Kaynanami gormek istemiyorum

Annem vefat etti babami yanima almak istiyorum oyle bir durum netlesirse

Soylemedigimi mi saniyorsun daha babasi yogun bakima girdiginde gelip babama bisi olursa annemi yanima alacagim dedi bende hic uzatmadan cevabimi soyledim evliligimizin bitecegini cunku gelirsede zaten bitecek yasamak cok zor anasiyla

Soylemedigimi mi saniyorsun daha babasi yogun bakima girdiginde gelip babama bisi olursa annemi yanima alacagim dedi bende hic uzatmadan cevabimi soyledim evliligimizin bitecegini cunku gelirsede zaten bitecek yasamak cok zor anasiyla
Aynı evde olmaz ki. Hem evınız ufak. Baska cocugu yok mu kadının. Eve almak yerine hergün annesıne ugrasın eşiniz

evliliğimin en güzel senelerini kv ile yaşadım, konularımdan bakabilirsiniz, kadın evi olduğu halde bayaaa yerleşti bize
, tam 10 sene....
devamında oğluma hamile iken bi kanama ( stresten ) ve sinir harbiyle, eşime yeter artık diye delirmiş gibi bağırmaya başladım, eşim ablalarıyla konuştu, anneleriyle yoluyla yordamıyla konuşarak ayrı eve çıkmasının daha doğru olacağını söylediler, 6 senedir kendi evi ve kendi düzeni var ve ben henüz 6 senedir evimde özgürüm....

anlayana kadar söylemeniz lazım, çünkü aynı evde yaşamak insanı gerçekten çok ama çok yıpratıyor....

Değil kayınvalide annemle bile ne yazık ki aynı evde oturamam kaldı ki onlar da yapamaz. Ev üstüne ev olmaz. Hastalık durumu ya da tek kalma durumları olursa (eşi vefat eder vs) aynı apartmanda kalırım ama asla özel hayatıma müdahale edilmesine müsade etmem. Ki ben çok şükür sıkıntı yaşamadım siz bi de ayrı olduğunuz halde baya sıkıntı yaşadığınızı söylüyorsunuz. Allah yardım etsin

Sagol canim

Anlatiyorum hak veriyor sonra anasi nasil bir acitasyon yapiyorsa U donusu oluyor. Yine ayni ev muhabbeti aciliyor kafayi yiyecem en sonunda

Aynı evde olmaz ki. Hem evınız ufak. Baska cocugu yok mu kadının. Eve almak yerine hergün annesıne ugrasın eşiniz
Esimin ikizi bayan o da yurt disinda yasiyor esinden ayrildi normal sartlarda k.peder vefat etmeden once 3 ay sik sik gider kalirdi simdi gidesi yok derdi ben oldum ogluna cok guzel palavra skiyo sakin benim yuzumden bosanma diye ama felaket kiskirtyo ileride mutsuz olursa anasina sarmamasi icin onunda farkindayim

Çok zor sizdr kendimi görüyorum kırılıyorım bir şey oluyor az mesafe istiyorum hooop eşim arayı yapıyor zorla

Birlikte yaşamam deyin. Çok istiyorsa eşiniz annesinin yanina yerlessin. Düzenimi bozamam deyin. Kaynana kişisine de boşanirım deyin. Gerçekten yerlesirse çok sürmez ya psikolojik ilaç kullanırsınız ya da boşanirsınız zaten

Benm eşimde annesine düşkündür. Ama ben şehir değiştirdim uzaklaştım iyice.. eşimin annesi ile iletişimine karışmam konuşurlar konuşmazlar bilmem bazen benm yanımda konuşur selam söyle derim o kadr kp hayatta belki ondan bilemem Allah korusun kp bir şey olsa benm eşimde dert eder kendine eminim hatta o kadr eminim ki benm annem şuan bizde başlayacak benm ki kp bir şey olsa brn senn annene karışmadım benm annemde kalsın bizde demeye bakalım ileride ne olacak ( kv ile sıkıntım yok bu arada) . Konuşmalarına karışmam eğer eşime evimn içine müdahale gelecek kadr ise o zaman hop derim kv uygun bi dille güzellikle söylerim eşime de dengeyi kur ben karışmadım sende karıştırtma derim yani

Aynen bende merak ettim kv geldi mi
Yok gelmedi yatak odasini kilitleyip cikmistim her ihtimale karsi ama esim her firsatta annem yalniz aklim onda kaliyor diye sabah uyanir uyanmaz goruntulu ariyor aksama ta kiiii yatana kadar tel. Konusunda felaket sacma geliyor bana sanki bisi olsa isinlanarak gidicek ne bilim belki de bana fazla geliyor

Aslinda ben mani olmayın zaten annenle yasar gibisin haftanın bir kac gunu git orda kal diyceksin. Biri merak edilecekse kesinlikle sizin babaniz merak edilmeli bence

Var ingilterede yok kirmizi listede turkiye diye gitmiyor bahanesi beni. Ailemi dagitmak zaten daha once meydan okur gibi oglum.seninle ozel konusacaklarim var deyip evimden cikip gitmisti edimi alip
Ben İngilteredeyim nisandan beri gelip gitmek mesele su an buraya asla alamaz annesini. On gün otel karantinasi mecburi onun icin 2300 pound ödüyorsun. Turist vizesiyle gelemez kaynanan, gorumcen de turkiyeye gidemez geri donmesi mesele uçuşlar iptal çoğu firmada zaten. Yani bahanesi baya geçerli bi bahane.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…