kaynanamın boğaz derdi.

ay çok açgözlü yüz vermesen daha fazla?

Çare el bombası atmak valla benimde devrelerim yandı. Peki senin arkanı tutan kimse yok mu evde ? Benimkinede dolma yapmak zor geldiği için anneme yaptırdı. Annende sesini çıkarmıyor dimi yazık analarımıza. Biz taşınıcaz galiba bu yüzden değil maddi açıdan başka yere gidicez büyük ihtimal. Söz bulursam sana yazıcam ama sende bana yaz

Kayınvaliden gibi olabilmekte bir sanat, bak sen onun kadar olamıyorsun, lakin hala vicdan diyorsun

kv yi fazla pohpolamayın derim...fazla pohpohlayınca iyice havalanıyorlar. mübarekler sanki kendileri gelin olmuş

tavrini koy ortaya yazik ya hem hamilesin hemde yemeklerini filan sanq yaptırıyo kaynana iste.

tavrini koy ortaya yazik ya hem hamilesin hemde yemeklerini filan sanq yaptırıyo kaynana iste.
Yaptırmaya çalışıyor. Kendide evinde oturuyor. Valla buradan bu gün bunu öğrendim.
1. Tavrını koy
2. Mesafeli ol
3. Laubali olma kimseyle.. Kaynanaya ve evine karşı.

sen hamilesin onun sana yemek yapması onun sana yardim etmesj gerekiyo. koy tavrini sakin taviz verme anlasin hatasini tabi anlarsa

sen hamilesin onun sana yemek yapması onun sana yardim etmesj gerekiyo. koy tavrini sakin taviz verme anlasin hatasini tabi anlarsa
O kendiliğinden yapıp getirmez bana yemek. Ama benim kendi evimde kendi yemeğimden pişirdiğimi yukarı götürmemi bekler. Aynen öyle şekerim walla. Anlarsa tabi.

Yok anam hepsi biliyor analarının huyunu ama bir iki söylüyorlar kaynana kendi bildiğini işliyor bazen diyorum işim var diye ama bir bakmışım onun dediğini yapıyorum.çok bilir işini.. Ben iki zor hamileliklerimde de aynıydı sözde bana bakmaya geldi erken doğum riskim vardı yemekleri bana yaptırıyor bi yapmasam bir yapıyorum.böyleleri gerçekten hastanelik eder insanı şimdide biri sekiz aylık biri iki yaşında çocuklarım etrafımda ağlamıyorlar oda arada yemek yaptırma derdinde of of nerden bulmuşummm...

Canım böylelerinin büyüsü bu zaten yapmam diyosun bi de bakıyorsun kendini hem yaparken hem söylenirken buluyosun. Kaynana oturmak emekli olmak istiyor gelin olunca. Bende bu zihniyeti anlayamıyorum. Yani değilsin 65-70 yaşında 45 yaşında kadınsın. Bu erken emeklilik istemini çözemiyorum bu kaynanalarda.

hiç sevmem bu kadar boğazına düşkünleri, ölmeyecek kadar ye, bunlar yemek için yaşıyorlar.
sokaktaki aç insanları aç hayvanları gördükçe pisboğaz insanlar midemi bulandırıyor.

Aynen benim kv de annem (şehir disindan) geldiginde oturdugu yerden bize buyurdugu gibi anneme is buyurur. Totosunu kaldirmaz. Annem de kiz anasi ya iste ses cikarmadan yapar .huzursuzluk çıkmasın diye..

valla ben sunu anladim ne kv oz anne gbi olur ne de gelin oz kiz gbi olur. Ne kadar kizim gbi gordum dese de bos . Oyle anlar olur ki kizina ayri geline ayri davranirlar farki orda bagira bagira ortaya koyarlar. En iyisi bile birlafi biyere ceker ya da bi lafa alinir yine sorun olur.

Bence siz lafi geldiğinde saygısızlık etmeden rahatsiz oldugunuz seyi dile getirin ve ailenizden gördüğünüz gbi davranmaya dvm edin vicdaniniza kulak tikamayin ve bunu Allah rizasi icin yapin ne kv ne de bir baskasi icin degil

Eşimde sizin gibi düşünüüyor. Al annemi karşına rahatsız olduğu. Konuları güzelce anlat diyor. Ya benim kadına basiretim bağlanmış gibi konuşamıyorum. Aslında etrafımda fena cazgır olarak olarak tanımlanıyorum. Ama kv. Gelince iş değiliyor. Eşimi dinlesem sorun halledicekde.

bence siz de onun gibi davranarak onun seviyesine düşmeyin vicdanen rahat etmiyorsa içiniz, içinizin rahat ettiği gibi davranın ki insanlık görsün gerçi karşı tarafın huyundan vazgeçeceğini düşünmüyorum ama büyüklük sizde kalsın derim ben unutmayın arada eşinizde var biliyorum bazen zor ama saygıda kusur etmeden halletmeye çalışın

Kuzum basiretine söz geçirmelisin , kaç aylık hamilesin ? İleride bebeğiniz olduğunda da kayınvalidenin senden beklentileri olacak bebeğe mi bakacaksın kaynanangillere yemek mi hazırlayacaksın ? Anneciğin bebek görmeye mevlüte gelecek eline tutuşturulan yemeklerle ilgilenmekten bebeğine bakmaya vakti kalmayacak, bunları hep düşün ama içini sıkmak için değil neler söyleyeceğini planlayarak. Sonra da ne demeyi düşündüysen aynen bir bir söyleyeceksin yapacak başka bir şey yok. Eşin söylese de uslanmaz ama sen söylersen anne ben yapamıyorum kendi evimin işini bile bunları da sen yap hastayım gebelik zor geçiyor falan. Bir iki alınır küser en azından gitme gelme azalır sonra da zaten yüzü tutup da isteyemez.

Bu nasıl
Bu nasıl bir yorum nasıl bir üslup nasıl bir nefret? Allah kimseyi size muhtaç etmesin. Hanim efendi sizden ona doğru yolu göstermeniz için yazmış. Böyle mi doğru yol göstereceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…