selam arkadaşlar benim 2 yaşında kızım var.kaynanam kızımla ilgilenmesede kucağına arada sırada alıp severdi.eltimin 9 ay önce bir oğlu oldu.eltimin oğlu olduktan sonra kaynanam kızımı kuçağına almamaya başladı.her evine gittiğimde çocuğu kucağından indirmiyor.çocuk zaten iştahlı ağzına yedirdikce yediriyor.benim kızımın ağzınada bir ekmek kırıntısı koymuyor.kızım çok iştahsız sofrada kızımı yedirmek için uğraşırken.kaynanam eltimin çocuğunu yediriyor.kızıma oyuncak alsam bana kızardı.birkere bile kızıma oyuncak almadı.ama eltimin çocuğuna oyuncaklar,kıyafetler anlatamam.kaynanatam, görümcem iki torunlarınıda eşit seviyor.ALLAH var kaynatam bir kızımı bir eltimin oğlunu seviyor.ama kaynanam her evine gittiğimde bir kere bile kızımı kuçağına almıyor.çok gücüme gidiyor.dayanamadım artık eşime söyledim.ben dedikten sonra eşimde daha çok dikkat etmeye başladı.ben eşime anlattıktan sonra 4 kere daha gittik.eşim annesini her hareketini inceledi.evet yerden göğe haklısın dedi.bir kere parmağının ucu bile kızıma değmedi.kızım babanne diye peşine dolandı kucağına alıpda yavrum ne diyon demedi.eltimin çocunu oğlişim diye seviyor kızımda benim kuçağımda babannesinin hareketlerine gülüyor.o an kendimi ağlmamak için zor tuttum.birşey desem kıskanıyor diyecek.eltim yokken kaynanama sen niye hep onu seviyorsun bunu sevmiyorsun desem gidip eltime anlatacak.yengen kıskanıyor diyecek.zaten eltimle yeni yeni aram düzeldi.aramızıda kaynanam bozmuştu.tekrar eltimi kışkırtıcak.o kızında beni yanlış anlamasın istemiyorum.kaynanam o oğlan diye öyle yapıyorsa ALLAHA havale ediyorum.eşime sen söyle dedim.nasıl desem diyor ben herzaman yanınızda olmuyorum sen dışarı çıktığında seviyorum derse nasıl kanıtlayacağım diyor.ozaman bende farkettiğimi söyleyeyim mi.zaten amacı beni kıskandımak ama benim yavrumdan ne istiyor.yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar..