Tekrar söylüyorum hakkında hayırlısı neyse o olsun. Adım atarken emin adımlar at.Geldiginden emin olursam eve donucem bakalim yarin ola hayr ola
Kafani cok sisirdim tesekkurlerTekrar söylüyorum hakkında hayırlısı neyse o olsun. Adım atarken emin adımlar at.
6 yıllık evliyim KV ile bir kere bile karşı karşıya gelmedim çünkü eşim dengeyi kurmayı biliyorKuramiyor en basindan beri anlata anlata dilimde tuy bitti ben sana ailen hakkinda yorum yapmiyorum sen de onlara benimle iligili bisi soylediklerinde esimi seviyorum. Karismayin de diye soyledim yok ama illa gunde en az 5 defa anasiyla konusuyor gormedikleri zamanda ne yapiyo ediyo kafasi 360 derece donuyor tek erkek cocuk ondan midir biliyorum bir kiz kardesi var
Ben de ona oyle soyledim beninde gecen sene annem vefat etti babam psikolojik olarak berbat durumda ben diyor muyum bizimle yasasin diye ya da babam evime 4 defa geldi zirt pirt gelip rahatsizlik vermek istemiyor. Ama esim yok annemde annem bende bosanalim annele yasa dedim
Kuramiyor en basindan beri anlata anlata dilimde tuy bitti ben sana ailen hakkinda yorum yapmiyorum sen de onlara benimle iligili bisi soylediklerinde esimi seviyorum. Karismayin de diye soyledim yok ama illa gunde en az 5 defa anasiyla konusuyor gormedikleri zamanda ne yapiyo ediyo kafasi 360 derece donuyor tek erkek cocuk ondan midir biliyorum bir kiz kardesi var
Yoo benimki üniversite mezunu bölüm birincisi. İstediler mi gayet de huzur kaçırıyorlarİşte sen bana göre daha olgunsun belki hani akıl yaşta değil başta derler ya o mesele ben 17 yaşında evlendirildim. Neyse ki eşim ilkokuldan sınıf arkadaşımdi seviyorduk birbirimizi. Öyle böyle katlandim ama gerçekten yaşadıklarımı yazsam 5 sezon dizi cikar. Allah islah etsin. İleride Kaynanalar okumuş ünv. mezunu olucaklar çocuklarımıza bela olmayacaklar en azından öyle umut ediyoruz
Karıştırma ihtimali olduğunu düşündüğünüz yerlere, Küçük iğneleyici notlar bırakınKendi evi de bos
Benim evimde yasamasinlar derdim o kadin cok merakli %100 evin altini ustune getirir
siz yinede neolursa olsun kabul etmeyinn babası yok diye oğlan da anasına acıyor mağlummArkadaslarrrrr, 5 senelik evliyim en basindan beri beraber oturmak istiyor. Bende istemedigimi her sekilde dile getirdim inatla ugrasiyor. Severek evlendim fakat artik esimin ana kuzusu olmasi beni delirtme noktasina geldi surekli tartisiyoruz ailesi yuzunden babasi vefat etti ondan beri iyice ustume ustume geliyor. Bir kizim var evliligimi kaynana yuzunden bitirmeknistemiyorum ama is oraya gidiyor tahammul edemiyorum. Cok sey yasadik ailesiyle bir omur boyu gormesem hic merak etmem. Siz ne yaparsiniz
Bunu yazan tosun okuyana kosun gibi mi?Karıştırma ihtimali olduğunu düşündüğünüz yerlere, Küçük iğneleyici notlar bırakın
Ahahasdfg aynen, keşke bir de her notun olduğu yere kamera koyma imkanı da olsa, kv'nin yüzünü görsekBunu yazan tosun okuyana kosun gibi mi?
Gerçekten isterdim ha öyle bir şeyAhahasdfg aynen, keşke bir de her notun olduğu yere kamera koyma imkanı da olsa, kv'nin yüzünü görsek
Evliliğiniz kaynananız yüzünden bitmeyecek belirttiğiniz gibi ana kuzusu modunda olan eşiniz yüzüne bitecek.Bence bütün suçu kaynananıza atıp boşuna nefret etmeyin asıl sorunun kaynağını çözünArkadaslarrrrr, 5 senelik evliyim en basindan beri beraber oturmak istiyor. Bende istemedigimi her sekilde dile getirdim inatla ugrasiyor. Severek evlendim fakat artik esimin ana kuzusu olmasi beni delirtme noktasina geldi surekli tartisiyoruz ailesi yuzunden babasi vefat etti ondan beri iyice ustume ustume geliyor. Bir kizim var evliligimi kaynana yuzunden bitirmeknistemiyorum ama is oraya gidiyor tahammul edemiyorum. Cok sey yasadik ailesiyle bir omur boyu gormesem hic merak etmem. Siz ne yaparsiniz
Aynen 1 yıldır suratlarını görmüyorum hergün Allah'ıma şükürler ediyorumKaynanasını kim görmek istiyor ki
Yalniz mi kaliyor?, yazik değil mi? Yarin o bir gun çocuk yetişdirip yalniz kalsaniz oglunuzun karisi sizi istemese nasil olur? Yani kp.de yaşasa neyse de yalniz birakilmazki. Herkes huzurlu ev ister ama anne baba dişlanir mi? Yorumumu begenmeyenler elbette olacak. Ben de hep derim çocuklarimla kalmam. Ayri yaşarim. Kendi annemi yalniz evde dusundum içim ciz etti. Neyse yine de siz bilirsinizArkadaslarrrrr, 5 senelik evliyim en basindan beri beraber oturmak istiyor. Bende istemedigimi her sekilde dile getirdim inatla ugrasiyor. Severek evlendim fakat artik esimin ana kuzusu olmasi beni delirtme noktasina geldi surekli tartisiyoruz ailesi yuzunden babasi vefat etti ondan beri iyice ustume ustume geliyor. Bir kizim var evliligimi kaynana yuzunden bitirmeknistemiyorum ama is oraya gidiyor tahammul edemiyorum. Cok sey yasadik ailesiyle bir omur boyu gormesem hic merak etmem. Siz ne yaparsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?