kaynanamın boğaz derdi.

Sizin yazinizi okuyunca benimde aklima geldi. Kurstan tanidigim bi tyze gunu varmis dediki farkli bi tarif ariyorum napsam falan.aa dedim su tatli var cok nefis hemde cok basit goruntusude cok guzel dedim durdu durdu sen bana yapsan o tatlidan dedi ben kaldim malzemeyi verckmis ben yapcakmisim. Tyze dedim benim isim gucum var eve gidip nerden baslasam diye dusunyrm ayricada yemegim yok dedm.evimde yapip gotrckmisim dha taniyali uc gun olmus ben olsam tarifini isterim bana yap diyemem yani

Öyle kurnazlıkla işlerini hallediyorlar

Ay benim kaynanam türemiş yemin ederim.

Allahtan eşiniz sizin yanınızda boşverin gerisini ya oram ağrıyor buram ağrıyor geçiştirin, Allah mutluluğunuzu bozmasın :))

Benim anlamadığım kısım şu siz beraber mi yiyorsunuz akşam yemeklerini ? Yoksa herkes kendi evinde mi yiyor ? Balık ayıklama olayında sanki ayrı ayrı yeniyormuş gibi anladım o nedenle soruyorum. Bu arada kaynana olan evde gelin yemek yapmaz olayı bizde de var , keza ben anneannem ile büyüdüm. Kaynanası hiç yemek yaptırmazmış ona kadıncağız vefat edince anneannem tek bi tarif bilmeden kaldı ortada. Bu da doğru değil bence , yemek yapmak bi zorunluluk sonuçta sen de yiyorsun o yemekten yapmayı az da olsa bilmek gerek diye düşünüyorum. Pratik yapmadan da öğrenilmiyor haliyle. '' al anne akşamki az gelmiştir deyip süt götürdüğünüz sahnedeki kayınvalidenizin tepkisine çok güldüm yahu İstesen olmaz tam bir cevap vermiş teşekkür etmiş kapamış kapıyı , keşke yapmasaydınız az gelmiştir dün aldığın bunu da al demek ne bileyim üzücü ve kırıcı geldi bana. yoğurdu 4 ltden değil de 3 ltden yapın hani köyden süt yine gelir ama kırılan kalp yerine gelmiyor.. Bence geçmiş olsun deyin telefon edip de ben de hastayım arayamadım kusura bakma falan dersiniz. Yemek getirdiği vakit de anne dışarı çıkıyorum ya da işim var gibi şeyler söyleyin almayın yemekleri. Ne kadar altlı üstlü de otursanız çat kapı gelmesi hoş değil bence birazcık mesafeye ihtiyacınız var gibi geliyor bana. Eşiniz söylese de takacak bir tipi yok kayınvalidenizin sizin söylemeniz gerek anne hamileyim şimdi yapıyorum yemeği temizliği vs. ama ileride bebek olacak karnım da büyüyor kendi evimin işini zor yapıyorum bana ağır geliyor deyin.

Eşim buradayken ayrı yiyoruz. Misafirim falan geldiğindede ayrı ayrı yiyoruz. Olmadu gerektiği gibi. Aman benim ki bana yemek yaptırmasın benden bişey istemesin bana yeter sadece istediğim bu. Eşimde söylese görümcemde söylese dinlemiyor kadın hep kendi bildiğini okuyor.

Ayy kadın yukarda kocasının yanında dünyadan haberi yok
Kıyamam kadincagiza kim bilirr simdi ne yemek hayalleri kuruyordurr .. bn grckten bu konuya kndimi fzlla kaptrdim anlattigin kadariyla kaynvalideni gozlerimin onunde canlandirmaya calisiyorumda .. :)))

Kıyamam kadincagiza kim bilirr simdi ne yemek hayalleri kuruyordurr .. bn grckten bu konuya kndimi fzlla kaptrdim anlattigin kadariyla kaynvalideni gozlerimin onunde canlandirmaya calisiyorumda .. :)))
Ayy yokk o şimdi kocasının yanında dizinin dibinde yarın yemeği bellidir bana bulaşmaz haftasonu klasik kurufasulye :)

Bendede cok istekli komsum var sagolsun.yeterki sunu yapayım deyim hemen banada bir tabak yolla..kendininde elinden her is gelir hep bana yaptırmak istiyo vede yaptırıyor.hayır demeyi beceremedigim surece beni kullanmaya devam edecek..sen guzel pide yapıyosun gel.guzel mantı yapıyosun gel...en cokta ben yapıyorum pisirincede kendi yapmıs gibi yan komsusuna karsı komsusuna veriyo deliriyorum valla

Ay bu konuya çare bulursan banada yazar mısın? Kaynanalar kardeş olsa bu kadar benzer. Ben de 6 yıldır evliyim kadının iki küçük çocuğumla benden beklentilerini bitiremedim. Annem gelince hemen iç hazırlayıp dolma sardırma peşinde. Acımakta yok ya sabahtan sanki plan yapıyo bugün ne yaptırsam diye..bende eşimi ikna etmeye çalışıyorum bu evden taşınmak için yoksa kafayı yicemmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…