- 22 Aralık 2020
- 3.999
- 12.379
- 158
- Konu Sahibi cikolatalipankek
-
Nasılsa gıcık olacak birşeyler bulcak guzummm kv bu yani...sormamakla o ayip etmis ne demek begendigini almasi yav? Sen söyle istedigini takacaksin elbette..bozulursa da artik pek beğendiyse kendi taksin.Herkes begendigini taksin anne dersin..Ben nişanlılıyım, nişanlım bana baget yüzük alıcaktı ama çalıştığından dolayı vakti olmadığı için annesi almış. Fakat gitmiş kafasına göre takılmış numaramı bilmeden istediğim modelide bilmeden almış bir tane.
ben maalesef yüzüğü beğenmedim benim istediğim modelden değil. Onun aldığı daha çok eski modelden. Sonuçta sürekli elimde olacak bir yüzük o yüzden içime Sinen bir yüzük olsun istiyorum
bunu nişanlıma söylemek istiyorum ama bir yandan diyorum acaba ayıp mı olur ki? Güzel bir üslup ile söylesem olur mu ki nasıl söylenir sizce yardım ve tavsiyelerinize ihtiyacım
Hayır nişanlımında haberi yoktu işte sorun oradaParmak ölçünüzü uygun alın elbette ama nişanlınizda annenizin aldığını biliyor sonuçta oda begenmistir . Değiştirmek bence biraz ayıp olur gibi geldi . Tabiki siz daha iyi bilirsiniz ama gönlünden o geçmiş almış
Hayır yaşlı değil genç gayette. Ama nişanlım da bilmiyordu annesinin gidipte yüzük alacAğını annesinin. Bir şekil söyleyeceğim artık10 gün sonra nişanlınız gelince birlikte gidip almayı neden teklif etmediniz? kv yaşlı mı? Beraber gidelim ya da kuyumcudan foto atarım demeyi düşünememiş belli ki. Ben olsam nişanlıma söylerdim. İstediğimiz yüzük vardı annen başka almış diye. Bir çare düşünsün...
NE münasebet canım. Tabi ki söylerim hatta derim ki " bana o kadar değer veriyorsun ki hangi yüzüğü sevdiğimi bildiğin halde beni başından savar gibi kendin bile almamışsın"Ben nişanlılıyım, nişanlım bana baget yüzük alıcaktı ama çalıştığından dolayı vakti olmadığı için annesi almış. Fakat gitmiş kafasına göre takılmış numaramı bilmeden istediğim modelide bilmeden almış bir tane.
ben maalesef yüzüğü beğenmedim benim istediğim modelden değil. Onun aldığı daha çok eski modelden. Sonuçta sürekli elimde olacak bir yüzük o yüzden içime Sinen bir yüzük olsun istiyorum
bunu nişanlıma söylemek istiyorum ama bir yandan diyorum acaba ayıp mı olur ki? Güzel bir üslup ile söylesem olur mu ki nasıl söylenir sizce yardım ve tavsiyelerinize ihtiyacım var
Ben söyleyemezdim. Ayıp olur, sonuçta hediye.Ben nişanlılıyım, nişanlım bana baget yüzük alıcaktı ama çalıştığından dolayı vakti olmadığı için annesi almış. Fakat gitmiş kafasına göre takılmış numaramı bilmeden istediğim modelide bilmeden almış bir tane.
bunu nişanlıma söylemek istiyorum ama bir yandan diyorum acaba ayıp mı olur ki? Güzel bir üslup ile söylesem olur mu ki nasıl söylenir sizce yardım ve tavsiyelerinize ihtiyacım var
O zaman annesinin hediyesidir belki bu yüzük?Hayır yaşlı değil genç gayette. Ama nişanlım da bilmiyordu annesinin gidipte yüzük alacAğını annesinin. Bir şekil söyleyeceğim artık
Tabi ki söyle. Şimdiden bukadar hassas olursanız çok işiniz var. Ayıp olur mu ne demek siz nişanlısınız, eşiniz olacakBen nişanlılıyım, nişanlım bana baget yüzük alıcaktı ama çalıştığından dolayı vakti olmadığı için annesi almış. Fakat gitmiş kafasına göre takılmış numaramı bilmeden istediğim modelide bilmeden almış bir tane.
Kesinlikle. Bu iletişimsizlik yüzükten daha büyük bir sorun bence. Nişanlılık döneminde duygularınızı isteklerinizi saklamayın. Evlilikte çok üzülürsünüzNişanlın senin beğendiğin olsun ister zaten
Bu iletişimsizlik neden ki, ayıp olcak bsy göremedim ben
Yapılan şey saçma olmuş ama sonuçta hediye. Kim kime hediye alacağı zaman fotoğraf gönderip seç diyor ki.
Zaten pırlanta almayacak mı nişanlınız. Bunu küçülttürün, arada takarsınız. Nişanlınızın alacağı pırlantayı her zaman takarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?