kaynanamın beni ve meleğimi dışlaması...

evet bende babanneden dededen ilgi görmedim.annem onlara tavır koyardı.bizi fazla getirmezdi babannemlere.getirmiyor diye kızarlardı.çocukları bizden uzaklaştırıyor derdiler.bu sefer getirirdi.haksızlıklar yaparlardı.kızlarının çocuklarına daha çok ilgi.annem bu sefer eve ağlaya ağlaya giderdi.babama anlatırdı.babam anneme başka birgün hadi gidelim dese annem gitmezdi.babam bu sefer bizi alır getirirdi .dedem annem için demediği kalmazdı.ben hep ağlardım.bizde arada kalırdık.

hiç sesini çıkarma, eşin zaten farketmiş..
fazla sık gitmeyeceksin,haftada 1 kez gidiyorsan 3 haftada bir kez gideceksin..
kızını özler belki..böyle kız erkek torun diye ayırım yapanlar da cahil insanlardır

Kızınız daha minnacık bile olsa yakın zamanda kendisini kimin sevip kimin sevmediğini anlayacak ve o babaneye en iyi dersi yine o verecektir. Kendimden biliyorum Bu yaşıma kadar zerre kadar saygısızlığım olmadı ama bayram seyran dışında 3 metreden fazla yaklaşmam kendisine. Hastalansa arar geçmiş olsun derim ama içimde zerre umursamam... Ama ananem öyle mi tatlım canımmm:)

Sen üzme kendini. Kaynananın huyu bu saatten sonra değişmez. Sen mesafeni koru ki çok etkilenmeyesin bu tavırlarından.

aynen bende.. çok netimdir.. bişey olsa çatır çatır saygı çerçevesinde, ailemle konusurum. rahatsızlığımı dile getiririm, ama erkekler öyle değil, malesefki bu gibi şeyleri umursamıyorlar.ne içerlenmesi şekerim, kendilerini ağlatacak konuma getiren, sürekli üzen ailelerinin yaptıklarını 2 gün sonra unutuyorlar, bir bakıyorsun onların etraf güllük gülistanlık, olan kadına oluyor

okurken nasıl boğazım düğüm düğüm oldu anlatamam,gözlerim doldu..kızınızı düşündükçe yavrum benim,içim acıdı inanın.Allah yardımcınız olsun..bence bir müddet bahaneler uydurup gitmemeye çalışın,bırakın özlesin..bu durumu dile getirmemekle en doğrusunu yapıyorsunuz,dillendirmeye gerek yok ama hareketlerinizle belli edin..

evet aynen dediğin gibi olan kadına oluyor.tamam erkeklerde arada kaldığı zamanlar oluyor.erkeklerinde görevi eşlerini ailesinin ezmesine musade etmemeli.erkek nekadar ailesinin karşısında rahat tavırlar karşılarsa olacak bu

ben birazcik kiskanclik sezinledim sizde. zaten eltinizle araniz yeni duzelmis .bencede syk syk gitmeyin. hem sizin kiziniz buyuk diye belki babanne diger toruna biraz daha fazla duskun olabilir buda normal her torununu esit sevmek zorunda degil.

eşim yarın gideriz dedi.sen git ben gitmeyeceğim dedim.olurmu çağırdılar gideriz dedi.yine gideceğim aynı şeyleri yapacak.eşime döndüm sen gidelim diyorsun ama annen böyle böyle yapıyor sen nasıl kızına yapılandan rahatsız olmuyon dedim.ben laf çarpamam sen çarp o zaman dedim.eşim bu sefer diyor ki ben söylemeden önce aha alırsa kucağına alırsa ne diyeceğim.bende sende birşey demezsin dedim.umut etme almaz zaten dedim.nezaman diğer torunu evine gitsin o zaman aklına gelir burda bir torunum daha vardı.evde herkez bir öbürünü kucağına alıyor seviyor sonra indiriyor kucağından. diğerini kucağına alıyor seviyor.20 gündür daha çok ona ilgili kızımı hiç görmüyor.ben hiç birşey söylemicem takip edeceğim yine kızıma karşı öyle davrandımı.tavrımı belli ettireceğim.çünkü eşime diyorum sadece haklısın diyor.eşim bunun farkında olduğunu uygun dille göstermesini istiyorum.

