlendik ve esimle annesi iliskimize dahil olmadigi surece hicbir problemimiz yokSen surekli hastasin seni istemiyorum
Kalk ananin evine giden biriyle sizin huzurunuz mu var ?
ana oğulu rahat bırak ne diye karışıyosunki. sanki devlet sırrı tövbe tövbekızlar kaynanam bugünden beri arıyor esimi eşimin tel, bende şarja takılı. ilkinde ben açtım hemen eşimi sordu nerde diye bende uyuyo dedim bu arada ben dün hastanedeydim rahatsızdım kalkmış eşimle hastneye gelmiş meraklı sonrada diyoki oğlum senle işim var once rosebeauty i eve bırak bende dedim ne işin var ee bi işim var dedi uzatmadım bugün de aradıgında bana hiç demedi nasıl oldun sonra kaynanama dedim ki hayırdır eee bi kağıt gelmiş eve onu dicekktim bende dedim ki çarşıya çıkıcam ben gelir alırım hemen çevirdi ee kendi gelsin alsın ben de dedim ben gelir alırım kapattım
sonra gittim kağıdı almaya bana diyor ki hayırdır sen niye geldin almaya bende dedim çarşıda işim var geçerken alayım dedi ne işin var dedim bi iş işte dün bana yaptıgının aynısı:) dediki eee kendi gelip alırdı bende dedimki biz o uyanınca gezmeye gidicez gelemez suratı düştü kapıyı kapattı adım kadar emindim ki eşimi arayacak ki hemen aradı ama eşim uyudugu için aramaları yine ben gördüm kaynanam eşimi bensiz yakalamaya çalışıyor derdini anlayamadım
Siz varsiniz siz yetersiniz diye gelmedikNerede politik olun kv
konularında! diyen üyeler,politik olmaya çalışan arkadaşı, neden yanlız bıraktınız burada?
Iyi de ben bunu anlamiyorum ..Bu cumleyi bana annesinin yuzunden kurdu iste sinirim bu yuzden bakin biz severek evlendik ve esimle annesi iliskimize dahil olmadigi surece hicbir problemimiz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?