Kaynanamı çatlatma oyunum:)

O eşi siz seçtiniz o yanlış ilişkiyi de siz devam ettiriyorsunuz..insanlar doğru eş seçiyor ya da sağlıksız ilişkilere katlanmayı seçmiyor diye kimseyi suçlayamayız kendimizi de kurban olarak göremeyiz.Siz kurban değilsiniz o evliliği de siz seçtiniz,sürdürmeyi de siz seçiyorsunuz.Yani seçimlerinizin sonucunu yaşıyorsunuz.Dolayısıyla kaynana ile tencere kapak yazan arkadaş doğru yazmış..

konuyu tam okumadım ama yanlış anlamayında o size yapsa şahsen ben çok üzülürümm ve daha anneme düşerim noldu diye yani yanlış taktik bence!

Daha önce yaşadıklarını anlamadığı, direkt konuya girdiği için çoğumuz anlamadık.
Yorumlarda , onu anlamayan, evinde kaldığı zaman huzursuzluk veren, oğlum da oğlum diye dolaşan biri var ortada.

Böyle insanlar insanın hayat enerjisini tüketir, doğru düşünmesini engeller.

Klavye arkasından çok kolay yargiliyoruz aslında. Kelimeler soğuktur. Anlamak güçtür.
Ve yine kendi yapamadiklarimizi, o günkü ofkemizi , olumsuzluklarimizi kelimelere yansitabiliyoruz.

Bazen öyle fütursuzca mesajlar görüyorum ki ağzım açık kalıyor.

Normalde sorunlariniz varmi kaynananizla ve iceri davet etmenesi garip geldi kapidan aldim vs diyince

bence iyi yapmışsın ya. bilmiyorum biri böyle yapıyosa kv iyice çileden çıkarmıştır konu sahibini

bence iyi yapmışsın ya. bilmiyorum biri böyle yapıyosa kv iyice çileden çıkarmıştır konu sahibini
Buraya yazdiklarim bir kismi ben direk giris yaptim konuya oncesi hatta ve hatta istemeye geldikleri gunden berinin birikimi var

Polyanna tam dogru noktadan yakalamissim ben burda tepki veren insanlari takmiyorum cunku ne yasaandigini bilmiyorlar o yorumlari yapanlar esleriyle ayni sofrada asla yanyana oturamamis olsa idi kiyamet koparacaknolan insanlar baskasina oyle sert yorum yapmak kolay

Benim şahsi fikrim olarak bu durum size komik geliyosa devam edin. Ama bu durum size hırs kıskançlk vs veriyosa devam etmeyin bırakın salın gitsin. Ayrıca özel konular varsa evladım senle özel konuşcam der tmm bu kdr konuşulr. Kağıdımı al kağıdımı verlere ne gerek bar ben anlayamadım

Oglum olacak...gozum korktu yeminleAllah herseyin hayirlisini versin ne diyelim.Adam sizinle evlendi diye annesiyle bas basa kalma hakkini kaybetmis artik.Siz nasil kv.yaninda esinizle herseyi konusamiyorsaniz kv.de ogluna ozel sizin yanizda konusmak istemedigi biseyi konusmak isteyebilir.Anlayisli bir insan olmak ve herseyin altinda kotu niyet aramamak bu kadar mi zor

çalışmıyorsunuz sanırım.
Meslegim var atanacak puanim var calismama izin vermiyorlar bulundgum sehirde degil farkli sehire atanma durumum vr ve k.v esimi yollamadigi icin esimde beni tek yollamiyor boyle celiski icindeyim. Cunku ben gidersem ellerinin onunde donen kimse olmayacak islerine gelior boylesi

Allah aşkına bu ne ya bu dert mi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…