- 15 Ekim 2016
- 7.132
- 12.784
- 248
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Kadın haklı vanessaakızlar en son konumdaki 1.5 yıldır tanıştğım çocukla sevgili olduk baya görütük ve bu durumu ailesine anlattı.
sorun şu ki bu kadın iliişkimizi öğrenince sevgilime tanışma eysimizi sormuş sevgilim de anlaştmış işte terk edildi, sadakatsilik gördü falan diye.
kadın da demiş o kız erkek peşinde koşacağına okukuna ve iyi bir iş için çabalasın demiş.
bu kadını yolmak lazım harbi
kızlar en son konumdaki 1.5 yıldır tanıştğım çocukla sevgili olduk baya görütük ve bu durumu ailesine anlattı.
sorun şu ki bu kadın iliişkimizi öğrenince sevgilime tanışma eysimizi sormuş sevgilim de anlaştmış işte terk edildi, sadakatsilik gördü falan diye.
kadın da demiş o kız erkek peşinde koşacağına okukuna ve iyi bir iş için çabalasın demiş.
Peki kayınvalideciğinin bundan haberi var mı
Senin kaynanan yok vanessa, senin kv yok...kızlar en son konumdaki 1.5 yıldır tanıştğım çocukla sevgili olduk baya görütük ve bu durumu ailesine anlattı.
kız sonunda evlendin sandıydımmmkızlar en son konumdaki 1.5 yıldır tanıştğım çocukla sevgili olduk baya görütük ve bu durumu ailesine anlattı.
Bir tek aklına Müge anlı gelen ben miyimSenin kaynanan yok vanessa, senin kv yok...
Deme öyle deme,ruhu yaralanacak şimdiSenin kaynanan yok vanessa, senin kv yok...
Benim de direk o geldiBir tek aklına Müge anlı gelen ben miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?