Yaaa senn ne güzel bişeysinnNe güldürdün sen beni ya Zaten yemek yapamıyorum midem almıyorda. O benden hizmet bekler be canım keşke senin dediğin gibi olsa.
Ay işte benim salak kafam bi de gittm anne yemeğin yoksa aşağıda yapayım dedim. O da kalktı hemen baktı dolabına Allahtan yemeği varmış. Bi makarna pilav yap dedi. Baştan savma bi makarna yapıp götürdüm zaten.O hastayken. Ama ben hastayken kendisi üzülmüştü yemek yapamıcam o gün diye. Ben çok salağım galiba.Senin kaynananin ac karnini doyurmaktan cok,kendine birilerini hizmetci etme derdi var daha cokk..hem ben yapicam,hadi ben neysede,uzaktan annem gelecek,birde ona yenek yaptiracak oyle mi,musade etmezdim..oohh rahata bak,sen guzel yaparsin sen yap deyip deyip rahata konuyor hanim..
Hastalik meselesine gelince,madem o sana gelmemis,sende ona gitme.hemen mutfaga gonderir seni,hazir hastaymista,sen iyi yapiyosun,bir corba yapta iceyim der.
İşimi bilsem böyle olmazdı zaten. Ahh ahh.. Elti adayım vardı bi tane walla anasından emdiği sütü burnundan getirecekti onun.Ona öylesi lazımdıda ahh işte ahh.Hatuncum bnce sen isini bilmiyorsunhaddinden fzla iyi niyetli davranip kndini ezdiriyorsun o kadin bnm kaynvalidem olucak musallat olurdum o kdina. bide hamile olucam varyaa ohooo...
Cok hos ya koptum
demek aksam aldigin az gelmistir dedin
aha da film koptu diyecektim ki kadinin isine gelmis.
Yapacak birsey yok madem bu kadar yuzsuz takinti haline getirmeden sizi zorlamsdigi zamanlarda ikraminizi yapin diger zamanlar da soylemesini bilin canim. Bunun otesi yok.
Yerinde olsam bunlarida al aklin kalmasin bogazima dizilir falan istemem derdim. Ve evet cok takiyosunn sadece mesafe koy tavrini koy hayir demeyi ogren canimcim:)Şimdide kaynım geldi ben hamileyim diye bana aldığı bir kavanoz fındığın 4/1 bana bıraktı gerisini aldı ve gitti. Allahım ben mi çok abartıyorum. Çok mu takıyorum
Dedim ama ablasından zılgıtı yiyeceğini bildiği için onuda bana bıraktı. Yarın kalan kavonuzuda götürürüm. Aklında kalmasın derimYerinde olsam bunlarida al aklin kalmasin bogazima dizilir falan istemem derdim. Ve evet cok takiyosunn sadece mesafe koy tavrini koy hayir demeyi ogren canimcim:)
Su kaynin kac yasinda vala merak ettim.Dedim ama ablasından zılgıtı yiyeceğini bildiği için onuda bana bıraktı. Yarın kalan kavonuzuda götürürüm. Aklında kalmasın derim
Kaynım benden büyük 23 yaşında. Ama akıl fukara. Ay sağol canım Allah razı olsun. 12. Ayda hamiile kalabildim. Kaynanam o konudada beni üzdü hep. O konuda belki bilmeden yaptı ama beni çok üzdü. Allaha havale ediyorum. Allah sanada hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin zamanı gelince inşallah tatlım.Su kaynin kac yasinda vala merak ettim.
