kaynanamın boğaz derdi.

Aynı şeyleri yaşadım benim annem de yatağını bile serdi ben 9 aylık hamile halimle ayağının altını girgirladm hadi annem safta ben salaktim galiba

Şimdi arasa bile açmıyorum.sabret daha sen canına tak edince görür o.

Aynen benimkide herhalde senin ki gibi olur.. Benim annem saf değilde işte kızımın yuvasının huzuru bozulmasın laf gelmesin diye ses etmedi olanlara. Gerçi bütün anneler öyle değil mi ? Valla bende kapıyı açmaktan korkuyorum bu sefer ne diyecek ne isteyecek diye.

Allah yardimcin olsun kaç saat mesafeden huzurumu bozdu zamanında inşallah düzelir.sınırlarini çiz yoksa çok yıpranirsin

Insaallah duzelir canim ya birde aklima takilan seyy kaynananla evin ayri olmasina ragmen annen geldiginde neden kaynanana soyluyorsun anneni kndi evnde agrla zil calarsada acmayiver

Insaallah duzelir canim ya birde aklima takilan seyy kaynananla evin ayri olmasina ragmen annen geldiginde neden kaynanana soyluyorsun anneni kndi evnde agrla zil calarsada acmayiver
Çünki kaynanam üst katımda oturuyor. Mecburen yani. Biz aşağıda uyuyoruz annem uyumayı seviyor 10-11 e kadar o çat 10,30 bilemedin 11.00 kapıda. Geliyor bizi uyandırmaya. Kaç kere söyledim annem geç uyanıyor. Ama nafile.. Gelip oturuyo annemin uyanmasını bekliyo.

en temizi uzak yaşamak. böyle olunca ne gelin ne de kayın valide mutlu olamıyor. hep bir çekişme oluyor. bugün bu sorun çözülse yarın başka sorun çıkar. uzaktan uzağa haftada bir gidip gelseniz sizden iyi gelin ondan da iyi kayın valide olmaz. kayın valideniz hem hiçbir iş yapmıyor hem bu kadar yiyor ben kilosunu merak ettim :)

Anliyorum canim sn ona cok yuz vermissin. smdi isin zor valla bide ustunde oturuyomus gorumcen akli basinda biriyse sorununu tatli dille onunla paylasablirsin yda kv den hergun belirli bi saatte senin evine geliyorsa o saatte esini birlikte olmaya zorla esini ikna edip kvdeni iceri davet et olurmu askim annen sonucta de flan bi kac kere bu yontemi dene sonunda esin sinir olur kndisi istemez glmesini yuzune soyler blki

Hemen yazıyorum canım 127 kilo. Sözde diyette yani ama sözde. İş yapıyor ama yapan olursa daha iyi olur diyor kısacası. En güzeli şimdiki aklım olsa hiç yanaşmazdım altlı üstlü oturmaya zaten.

Ay be canım yapmadım mı yaptım. Bebek denemelerindeyken biliyordu aşağıda ne yaptığımızı. Çoçuğu getirip kapımızda ağlattı apartmanın içinde götürmedi çoçuk kapıda ağladı biz içerde uygunsuz halde. Eşimde sinir olduda ne diycek ki. Onun utanması lazımdı. Biliyordu ne yaptığımızı.

Konuyu eglenceli bulan tek kisi benim galiba.

Kv hanim cidden cok eglenceli, matrak geldi bana . yemeyi icmeyi seviyor, yemegini baska insanlara yaptiriyor. Tuttum ben bu kadini :))

Bende senin gibi düşünüyorum yorumları okuyunca Allah Allah bende mi sorun var dedim. :))

O zaman maske tak anne ben domuz gribine yakalanmisim de yoksa o kadindan kurtulacagin yok o kadarda anlayissiz olunmazki

Ya kızma sakın güldük diye kusura bakma ama ikinizinde tarzı bana eğlenceli geldi senin süt olayına verdiğin tepkiye çok güldüm çok tatlısın .
ama kayınvaliden de eğlenceli bir tip ben olsam kızamazdım herhalde ya zaten yeek yapmayı öyle seviyorummm kii
takma kafana ya ne tipler var. birisi var tanıdığım komşu dükkanda çalışıyor kayınvalidesi pirinci falan avuçla veriyormuş. patlacını falan sayarak veriyormuş. Annesi geldiğinde surat yapıyormuş yemek gidiyor diye ne tipler var. onu da öyle kabul et

Saka bi yana snde kv ne onun silahiyla cvp ver yani hamileymissinde ne guzel hazir firsat ayaginda.. Aseriyormus gibi yap annecim kndi yptigim ymekleri yiyemiyorum midem bulaniyor hatta ymek ypamiyorum mutfaga giremiyorum de otur onun evinde aksama kadar kendine hizmet ettir oyle tatli dille davranki sana kizamasin icten ice sinir olsun ..o zaman belki oda senden kacarrr :))

Bu nasil bi kadindir bulasici hastalik gibi..
Hayır ya kesinlikle kızmıyorum Bende yemek yapmayı seviyorum ama kaynana olunca hele birde emri vaki olunca insanın inadı tutuyor işte. İnsan enayi yerine konulmuş gibi hissediyor. Kaynananın lafı batıyor işte. Zaten derler ya kaynanan kapı komşun olsa anlaşırsın diye. Aynen o misal. O arkadaşında işi zormuş Allah yardımcısı olsun..

Yaaa senn ne güzel bişeysinn Ne güldürdün sen beni ya Zaten yemek yapamıyorum midem almıyorda. O benden hizmet bekler be canım keşke senin dediğin gibi olsa.

Senin kaynananin ac karnini doyurmaktan cok,kendine birilerini hizmetci etme derdi var daha cokk..hem ben yapicam,hadi ben neysede,uzaktan annem gelecek,birde ona yenek yaptiracak oyle mi,musade etmezdim..oohh rahata bak,sen guzel yaparsin sen yap deyip deyip rahata konuyor hanim..
Hastalik meselesine gelince,madem o sana gelmemis,sende ona gitme.hemen mutfaga gonderir seni,hazir hastaymista,sen iyi yapiyosun,bir corba yapta iceyim der.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…