kaynanamın beni ve meleğimi dışlaması...

hatasını anlaması iyi.şimdi oğlunuzu kucağına alıp seviyormu ? aslında ben belli ettirmedim. tam tersi bende oğlanı kuçağıma aldım sevdim.eltimin oğlunu hep kucağıma alırım.çünkü ufacık çocuğun suçu ne.büyüklerle çekişeceğim diye çocuklarımı kullanacağım.ben bir kızımı seviyorum bir eltimin oğlunu.kaynanam ama sadece eltimin oğlunu severek bana nispet yapmaya çalışıyor.arada benim kızımı dışlamış oluyor.iki melek çocuğuda beni kıskandırmaya çalışırken kullanıyor.bu nasıl kadın anlamadım.

Arkadaşlar dün eşim annesinle konuşmuş.Anne birkaç günden beri fark ediyorum kızımı kucağına almıyorsun.sevdiğini görmüyorum.Ben bu soğukta çocuğu sevin diye ayağınıza getiriyorum sen çocuğa yanaşmıyorsun bile.Anca oğlan kucağında eğer böyle yapmaya devam edersen çocuğu getirmem.çok özlersen ayağına gelirsin.Bana ve gelinine nispet yapacağın diye çocukları kullanma demiş.kaynanamın cevabı oğlum ben öyle birşey yapmıyorum.yerleri ayrı demiş.eşim sert çıkıştığını söyledi.çünkü yaptığı nispeti okadar belli ettiriyorduki eşim öfkesine mani olamadı.eşimin ağzından bunu duyduktan sonra aynı şeylere devam edecekmi göreceğim bakacağım.

Bırak sevmesin sen o tatlı canını üzme bu güzel günlerini seni üzmek için torununa sevgi göstermeyen kötü niyetli bir kadın için boşa harcama.
Kızının sen ve babasının sevgisine ihtiyacı var ee sizde çok seviyorsunuz gerisi sevmesin boşver.
Güzel yönüne bak kızında ilerde onu sevmeyecek kızın hep sana kalacak

ne garip bir kaynana örneği..
bnm kayınvalidemde bir çocuğumuz olsun diye delirir..cinsiyet ayrımıda ne garip ya..kendi kız doğurmamış sanki..
can candır..n önemi var yaa..cehaletin böylesi pessss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…