Yerinde olsam bunlari bu kadar takip strese girmem canim sukret hanile kalabilmissin bi can tasiyosun boyle seyleri bebisine yansitma. Bana da dua et olurmu hamilesin duan kabul olur insallah
Aynen öyle bazen içimden diyorum zıkkım ye. Bi gün bulcan bahaneyide iki gün bulcan. Annemide sıkmak istemiyorum kadın 2-3 ayda bi evime geliyor böyle olunca rahat edemiyormuş gibi geliyor banada. Aynen öyle insan kullanmayı çok iyi biliyor. Seninde benim gibi komşunla arana mesafe koyman lazım.Öncelikle Allah kolaylık versin kayın valideye yakın oturmak zor
hele altlı üstlü bir evden farkı kalmıyor
annenizle konuşun geldiğinde bahane bulun yapmayın
siz yaptıkça kadın alışkanlık haline getirmiş
güzel yemek yapamadığını yazmışsınız
böyle tipler bilerek yapmaz
sizin yapmanızı bekler
benim de bir komşum var
senin kekin güzel Bukrem gel yap
ben enginar yapmayı bilmem sen yapsan
tamamen insan kullanmak yoksa yardım elbette yapılır
Bunların ana oğul gözü aç. Anca semirmeyi biliyorlar. Yarın götürücem zaten. Yada görümcem nabzımı ölçmeye gelir birazdan onun eline tutuştururum.Canm bnce yarin findiklari al gotur dun aldiklarin az gelmistir bunlarida al de.. bilerekmi yapiyorlar sana bunu ya getrmesinler yada alip alip gtmesinlerr
Ben mesafe koymadım seviyorum çünküAynen öyle bazen içimden diyorum zıkkım ye. Bi gün bulcan bahaneyide iki gün bulcan. Annemide sıkmak istemiyorum kadın 2-3 ayda bi evime geliyor böyle olunca rahat edemiyormuş gibi geliyor banada. Aynen öyle insan kullanmayı çok iyi biliyor. Seninde benim gibi komşunla arana mesafe koyman lazım.
Amin canim insallah butun isteyenlere hepimize naisp etsin allah. Benimde bibucuk yil oldu nerdyse.insanlar dusuncesizce sorar agzini arar uzer.bilerek yapanlarida kendi hallerine birakcksin agzi olan konusuyo. Ama ne gzl artk bebegin seninle ve bence o butun hersyi siler goturur saglik olsun yeterki.sen ona odaklan ona tutun gerisini salla gitsin.kayinvalide bu yasa gelmis artik huyunu degistrmez sen tavrini degistrceksinKaynım benden büyük 23 yaşında. Ama akıl fukara. Ay sağol canım Allah razı olsun. 12. Ayda hamiile kalabildim. Kaynanam o konudada beni üzdü hep. O konuda belki bilmeden yaptı ama beni çok üzdü. Allaha havale ediyorum. Allah sanada hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin zamanı gelince inşallah tatlım.
Onu sallamamak onu takmamak ne müthiş bir duygudur ah keşke tadabilsem.Amin canim insallah butun isteyenlere hepimize naisp etsin allah. Benimde bibucuk yil oldu nerdyse.insanlar dusuncesizce sorar agzini arar uzer.bilerek yapanlarida kendi hallerine birakcksin agzi olan konusuyo. Ama ne gzl artk bebegin seninle ve bence o butun hersyi siler goturur saglik olsun yeterki.sen ona odaklan ona tutun gerisini salla gitsin.kayinvalide bu yasa gelmis artik huyunu degistrmez sen tavrini degistrceksin
Aynen canim sen cok hassaslasmissin kendi getirdigi seyleri goturmus tmam etik bi durum degil ama kndini strese sokmana degmeyecek biseyy.. bu saatte gorumcen gelirmi sana braz gec degilmi ??Bunların ana oğul gözü aç. Anca semirmeyi biliyorlar. Yarın götürücem zaten. Yada görümcem nabzımı ölçmeye gelir birazdan onun eline tutuştururum.Diyorum hamilelikten ben mi hassas düşünüyorum ?
Banada çok saçma geliyor o yüzden takılıyorum galiba. Gelir bitki çayı içer film izleriz normalde yarn tatil olduğu için.Aynen canim sen cok hassaslasmissin kendi getirdigi seyleri goturmus tmam etik bi durum degil ama kndini strese sokmana degmeyecek biseyy.. bu saatte gorumcen gelirmi sana braz gec degilmi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?