Kaynanami gormek istemiyorum

Şu erkekler ve anaları şunu anlamalı. Fazla muhabbet tez ayrılık getirir. Az görüşelim ama iyi görüşelim. Her gün görüşüp herkes kendini değersiz hissetmesi, dedikodu malzemesi olması, kavga gürültü, kalp kırma kötü her ne var ise onunla mı karşılaşılması lazım illa ki.

6 yıllık evliyim KV ile bir kere bile karşı karşıya gelmedim çünkü eşim dengeyi kurmayı biliyor

Giderken caktirmadan yatak odalarini ve tuvaleri kitleyip anahtari yanina al . mesala esin valizleri asagi indirsin tam arabaya binecekken ay bisi unuttum de cik kitle .gelirse gorecegide olsun

söylemen gerekeni sonunda söylemişsin cnm ,

Alakası yok benim ki de tek erkek üç kız bence bunun tekke çiftle alakası yok benim kayınvalidem dünya iyisidir eşim gitmez zorrrrla götürürüm ben evimde rahat ediyorum diyor ilk evlendigimizde aynı apartmandan ev bakalım dediler hiç ses etmedim eşimin huyunu bildiğim için eşim direk hayır ben sizle iç içe oturamam ev üstüne ev olmaz dedi demem o ki siz ne kadar cabalarsaniz cabalayin bu dengeyi kuracak kişi eşiniz

Yoo benimki üniversite mezunu bölüm birincisi. İstediler mi gayet de huzur kaçırıyorlar

siz yinede neolursa olsun kabul etmeyinn babası yok diye oğlan da anasına acıyor mağlumm
başka oğlu veya kızı yokmu eşiniz tek çocukmu

Kaynanasını görmek istemeyen burda 1000 kisi bulabilirim minimum. Ahshdj
Şaka maka bacım ben de hiç istemiyorum, komple görüsmesek de azalttım diyebilirim o bile canımı sıkmaya yetiyor ama başka türlüsü de olmuyor ki ya kocalar yüzünden görüsmeye mecburuz az da olsa istediğimiz gibi olamıyor ne yazıkki

Evliliğiniz kaynananız yüzünden bitmeyecek belirttiğiniz gibi ana kuzusu modunda olan eşiniz yüzüne bitecek.Bence bütün suçu kaynananıza atıp boşuna nefret etmeyin asıl sorunun kaynağını çözün

Kaynanasını kim görmek istiyor ki
Aynen 1 yıldır suratlarını görmüyorum hergün Allah'ıma şükürler ediyorum
Bir ömür boyuda görmemeyi diliyorum. Birde haberlerini almazsam ne güzel olurdu

Yalniz mi kaliyor?, yazik değil mi? Yarin o bir gun çocuk yetişdirip yalniz kalsaniz oglunuzun karisi sizi istemese nasil olur? Yani kp.de yaşasa neyse de yalniz birakilmazki. Herkes huzurlu ev ister ama anne baba dişlanir mi? Yorumumu begenmeyenler elbette olacak. Ben de hep derim çocuklarimla kalmam. Ayri yaşarim. Kendi annemi yalniz evde dusundum içim ciz etti. Neyse yine de siz bilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…