Annem vefat etti babami yanima almak istiyorum oyle bir durum netlesirseVala ben eşime diyorum madem birinin annesiyle yaşayacagım kendi annemle yaşarım. Benim kaynanam aşırı korkak.Eşi ölünce eminim tek kalamam diyecek. Ama aynı evde yapabilecegimi sanmıyorum. Kabul etme. Eşine de. Annen gelsin ben de anneme gidiyorum de.
Soylemedigimi mi saniyorsun daha babasi yogun bakima girdiginde gelip babama bisi olursa annemi yanima alacagim dedi bende hic uzatmadan cevabimi soyledim evliligimizin bitecegini cunku gelirsede zaten bitecek yasamak cok zor anasiylaSizin sözlerinizi takmayan , istediklerine saygı duymayan, soyledikleriniz duymazlıktan gelen adamı nasıl seviyorsunuz?. Bı de sizden onay almadan zorla eve yerlestirecek. Rest çekmekten korkuyor gibisiniz. Bu eve annen gelirse bu evlilik biter, gece anana sarılır uyursun dersiniz. Getirirse de zaten adam anasına sarılıp uyumak istiyor demektir. Gitsin anasıyla yaşasın. Böyle ana kuzusu , karısını insan yerine koymayan adamları sevmeyin, çünkü onlar sizi eşi değil , hizmetcisi , anasina bakıcı olarak görüyor
O zaman kaynananda gelmek ısteyecek.bence herkes evınde kalsınAnnem vefat etti babami yanima almak istiyorum oyle bir durum netlesirse
Aynı evde olmaz ki. Hem evınız ufak. Baska cocugu yok mu kadının. Eve almak yerine hergün annesıne ugrasın eşinizSoylemedigimi mi saniyorsun daha babasi yogun bakima girdiginde gelip babama bisi olursa annemi yanima alacagim dedi bende hic uzatmadan cevabimi soyledim evliligimizin bitecegini cunku gelirsede zaten bitecek yasamak cok zor anasiyla
Değil kayınvalide annemle bile ne yazık ki aynı evde oturamam kaldı ki onlar da yapamaz. Ev üstüne ev olmaz. Hastalık durumu ya da tek kalma durumları olursa (eşi vefat eder vs) aynı apartmanda kalırım ama asla özel hayatıma müdahale edilmesine müsade etmem. Ki ben çok şükür sıkıntı yaşamadım siz bi de ayrı olduğunuz halde baya sıkıntı yaşadığınızı söylüyorsunuz. Allah yardım etsinArkadaslarrrrr, 5 senelik evliyim en basindan beri beraber oturmak istiyor. Bende istemedigimi her sekilde dile getirdim inatla ugrasiyor. Severek evlendim fakat artik esimin ana kuzusu olmasi beni delirtme noktasina geldi surekli tartisiyoruz ailesi yuzunden babasi vefat etti ondan beri iyice ustume ustume geliyor. Bir kizim var evliligimi kaynana yuzunden bitirmeknistemiyorum ama is oraya gidiyor tahammul edemiyorum. Cok sey yasadik ailesiyle bir omur boyu gormesem hic merak etmem. Siz ne yaparsiniz
Ay bendede var bu dertten allah kolaylık versinOlabilir esim cok ana kuzusu sozunden cikmayan biri babasi da vefat edince hepten sardi anaya
Sagol canimDeğil kayınvalide annemle bile ne yazık ki aynı evde oturamam kaldı ki onlar da yapamaz. Ev üstüne ev olmaz. Hastalık durumu ya da tek kalma durumları olursa (eşi vefat eder vs) aynı apartmanda kalırım ama asla özel hayatıma müdahale edilmesine müsade etmem. Ki ben çok şükür sıkıntı yaşamadım siz bi de ayrı olduğunuz halde baya sıkıntı yaşadığınızı söylüyorsunuz. Allah yardım etsin
Anlatiyorum hak veriyor sonra anasi nasil bir acitasyon yapiyorsa U donusu oluyor. Yine ayni ev muhabbeti aciliyor kafayi yiyecem en sonundaevliliğimin en güzel senelerini kv ile yaşadım, konularımdan bakabilirsiniz, kadın evi olduğu halde bayaaa yerleşti bize
, tam 10 sene....
