- Konu Sahibi alaraberen
-
çocuklukta baba tarafından hiç sevgi, ilgi görmemiş biri olarak verdim bu tavsiyeyi. çünkü ne zaman ananemlerle babanemler bir araya gelse anca o zaman çekemezlerdi, laf ederlerdi.
eğer hiçbir şekilde anlamıyorsa hiç takma, inan çocuğun büyüyünce, olayları anlamaya başlayınca gereken cevapları verecek, kimsede ağzı açıp laf edemeyecek, kendimden biliyorum :)
evet eşim anlıyor anlıyorda neden annesinin yaptığına içerlenmiyor.sadece haklısın diyor.benim annem yapsa çok üzülürüm hemde anneme söylerim dayanamam çünkü.sen böyle benim çocuğumu ikinci plana atarsan sana çocuğumu göstermem derim.annemle bu konuyu kavga etmeden tartışırım.
aynen bende.. çok netimdir.. bişey olsa çatır çatır saygı çerçevesinde, ailemle konusurum. rahatsızlığımı dile getiririm, ama erkekler öyle değil, malesefki bu gibi şeyleri umursamıyorlar.ne içerlenmesi şekerim, kendilerini ağlatacak konuma getiren, sürekli üzen ailelerinin yaptıklarını 2 gün sonra unutuyorlar, bir bakıyorsun onların etraf güllük gülistanlık, olan kadına oluyor
eşim yarın gideriz dedi.sen git ben gitmeyeceğim dedim.olurmu çağırdılar gideriz dedi.yine gideceğim aynı şeyleri yapacak.eşime döndüm sen gidelim diyorsun ama annen böyle böyle yapıyor sen nasıl kızına yapılandan rahatsız olmuyon dedim.ben laf çarpamam sen çarp o zaman dedim.eşim bu sefer diyor ki ben söylemeden önce aha alırsa kucağına alırsa ne diyeceğim.bende sende birşey demezsin dedim.umut etme almaz zaten dedim.nezaman diğer torunu evine gitsin o zaman aklına gelir burda bir torunum daha vardı.evde herkez bir öbürünü kucağına alıyor seviyor sonra indiriyor kucağından. diğerini kucağına alıyor seviyor.20 gündür daha çok ona ilgili kızımı hiç görmüyor.ben hiç birşey söylemicem takip edeceğim yine kızıma karşı öyle davrandımı.tavrımı belli ettireceğim.çünkü eşime diyorum sadece haklısın diyor.eşim bunun farkında olduğunu uygun dille göstermesini istiyorum.
ben birazcik kiskanclik sezinledim sizde. zaten eltinizle araniz yeni duzelmis .bencede syk syk gitmeyin. hem sizin kiziniz buyuk diye belki babanne diger toruna biraz daha fazla duskun olabilir buda normal her torununu esit sevmek zorunda degil.
O kadar haklısınız ki... İnş her şey gönlünüzce olur.
aynen bende.. çok netimdir.. bişey olsa çatır çatır saygı çerçevesinde, ailemle konusurum. rahatsızlığımı dile getiririm, ama erkekler öyle değil, malesefki bu gibi şeyleri umursamıyorlar.ne içerlenmesi şekerim, kendilerini ağlatacak konuma getiren, sürekli üzen ailelerinin yaptıklarını 2 gün sonra unutuyorlar, bir bakıyorsun onların etraf güllük gülistanlık, olan kadına oluyor
Ya kaynananız çok akılsız, küçücük çocuğun kıskanacağını üzüleceğini düşünemiyor ya da çok vicdansız.Ben yerinizde olsam sanırım kızımı onların yanında dah çok şımartırdım, kaynanam sevgi gösterdi gösterecek dye beklemezdim, kısacası çocuğumun babaannesi gibi değil de komşu teyze diye düşünürdüm.Sallamayın kaynananızı kızınızı da uzaklaştırın bence.Öbür türlü sizin için de ilerde aklı kestiği zaman kızınız için de çok sinir bozucu bir durum.
akız bebekleri o kadar çok seviyorum ki,inşallah bende kaynananız gibi yapmam(gerçi olacak mı kız torunum bilmiyorum)
a
inşallah hayırlısa kız torununuz olur.çünkü kız gibisi varmı yine çocuğum olsa yine kız isterim.kendilerini cilvelerinle öyle sevdiriyorlar ki.
evet canım kız gibisi var mı.giyimleri kuşamları saçları güzellikleri şirinlikleri nazları cilveleri her şeyleri çok hoş.maalesef ne çocuklarım nede yeğenlerim kız değil,hayılısıyla torunlar kız olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?