Kaynanamı çatlatma oyunum:)

Konunun tamamini okumadiniz sanirim bununla gozunuz korktuysa siz de onun bi tekisiniz Allah ilerdeki gelininize yardim etsin. Insallah size ben gibi bi gelin nasip etmesin not: siz benim nasil bir insan oldugumu bilmediginiz icin ettigim bedduayi dua sanabilirsiniz sanin bi zahmet

Offf ne kadar enteresansiniz!

Ben konunun tamamini okumus birisi olarak neden kaynananizla bu kadar inatlastiginizi anlamadim, evlisiniz diye anne ogul iliskilerine bu kadar karisma hakkini kendinizde nasil buluyorsunuz? Bas basa konussalar ne olacak cok merak ettim?

Ayrıca benim eşimde bazen yanliz gitmek ister ailesine bilirimki bişeyler paylaşmak ister annesiyle hiç aklma kötü bişey getirmem karışmam buna hakkım yok ortada kötü bişey varsda bu benim sorunum değil ben iyiligimi fedakarligmi sonuna kdr yaparm bu dusuncedeyim net..

Anne oğul baş başa konuşup vakit geçiremeyecek mi evlendiniz diye. Bir oğlan annesi olarak inşallah böyle bir gelinim olmaz diyorum..
Öfke duymakta haklı olabilirsiniz ama başlık çok çirkin...

Son düzenleme:
Ben konunun tamamini okumus birisi olarak neden kaynananizla bu kadar inatlastiginizi anlamadim, evlisiniz diye anne ogul iliskilerine bu kadar karisma hakkini kendinizde nasil buluyorsunuz? Bas basa konussalar ne olacak cok merak ettim?
Ya arkadasim anlatamiyorum galiba basbasa konusmalari degil sorunum kadinin surekli beni dislayarak oyunlar oynayarak esimin bensiz yaninda kalmasini istemesi. Evliyseniz kayinvalideniz esinizin kendisiyle beraber uyumasini soyledigine sahitbolsaniz size desen annende git kal dese tepkiniz ne olurdu ?

Anne oğul baş başa konuşup vakit geçiremeyecek mi evlendiniz diye. Bir oğlan annesi olarak inşallah böyle bir gelinim olmaz diyorum..
Konuyu ne trafinizla okuyorsunuz merak ettim dogrusu

Ofke duymuyorum yapilanlara karsilik veriyorum o kadar insallah benim gibi gelininiz olmaz size de beddua ediyorum ama siz dua sanin.

Ofke duymuyorum yapilanlara karsilik veriyorum o kadar insallah benim gibi gelininiz olmaz size de beddua ediyorum ama siz dua sanin.

Beddua mı ediyorsunuz? yahu burada eleştiri kabul edemeyeceksiniz açmayın konu yani saçma sapan bir yarışa girmişsiniz kadının da yaptığı bir şey yok burada tanımadığınız insanlara size katılmıyorlar diye beddua ediyorum siz dua sanın derseniz kaynanaya neler yapmazsınız tabi. Konuşmalarınız ne kadar terbiyesizce. Allah eşinize sabırlar versin.

Kaynana birsey yapmiyor diyenler acaba o kaynananin karsi komsusu mu? Bu kadar kesin konustugunuza gore taniyor olmalisiniz. Benden tavsiye konuyla ilgili konu sahibinin tum yorumlarini okuyup ondan sonra cevap verin lutfen.

Madem böyle elle tutulur! gerekçeleriniz var, o zaman her boyle davrandiginda acik acik soyleyin rahatsiz oldugunuz hususlari, bu soguk savas da nedir? Insan onunla yarisacagim derken kendine saygisini yitirir, ogluyla yalniz kalmak icin bahaneler uretiyor, oyunlar oynuyor, peki siz de ayni taktik ile karsilik verince ondan ne farkiniz kaliyor acaba?

Acikca soyledim kadin yuzume ogluma almak istedigim baska kiz vardi seninle evlendi sizin beraber olmanizi istemiyorum diye acikca dedi ama ben bunu esime ispat edemeyecegim icin bana inanmayacagi icin soyleyemedim bu durum da soguk savasmassiniz ne yaparsiniz

Kaynana birsey yapmiyor diyenler acaba o kaynananin karsi komsusu mu? Bu kadar kesin konustugunuza gore taniyor olmalisiniz. Benden tavsiye konuyla ilgili konu sahibinin tum yorumlarini okuyup ondan sonra cevap verin lutfen.
Biyoist keske herkes senin kadar duyarli olabilse .

Biyoist keske herkes senin kadar duyarli olabilse .
Boyle dalga gecer gibi umursamaz cevap yazanlarin kalbinde merhamet duygusunun olmadigini dusunuyorum. Sizin yerinize kendimi koydum. Bana bu sekilde davranilsa yuzlerine bile bakmazdim. Saygi gormek isteyen insan once saygi gosterecek. Ama sizde en buyuk suc esinizde bir insan karisina bu kadar mi deger verir. Yarin size birsey olsa ne esiniz ne de kayinvalideniz donup bakmaz o yuzden siz kendinize sahip cikin. Rabbim kimseyi kimseye muhtac etmesin.

Cok dogru soyluyorsun biraz kendimi toparlayinca bu sehirden de bu evlilikten cekip gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…