- 13 Kasım 2015
- 1.149
- 787
- 73
- 38
- Konu Sahibi rosebeauty
-
H
hangimizin yaptigi cirkin ? Siz esinizin tatil gununde size ayrilmis bi zamanda yataginizdan kaldirilip eften puften islerle ugrastirildinizmi hic esiniz gecenin bi yarisinda her zaman kaynananizin misafirlerini evine birakmak icin sizi yataginizdan kaldirip goturdu mu hic dedigim gibi cok basite aliyorsunuz
Ben yorumlarımda, konu sahibine ,politik olma adına bir yöntem sunduğumu hatırlamıyorum...kelin ilacı olsa başına sürer!Tabi itici geldiğini yazdım,ama bu kadar üstüne de gidilmesini anlayamadım....Anlayacağın ben yetemedim,siz buyrun!Siz varsiniz siz yetersiniz diye gelmedik
Ogluyla konusmasini engellemek gibi bir amacim yok ki zaten ben yaptigi oyunlara kiziyorumbaşlığı görünce
senin kaynanayı ortadan çatlayan yumurta gibi geldii
oğluyla gizli konuşsa ne olacak ,,
Buraya yazdiklarim bir kismi ben direk giris yaptim konuya oncesi hatta ve hatta istemeye geldikleri gunden berinin birikimi varbence iyi yapmışsın ya. bilmiyorum biri böyle yapıyosa kv iyice çileden çıkarmıştır konu sahibini
Polyanna tam dogru noktadan yakalamissim ben burda tepki veren insanlari takmiyorum cunku ne yasaandigini bilmiyorlar o yorumlari yapanlar esleriyle ayni sofrada asla yanyana oturamamis olsa idi kiyamet koparacaknolan insanlar baskasina oyle sert yorum yapmak kolayBen yorumlarımda, konu sahibine ,politik olma adına bir yöntem sunduğumu hatırlamıyorum...kelin ilacı olsa başına sürer!Tabi itici geldiğini yazdım,ama bu kadar üstüne de gidilmesini anlayamadım....Anlayacağın ben yetemedim,siz buyrun!
Meslegim var atanacak puanim var calismama izin vermiyorlar bulundgum sehirde degil farkli sehire atanma durumum vr ve k.v esimi yollamadigi icin esimde beni tek yollamiyor boyle celiski icindeyim. Cunku ben gidersem ellerinin onunde donen kimse olmayacak islerine gelior boylesiçalışmıyorsunuz sanırım.
Allah aşkına bu ne ya bu dert mi yanikızlar kaynanam bugünden beri arıyor esimi eşimin tel, bende şarja takılı. ilkinde ben açtım hemen eşimi sordu nerde diye bende uyuyo dedim bu arada ben dün hastanedeydim rahatsızdım kalkmış eşimle hastneye gelmiş meraklı sonrada diyoki oğlum senle işim var once rosebeauty i eve bırak bende dedim ne işin var ee bi işim var dedi uzatmadım bugün de aradıgında bana hiç demedi nasıl oldun sonra kaynanama dedim ki hayırdır eee bi kağıt gelmiş eve onu dicekktim bende dedim ki çarşıya çıkıcam ben gelir alırım hemen çevirdi ee kendi gelsin alsın ben de dedim ben gelir alırım kapattım
sonra gittim kağıdı almaya bana diyor ki hayırdır sen niye geldin almaya bende dedim çarşıda işim var geçerken alayım dedi ne işin var dedim bi iş işte dün bana yaptıgının aynısı:) dediki eee kendi gelip alırdı bende dedimki biz o uyanınca gezmeye gidicez gelemez suratı düştü kapıyı kapattı adım kadar emindim ki eşimi arayacak ki hemen aradı ama eşim uyudugu için aramaları yine ben gördüm kaynanam eşimi bensiz yakalamaya çalışıyor derdini anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?