devamında oğluma hamile iken bi kanama ( stresten ) ve sinir harbiyle, eşime yeter artık diye delirmiş gibi bağırmaya başladım, eşim ablalarıyla konuştu, anneleriyle yoluyla yordamıyla konuşarak ayrı eve çıkmasının daha doğru olacağını söylediler, 6 senedir kendi evi ve kendi düzeni var ve ben henüz 6 senedir evimde özgürüm....
anlayana kadar söylemeniz lazım, çünkü aynı evde yaşamak insanı gerçekten çok ama çok yıpratıyor....
Esimin ikizi bayan o da yurt disinda yasiyor esinden ayrildi normal sartlarda k.peder vefat etmeden once 3 ay sik sik gider kalirdi simdi gidesi yok derdi ben oldum ogluna cok guzel palavra skiyo sakin benim yuzumden bosanma diye ama felaket kiskirtyo ileride mutsuz olursa anasina sarmamasi icin onunda farkindayimAynı evde olmaz ki. Hem evınız ufak. Baska cocugu yok mu kadının. Eve almak yerine hergün annesıne ugrasın eşiniz
Gercekten insani cok yipratiyormusAy bendede var bu dertten allah kolaylık versin
Çok zor sizdr kendimi görüyorumKuramiyor en basindan beri anlata anlata dilimde tuy bitti ben sana ailen hakkinda yorum yapmiyorum sen de onlara benimle iligili bisi soylediklerinde esimi seviyorum. Karismayin de diye soyledim yok ama illa gunde en az 5 defa anasiyla konusuyor gormedikleri zamanda ne yapiyo ediyo kafasi 360 derece donuyor tek erkek cocuk ondan midir biliyorum bir kiz kardesi var
Aynen bende merak ettim kv geldi miTatile gittiniz i? Kapıları kilitlediniz i? En önemlisi kv evinize geldimi?
Kac senedir evlisiniz sizÇok zor sizdr kendimi görüyorumkırılıyorım bir şey oluyor az mesafe istiyorum hooop eşim arayı yapıyor zorla
Yok gelmedi yatak odasini kilitleyip cikmistim her ihtimale karsi ama esim her firsatta annem yalniz aklim onda kaliyor diye sabah uyanir uyanmaz goruntulu ariyor aksama ta kiiii yatana kadar tel. Konusunda felaket sacma geliyor bana sanki bisi olsa isinlanarak gidicek ne bilim belki de bana fazla geliyorAynen bende merak ettim kv geldi mi
Aslinda ben mani olmayın zaten annenle yasar gibisin haftanın bir kac gunu git orda kal diyceksin. Biri merak edilecekse kesinlikle sizin babaniz merak edilmeli benceYok gelmedi yatak odasini kilitleyip cikmistim her ihtimale karsi ama esim her firsatta annem yalniz aklim onda kaliyor diye sabah uyanir uyanmaz goruntulu ariyor aksama ta kiiii yatana kadar tel. Konusunda felaket sacma geliyor bana sanki bisi olsa isinlanarak gidicek ne bilim belki de bana fazla geliyor
Ben İngilteredeyim nisandan beri gelip gitmek mesele su an buraya asla alamaz annesini. On gün otel karantinasi mecburi onun icin 2300 pound ödüyorsun. Turist vizesiyle gelemez kaynanan, gorumcen de turkiyeye gidemez geri donmesi mesele uçuşlar iptal çoğu firmada zaten. Yani bahanesi baya geçerli bi bahane.Var ingilterede yok kirmizi listede turkiye diye gitmiyor bahanesi beni. Ailemi dagitmak zaten daha once meydan okur gibi oglum.seninle ozel konusacaklarim var deyip evimden cikip gitmisti edimi alip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?