O kadar haklısınız ki... İnş her şey gönlünüzce olur.

ben birazcik kiskanclik sezinledim sizde. zaten eltinizle araniz yeni duzelmis .bencede syk syk gitmeyin. hem sizin kiziniz buyuk diye belki babanne diger toruna biraz daha fazla duskun olabilir buda normal her torununu esit sevmek zorunda degil.

kıskançlık mı.işte o da sizin anladığınız gibi anlayacak diye birşey diyemiyorum.haksızlık bu.benim kızım daha çok ufak sevilecek yaşta.babannesi öbür torunun iltifatlarla oyunlarla severken kızım benim kucağımda babannesini agucuklaarına gülüyor.bunu dediğine göre ya anne değilsin yada çocukların çok ilgi görüyor bunu anlıyamıyorsun.

aynen katılıyorum size...

erkek arkadaşımın ailesi bir kere bile evlenin de torunlarımızı sevelim demediler...kızların dan olan bir tane erkek torun var o onlara yetiyor herhalde.karşı tarafı anlamak cok güç...ben işin için den cıkamadım.üzücü böyle şeyler küçük kızınız babaannesinin peşin de ve babaannede hiç dönüp bakmıyorsa gerçekten insanın içi ezilir...hak veriyorum.

madem eltinle yeni barıştınız, sık sık yüzgöz olmaya gerek yok..
gidip gelmeleri seyrelt..
kaynanana eltin yokken bi ara sorsana, hangini daha çok seviyorsun?
öyle bir ayırım yapabilirmisin falan diye?
yok mok derse..
oğlunun da benimde ilgimizi çekti ayırım olduğu dersin

Ya kaynananız çok akılsız, küçücük çocuğun kıskanacağını üzüleceğini düşünemiyor ya da çok vicdansız.Ben yerinizde olsam sanırım kızımı onların yanında dah çok şımartırdım, kaynanam sevgi gösterdi gösterecek dye beklemezdim, kısacası çocuğumun babaannesi gibi değil de komşu teyze diye düşünürdüm.Sallamayın kaynananızı kızınızı da uzaklaştırın bence.Öbür türlü sizin için de ilerde aklı kestiği zaman kızınız için de çok sinir bozucu bir durum.

evet genelde böyle yapınca gitmemi seyrekleştiriyorum.diyelim 3 hafta bilemedin 1 ay sonra yine gidiyorum yine aynı yapıyor.bunu ben bayağdan beri fark ediyordum ama bana herhalde öyle geliyor dedim.kendimi kandırmışım şu birkaç gündür emin oldum.

kız bebekleri o kadar çok seviyorum ki,inşallah bende kaynananız gibi yapmam(gerçi olacak mı kız torunum bilmiyorum)

kız bebekleri o kadar çok seviyorum ki,inşallah bende kaynananız gibi yapmam(gerçi olacak mı kız torunum bilmiyorum)
a
inşallah hayırlısa kız torununuz olur.çünkü kız gibisi varmı yine çocuğum olsa yine kız isterim.kendilerini cilvelerinle öyle sevdiriyorlar ki.

a
inşallah hayırlısa kız torununuz olur.çünkü kız gibisi varmı yine çocuğum olsa yine kız isterim.kendilerini cilvelerinle öyle sevdiriyorlar ki.

evet canım kız gibisi var mı.giyimleri kuşamları saçları güzellikleri şirinlikleri nazları cilveleri her şeyleri çok hoş.maalesef ne çocuklarım nede yeğenlerim kız değil,hayılısıyla torunlar kız olur inşallah

kaynanama gittiğimiz gün eşimin aldığı yeni elbiseyi giydirmişdim.saçınada rengarenk tokalar takdım.saçlarıda sarı dipleride bukle bukle.çok şirin tatlı olmuştu.ben sevmeye doyamıyorum.sıka sıka sevmemek için kendimi zor tutuyorum.incitmeden öpüyorum sarılıyorum.nasıl dayanıyor bu kadın anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…