Ben şu olayı anlayamıyorum ya gerçekten. Bak başkalarının kayınvalideleri ne kadar kötü, ayıp ayıp utan bu düşüncelerinden dolayı kendinden! gibi konuşmaları.
Yok mu bu işin ortası? Ortası normal olandır. Çok ilgi de kötü, sizin yaşadığınız gibi. Fesatlık da kötü.
Kötü kalpli kayınvalideleri var diye sizin karakterinizi görmezden gelmesini hiçe mi sayacakmışsınız?
Ben mesela insanlara sevgimi onlara sarılarak onları öperek göstermeyi çok severim ama bu durumdan bunalan kesinlikle tensel temastan hoşlanmayan insanlar da var etrafımda ve onları çok çok çok da sevsem içimde sevgi patlaması da olsa onlara dokunmam. Çünkü onların SEVGİSİNDEN ÖLSEM BİLE istemedikleri halde onlara aşırı sevgi gösterisinde bulunmam düpedüz kişisel alanlarına tecavüzdür.
Sizin durumunuzda anlaşılan o ki karşınızda benim gibi düşünen birisi yok. İşiniz çok çok zor. Çünkü ters bi lafınızda kötü gelin olursunuz. Şuradaki konuşmalardan da anlaşıldığı üzere, bak kadın ona o kadar iyi davranıyor ama geline bak sen geline ne FENAAA.
Alttan alttan uzaklaştırmalısınız kendinizden, kesinlikte direkt konuşmayın derim, çünkü görünen o ki kendisi çok üzülür ve yandaşınız da kimse olmaz.
Beni bu denli anlayan birinin çıkması çok güzel. Bende sevgimi gösteren bir insanım samimi olmaktan da hiç çekinmem fakat fazlası kötü oluyor . Tensel temas benim için sorun değil öpmesine sarılmasına bir şey demem asla ama şap şup durup dururken devamlo-ı öpmesi sıkıyor beni çocuk değilim ki ben kendi annemde böyledir mesela ondan bile bunalıyorum bazen sitemimi ona söyleyebiliyorum fakat kaynanaya diyemiyorum , ben lafımı asla esirgemeyen bir insanım eğer sorunlu bir ilişkimiz olsaydı lafımı söylerdim ama kaynanam benim bu denli üzerime titrerken severken birşey diyemiyorum kırılcağını biliyorum çünkü. Yavaş yavaş sindire sindire uzaklaşcam sanırım olmuyor gerçekten hem kendi annem dışında birisinin bana böyle davranması garip geliyor